De ce C4 Coupe?
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
el_ovy
- N-am maşină
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
as putea nunata eu alegerea. lumea a cautat 2 usi (deci prima varianta). cand a dat peste c4 coupe si s-a invartit in jurul lui, decizia a fost luata (nu a mai contat alta varianta) pur si simpu nu gasesc masina care sa egaleze spatele de la c4 coupe (si ma refer in clasa compacta). majoritatea au vechea forma de hatch. ah, a venit c30 (heheheh) mda, cam scump pt mine, dar grozava masina. megane 2 , cand a aparaut mi s-a parut genial. sincer, desii toti in jurul meu blamau masina. si coupe-ul are o linie excelenta la partea din spate. dar parca citroen a gasit o fluenta a liniilor mult mai buna. am mai zis-o: geamul cum se ingusteaza spre spate, si se poate venea hayonul atat de "ridicat" (sau cum ii zice la chestia aia de acopera portbagajul si se ridica/coboara) da o impresie de spate f puternic, masiv. abrupt. 
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
quentin
Coupe-ul e o masina cu personalitate si asta e data bineinteles de forma.
Arata bestial din fiecare unghi. Spatele ii da unicitate. Fata cu farurile cu "sprancene" cum imi place sa-i spun, o fac mai vie iar Lateralul ii da o nota de agresivitate.
Berlina nu ma atrage cu nimic. Mi se pare un C3 supraponderal
Arata bestial din fiecare unghi. Spatele ii da unicitate. Fata cu farurile cu "sprancene" cum imi place sa-i spun, o fac mai vie iar Lateralul ii da o nota de agresivitate.
Berlina nu ma atrage cu nimic. Mi se pare un C3 supraponderal
-
kriss13
ati dat de postu meu cu berlina photoshopata 
Am vrut sa vad ce iasea si pina la urma am si posta-o..
Mi-am calcat pe inima pt 2 usi (nu agreez) pt ca arata beton masina cu spatele asta, afisaje digitale nu apometre (no offence clasicilor), senzatiei de yacht pe care o ai in interior, pavilionului vitrat, cutiei automatice (thx Mugurel), si pretului la care vin astea.(sic! Mertz)
Am vrut nava spatiala si asta se apropie cel mai mult..
Si da ..spatele face juma din impresia artistica.
Am vrut sa vad ce iasea si pina la urma am si posta-o..
Mi-am calcat pe inima pt 2 usi (nu agreez) pt ca arata beton masina cu spatele asta, afisaje digitale nu apometre (no offence clasicilor), senzatiei de yacht pe care o ai in interior, pavilionului vitrat, cutiei automatice (thx Mugurel), si pretului la care vin astea.(sic! Mertz)
Am vrut nava spatiala si asta se apropie cel mai mult..
Si da ..spatele face juma din impresia artistica.
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
KPOne
C4
Spatele are CLAR rolul cel mai important in alegerea masinii; altfel nu am fi cumparat coupe:). Aproape toti cred ca ne-am gandit cand am cumparat masina... ca ar fi fost bine daca ar fi existat si cu 4 usi.
Abia dupa aia incepi sa vezi si avantajele in a avea 2 usi, cum ar fi senzatia de foarte mult spatiu neavand in dreptul capului un "stalp", fata de usa pe care iti poti sprijini bratul fiind mai lungadeci si mai comfortabila.
Dupa ce am vazut pozele modificate (coupe 4 usi , si berlina cu 2), pot sa spun ca Berlina arata mai bine si Coupe-ul mai putin bine decat in realitate
(ciudat sentiment) ; deci... clar 2 usi dau o nota mai sportiva / agresiva la orice masina.
Abia dupa aia incepi sa vezi si avantajele in a avea 2 usi, cum ar fi senzatia de foarte mult spatiu neavand in dreptul capului un "stalp", fata de usa pe care iti poti sprijini bratul fiind mai lungadeci si mai comfortabila.
Dupa ce am vazut pozele modificate (coupe 4 usi , si berlina cu 2), pot sa spun ca Berlina arata mai bine si Coupe-ul mai putin bine decat in realitate
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
YM: caponel21
Jumpy - Atlante
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
la mine a fost invers... nu m-as fi gandit niciodata sa-mi iau doua usi pentru ca arata mai bine... dar cand m-am urcat in ea si am simtit senzatia aia de manipulare a unei usi de limuzina, si vizibilitatea si... ce sa mai... feeling-ul a fost toata treaba, nu look-ul... 
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
tipitip
- Admin
-
shomoyoque
-
KPOne
mmmda...
am pe marginile ambelor usi voseaua ciupita
)
dar nu neaparat din cauza ca sunt lungi usile... ca tot prin aceeasi deschizatura iesi ... si din berlina si din coupe (daca deschizi o treapta). Ci din cauza greutatii si a "arcurilor" tari de la usi ... sau ce or fi, le scapi mai usor de sub control...
mai ales cineva care nu stie cum se comporta.
Sau... daca vrei sa le deschizi la maxim... e o reala problema de spatiu in lateral.
am pe marginile ambelor usi voseaua ciupita
dar nu neaparat din cauza ca sunt lungi usile... ca tot prin aceeasi deschizatura iesi ... si din berlina si din coupe (daca deschizi o treapta). Ci din cauza greutatii si a "arcurilor" tari de la usi ... sau ce or fi, le scapi mai usor de sub control...
Sau... daca vrei sa le deschizi la maxim... e o reala problema de spatiu in lateral.
C5 Tourer - Exclusive
Jumpy - Atlante
Jumpy - Atlante
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mie mi-a trantit vantul usa de la sofer cand am deschis-o de am zis ca o sa cada..Am scapat insa ieftin, doar cu usa strambata ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews