Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Mesaj de vlad »

Nasol. E indoita rau sau doar zgiriata ?
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

"Doar" zgariata. Oare cei de la casco fac urat daca vreau sa ii schimb culoarea?
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Daca ai o pila serioasa, intra mai degraba la categoria "personalizare".

Asta ar fi una la mana, a doua la mana am auzit de revopsire completa in situatii de accidente grave, razbunari sau exceptii de la regula cand toata masina a fost facuta "graffiti" la propriu, nu la cumul de zgarieturi.

Ei isi cunosc interesul si banul, si cred ca retuseaza doar partile afectate.
Ori ai o pila la ei ori o vopsesti in regie proprie.

Nu stiu, sunt si eu un partar care isi da cu parerea pe forum. Poate reusesti. Tine-ne la curent.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
citizenx

Mesaj de citizenx »

Oricum la masina am nezgariate portierele de pe partea stanga, cupola si portbagajul. :) Plus ca trebuie schimbate si farurile...:) Am sa vad acusi...Astept sa se termine iarna, ca nu se stie cine se mai infinge in mine.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Deci..una e sa vopsesti integral masina in aceiasi culoare si alta e sa vopsesti integral masina intr-o alta culoare.
Totul tine de costuri, acestea fiind mult mai mari cand se schimba culoarea..DE ce? Pentru ca trebuie dezechipata serios masina inainte de vopsire sa nu te trezesti ca deschizi usa,capota, portbagajul si vezi alta culoare.

Teoretic daca mai mult de 75% din suprafata masinii trebuie vopsita, dauna constatata pe un dosar parca, atunci se da revopsire, deoarece ar fi mai ieftin decat sa se vopseasca pe componente.

Pentru cei de la Casco faptul ca tu vopsesti masina roz si nu negru, putin ii intereseaza atat timp cat costurile pentru ei raman aceleasi! Daca in schimb serviceul incarca factura cu tot felul de dezechipari/echipari atunci s-ar putea sa tipe!

Sfatul meu..vopseste=o tot aceiasi culoare si scapi de o gramada de batai de cap, de multe ori total gratuite!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Citixen, ar ce culoare vrei s-o faci? Jaunne scott? Rouge ardene? Roz? Mov?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
citizenx

Mesaj de citizenx »

Eram tentat Jaunne Scott. Dar... uitasem sa iau in calcum cateva chestii :) Eu termin leasingul acusi. Adica in aprilie. Daca schimb culoarea la masina, trebuie facut alt certificat de inmatriculare. Cand trece masina in posesia mea, iar schimb certificatul de inmatriculare. Primul certificat trebuie facut de cei de la leasing si costa destul de multi $$.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Ce costa mult??? Eu am platit fix aceleasi tarife ca orice PF cand mi-am schimbat talonul si masina era pe leasing!
Te duci la ei, iti dau o imputernicire si gata, nu are ce sa te coste! Eu am avut leasing la Volksbank
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
citizenx

Mesaj de citizenx »

Eu am platit 50euro+TVA pentru un numar :) Presupun ca pentru certificatul de inmatriculare este la fel.
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Era sa o comit aseara.Eram cu Smartul in centru orasului Ploiesti, la semafor la Cinema Patria fortez semaforul sa prind verde urmand ca apoi sa trebuiasca sa virez la stanga, virez la stanga si intru in derapaj cu Smartu pe lateral si ma uit cum ma indrept spre un Passat care statea linistit la semafor... masina parca nu se mai oprea, intr-un final s-a oprit milimetric de Passat. Pe de-a latul pe sosea ma claxona disperat un taximetrist, plec urgent de la locul cu pricina cu coada intre picioare... gandindu-ma "that was too close"... daca nu as fi dezactivat ESP-ul mai devreme nu s-ar fi intamplat asta :oops:
Acum o sa ma intrebati ce cautam cu ESP-ul dezactivat.... pai, eu tocmai veneam de la un loc cu multa gheata si tocmai ce imi exersasem skilu' in drift... Intamplarea mi-a dovedit ca mai am de invatat :ok
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

te mananca-n.....rau de tot :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

e bine ca nu s-a intamplat nimic.
ieri era sa am 2 accidente in mai putin de 500m.
in fata Pietei Sudului dinspre Obregia, unde eu mergeam pe banda 2, s-a trezit unul sa faca stanga brusc obligandu-l pe cel din spate sa traga dreapta iesind in fatza mea. A intrat si abs-ul, dar nu s-a intamplat nimic.
Al doilea, la nici 30 de secunde, la intersectia Vacaresti -Oltenita. Eu mergeam in continuare pe banda a 2-a spre Soseaua Vacaresti si m-am trezit cu o tanti care venea de pe Oltenita, persoana care avea verde intermitent, care a intrat direct pe banda a 2-a facandu-ma sa trag de volan stanga si sa intru pe banda a 3-a.
E culmea, dar cred ca se inmultesc astfel de specimene pe strazile noastre. Nici nu ma mai mira numarul mare de accidente inregistrate. Bine ca am ales sa merg mai mult cu Ratb-ul din motive economice si se pare ca si de sanatate.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

astazi dimineata pe la 8 cand mergeam spre craiova, un sandibel cu un cielo a intrat in depasire exact in fata mea si doar am reusit sa ma trag cat mai pe dreapta, iar boul si-a continuat depasirea fara nici o jena si fara sa incerce vreo manevra de evitare ceva
sinucigasi frate, daca eram cu vre-un camion gen tatra, nu ma miscam de pe banda :evil:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

azi am avut drumuri prin bucale.
za houly shit. daca zic junla nu cred ca pot sa exprim suficient de exact. poate un torent rapid de munte, cu multe stanci, care sa se mai si pravaleasca.
la un moment dat mai multe masini pe 3 benzi + linia de tramvai eram ca intr-un musuroi. schimbam benzile ibtre noi, intersectandu-ne traiectoriile, dar fara sa se intample nimic, parca regizat. ulterior un logan a scartait pe asfalt exact in spatele meu. bine ca imi lasasem spatiu, si i-am mai dat un impluls, caci cine stie altfel :roll:
rahatul era cu telefonu'n mana. ca era la gura mea in clipele alea nu va spun. daca eram cu el in masina sigur il strangeam de gat. bagari la tupeu, chiar fortat nota, la supernesimtire, si nu numai taxi-uri.
so, drive safe :drive
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

catalin4u24 scrie:
Acum o sa ma intrebati ce cautam cu ESP-ul dezactivat.... pai, eu tocmai veneam de la un loc cu multa gheata si tocmai ce imi exersasem skilu' in drift... Intamplarea mi-a dovedit ca mai am de invatat :ok
experimenteaza experimenteaza dar baga si la cap ! :D
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”