Accidente, potentiale sau reale, povestiri
-
roberth1
- roberth-SPB
- Numar Inmatriculare: VL 06 SPB
Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri
repet! eu aveam cel putin 55 kmph, loganu stia ca ma are pe mn in spate eram la o distanta de 100 de m de el,in spatele meu asta cu vw,ala mai avea 20 de m si se ingusteaza banda imbecilul asta cu viteza cu care m-a depasit si in suta de metrii accelereaza si cand dupa curba vede un logan- (hopa asta nu era in plan).eu din ce am vazut am crezut ca asta cu vw credea ca avea timp sa il mai depaseasca si pe asta cu logan.cum am mai spus chiar oprise un alt sofer zi a zis ca l-a depasit prin calimanesti cu cel putin 110.ca sa mergi cu 110 prin localitate trebuie sa fii idiot.ma pun in locul vw si in loc de mercedes vedeam un tir(scapa lumea de un nebun).afirm tot ce am spus si nu as avea cva de mintit din toata intamplarea asta.
gri 1.6,16V benzina,110ponei
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Am povestit p-aici, mai demult, nu mai gasesc postul, cum mergeam eu pe banda mea, cu viteza un pic cam mare, dar totusi pe banda mea, si se hotareste unu sa depaseasca o caruta venind pe contrasens direct in mine, iar eu, intr-o inspiratie unica in viata am tras de volan si am sarit in camp ca sa evit un impact frontal cu ala... si uite asa eu m-am rasturnat, zdruncinat fizic si moral si putin zgariat de cioburi, am iesit pe geam ca usa nu se mai deschidea... in fine, ala dupa contrasens nu a mai oprit niciodata...
Ma intelegi Juliu despre ce vorbesc? Vorbesc de omul care provoaca un accident si contiuna sa mearga mai departe ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Ma intelegi Juliu despre ce vorbesc? Vorbesc de omul care provoaca un accident si contiuna sa mearga mai departe ca si cum nu s-a intamplat nimic.
-
roberth1
- roberth-SPB
eu pe ala cu logan nu il gasesc deloc vinovat deoarece omul s-a asigurat si a vazut ca nu vine nimeni.eu deja il lasasem pe asta sa ma depaseasca loganu era deja incadrat pe banda.deci asta cu vw a vrut sa il depaseasca si pe asta cu logan.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Pai stai putin ca ce zici acum nu mai are nici o legatura cu ce ai zis initial. Acum inteleg ca vw a intrat in depasirea loganului si a facut accident.
Poate te hotaresti si ne spui EXACT cum a fost, si nu mai lasa loc de presupusuri, ca doar erai acolo, ai fost de fata, si cel mai mic lucru conteza. Sau tu asta vrei, sa facem aici o telenovela si fiecare sa interpreteze cum vrea?
Ne lasi sa ne agitam p-aici si acum vii cu alta teorie....
Pfff... eu renunt la subiectul asta
Poate te hotaresti si ne spui EXACT cum a fost, si nu mai lasa loc de presupusuri, ca doar erai acolo, ai fost de fata, si cel mai mic lucru conteza. Sau tu asta vrei, sa facem aici o telenovela si fiecare sa interpreteze cum vrea?
Ne lasi sa ne agitam p-aici si acum vii cu alta teorie....
Pfff... eu renunt la subiectul asta
-
roberth1
- roberth-SPB
eu asta cred ca altfel nu inteleg de ce nu i-a dat una loganului!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
daca loganul a trecut pe banda 2 cand vw era in spatele c4 atunci e ok.
daca, nu atunci nu s-a asigurat sau a intrat la tupeu.
in 100m avea timp suficient oricare dintre ei sa evite situatia. daca vw nu a avut rabdare si a avut draci pe el fiindca loganul nu i s-a dat din cale si a ales sa depaseasca pe sens opus atunci vw e un cretin si loganul nu are treaba. mai ales daca circula cu v maxima legala pe segment.
daca, nu atunci nu s-a asigurat sau a intrat la tupeu.
in 100m avea timp suficient oricare dintre ei sa evite situatia. daca vw nu a avut rabdare si a avut draci pe el fiindca loganul nu i s-a dat din cale si a ales sa depaseasca pe sens opus atunci vw e un cretin si loganul nu are treaba. mai ales daca circula cu v maxima legala pe segment.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cred ca aici e vorba despre manelistul care provoaca un accident, nu om. Manelistii sint chestii umblatoare care au fost confectionati din furtune folosite la vidanje, nu-s oameni.catalin4u24 scrie:Vorbesc de omul care provoaca un accident si contiuna sa mearga mai departe ca si cum nu s-a intamplat nimic.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
dai mai mazer if ai lai iu.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cred ca nu intelegem acelasi lucru prin asigurare...roberth1 scrie:eu pe ala cu logan nu il gasesc deloc vinovat deoarece omul s-a asigurat si a vazut ca nu vine nimeni.eu deja il lasasem pe asta sa ma depaseasca loganu era deja incadrat pe banda.deci asta cu vw a vrut sa il depaseasca si pe asta cu logan.
