mda, asta cu print screenul e mai complicat. eu am tot vazut ca lumea mai pune link de norc direct cu locatia dorita. la prima vedere nu gasesc nimic relevant care sa imi dea posibilitatea la share cu altii pe o locatie gasita acolo

si eu am vazut accidentul. Sper sa nu fie nimic grav.Tomita scrie:din nefericire un coleg de-al nostru in seara aceasta si-a terminat-o impreuna cu o echipa de la politia rutiera. dansul s-a gandit ca ar fi fain (NOT) sa vada un comparativ "euro IN cap" citroen c4 coupe versus chrysler PT cruiser, pe langa casa poporului. gheata de pe jos a fost factorul decident care l-a convins ca este solutia de ales. desi si-a dorit sa mearga la dreapta masina s-a opus dorintei soferului si a mers drept inainte, unde nefericirea a facut sa se afle celalalt participant la trafic.
sigla trona frumospe spate astfel ca am identificat apartenenta lui la comunitatea noastra. ii dorim toate cele bune. personal nu il cunosc pe stimabilul nostru coleg, poate din vedere![]()
n-am facut poze ca ma luat caschetele albe la intrebari si nu era cazul.
dupa accident se pare ca lamele se plimbau de zor pe acolo in sus si-n jos. deh domne, uite ce curat este.
PS: in astfel de situatii este bine, sa filmam si starea drumului, ca daca sunt complicatii sa putem sa aratam ca desi circuli cu 20kmh sunt zone unde nu ai cum sa circli in siguranta (asa am scapat eu de o falsa oprire a politiei pt depasire pe dubla continua; care nu era pe nicaieri, decat in imaginatia politiei. cum a iesit telefonul la iveala "REC ON" au inceput regandirea strategiei)

mie mi se pare "julita"Victor.VR scrie:Pai si garantia la vopsea?