Tomita altfel arata un plastic negru mat decat unul vopsit negru lucios in culoarea caroseriei. Nu e o diferenta mare dar totusi se observa si e un plus.
Vladoff ,bun venit !
Aratos robotelul, frumos si interiorul facut asa, sa-l folosesti sanatos, cu placere!
Heloo my TRANSFORMERS
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Re: Heloo my TRANSFORMERS
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
eu nu vazusem nimic despre chip deci de asta am zis.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
nu a zis intr-adevar, noul nostru coleg vladoff, de chip, dar "puterea" exprimata de el, seamana cu valorile obtinute cu un chip-tuning la motorul de 110cp. ca doar nu are motorul VTi.
cand mai spal masina o sa ma uit si eu mai atent. manerele parca e mai bine sa fie in plasticul ala nevopsit caci s-ar zgaria cel mai repede de la utilizare.
felicitari pt masina si numai bine
PS: mai sunt si alti membrii din timisoara, poate va vedeti si voi pe acolo odata!
cand mai spal masina o sa ma uit si eu mai atent. manerele parca e mai bine sa fie in plasticul ala nevopsit caci s-ar zgaria cel mai repede de la utilizare.
felicitari pt masina si numai bine
PS: mai sunt si alti membrii din timisoara, poate va vedeti si voi pe acolo odata!
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Pai ma uitam ca prea coincid caii de la masina lui chipuita cu cei de la vti 
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
S-au organizat intilniri la Timisoara si nu una, dar nici multe (viewforum.php?f=116" onclick="window.open(this.href);return false;).Tomita scrie:PS: mai sunt si alti membrii din timisoara, poate va vedeti si voi pe acolo odata!
Cu ocazia asta iti zic si tie, vladoff ca te aspteptam pe la rarele intilniri ale noastre din Timisoara.
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Atentia la detalii nu o avem toti, de asta unii vopsesc elementele de plastic, altii nu. E o chestie si de preferinte. Eu spre exemplu cred ca voi vopsi si plasticele din bara fata/spate in negru lucios.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
in poza atasata rezolutia nu mi-a permis o vizionare prea detaliata. si la mine consider perfect formatul actual.
- materialul brut nu e pretentios la zgarieturi mai ales ca zonele respective sunt cele mai expuse la exfoliere (bara fata-spate -manere, laterale) si lovituri
- diferenta optica intre lucrio si matuit de asemenea imi place, pt ca se evidentiaza.
-eu as matui si alta zona la masina, pt a aduce de asemenea asemanarea cu elementele acestea nevopsite, care binenteles sa dea frumos.
- materialul brut nu e pretentios la zgarieturi mai ales ca zonele respective sunt cele mai expuse la exfoliere (bara fata-spate -manere, laterale) si lovituri
- diferenta optica intre lucrio si matuit de asemenea imi place, pt ca se evidentiaza.
-eu as matui si alta zona la masina, pt a aduce de asemenea asemanarea cu elementele acestea nevopsite, care binenteles sa dea frumos.
Led there b:LIGHT
-
vladoff
@cre8or: toate ornamentele au fost negre dar era vorba despre acel plastic structurat ce avea un aspect nasol