te asiguri inainte sa faci manevra nu cu 5 secunde sau 10 sau o ora inainte sa faci manevra...
nuconta de unde a aparut vw...puteai fii tu pe banda 1 in spatele loganului si vw in spatele tau loganistul neputand sa`l vada , iar la un momentdat sa se hotarasca vw`nistul sa va depaseasca pe banda 2...
de schimbat , schimbi banda imediat dupa ce te asiguri... nu are nici o importanta ca te`ai uitat in oglinzi cu 5-10 sec inainte...
- Tomita
- cre8or
din nefericire un coleg de-al nostru in seara aceasta si-a terminat-o impreuna cu o echipa de la politia rutiera. dansul s-a gandit ca ar fi fain (NOT) sa vada un comparativ "euro IN cap" citroen c4 coupe versus chrysler PT cruiser, pe langa casa poporului. gheata de pe jos a fost factorul decident care l-a convins ca este solutia de ales. desi si-a dorit sa mearga la dreapta masina s-a opus dorintei soferului si a mers drept inainte, unde nefericirea a facut sa se afle celalalt participant la trafic.
sigla trona frumospe spate astfel ca am identificat apartenenta lui la comunitatea noastra. ii dorim toate cele bune. personal nu il cunosc pe stimabilul nostru coleg, poate din vedere
n-am facut poze ca ma luat caschetele albe la intrebari si nu era cazul.
dupa accident se pare ca lamele se plimbau de zor pe acolo in sus si-n jos. deh domne, uite ce curat este.
PS: in astfel de situatii este bine, sa filmam si starea drumului, ca daca sunt complicatii sa putem sa aratam ca desi circuli cu 20kmh sunt zone unde nu ai cum sa circli in siguranta (asa am scapat eu de o falsa oprire a politiei pt depasire pe dubla continua; care nu era pe nicaieri, decat in imaginatia politiei. cum a iesit telefonul la iveala "REC ON" au inceput regandirea strategiei)
sigla trona frumospe spate astfel ca am identificat apartenenta lui la comunitatea noastra. ii dorim toate cele bune. personal nu il cunosc pe stimabilul nostru coleg, poate din vedere
n-am facut poze ca ma luat caschetele albe la intrebari si nu era cazul.
dupa accident se pare ca lamele se plimbau de zor pe acolo in sus si-n jos. deh domne, uite ce curat este.
PS: in astfel de situatii este bine, sa filmam si starea drumului, ca daca sunt complicatii sa putem sa aratam ca desi circuli cu 20kmh sunt zone unde nu ai cum sa circli in siguranta (asa am scapat eu de o falsa oprire a politiei pt depasire pe dubla continua; care nu era pe nicaieri, decat in imaginatia politiei. cum a iesit telefonul la iveala "REC ON" au inceput regandirea strategiei)
- Mihay
- Supermoderator
si eu am "trecut" prin parcare in seara asta pe la 19 cred
era la zapada...
cine-i nefericitul ? nr ceva?
- Tomita
- cre8or
nu m-am dus sa ii curat nr de zapada.
era in coborare intre casa poporului si mariot.
un coupe gri.
scuze daca am fost prea poetic mai devreme
era in coborare intre casa poporului si mariot.
un coupe gri.
scuze daca am fost prea poetic mai devreme
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Si a patit ceva ? L-a dus ambulanta sau a coborit pe picioare din masina ? Ceilalti ?
- Tomita
- cre8or
toata lumea misca pe acolo, doar prietena lui am inteles ca s-a lovit. dupa cum aratau masinile impactul a fost la viteza mica, si cauza principala fiind mai mult ca sigur drumul inghetat.
astept sa vad daca intra pe aici ce detalii ne da despre impact
cum pot sa atasez o locatie de pe norc.
ca adresa paginii nu se schimba dupa cum ne alegem noi locatia..sa atasez aici un link
astept sa vad daca intra pe aici ce detalii ne da despre impact
cum pot sa atasez o locatie de pe norc.
ca adresa paginii nu se schimba dupa cum ne alegem noi locatia..sa atasez aici un link
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
printscreen si tinypic ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.