programare servunion iasi

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
nikoss_82
Numar Inmatriculare: B 08 MKI

programare servunion iasi

Mesaj de nikoss_82 »

dupa cum scrie si in titlu mi'am luat inima in dinti si am fost pe la reprezentanta in vederea efectuarii unui control de rampa, probleme la pilot, probleme la contactul geamului stanga, o mica diagnoza si rezolvarea dak ii pot sp asa a "dansatului" cand accelerez sau cand prind ceva zgura de pe marginile strazii...intrebarea mea catre voi este cam cat ma costa toata jucaria asta sau dak a mai fost cineva cu astfel de probleme(din spusele celui de la receptie m'ar ajunge pe la vreo 150 lei...dar io nu cred k o sa se opreasca aci la aceasta suma....o sa mai creasca dar la cat???)
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: programare servunion iasi

Mesaj de fanut »

si eu am probleme la geamul stanga(sofer) sigur e un contact imperfect la mine; eu am fost recent la Servunion si am fost multumit am avut probleme cu faulty antipolution si mi au gasit cu ajutorul lexia un semnal eronat la o mufa care era oxidata mi au curatat o si totul e ok si nu am platit nimic in plus de diagnoza de 100 lei bafta si sa mi spui si mie ce ti au facut la geam:D
nikoss_82

Mesaj de nikoss_82 »

la mine cred k e de la vreo mufa ceva k dupa 2 pumni romanesti in portiera isi revine :)
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

pai si ce nemultumiri ai la adresa ClubC4.ro de ai deschis topicul aici ? :mrgreen:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai ei sint nemultumiti, titlul sub-forumului fiind "probleme, nemultumiri, sugestii, critici". Eu de exemplu postez aici pentru ca sint nemultumit de performantele guvernului si a ortografiei celor 2 co-forumisti din iasi.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

atunci mutam la cafenea pentru ora de gramatica :mrgreen:
nikoss_82

Mesaj de nikoss_82 »

imi cer scuze dak am gresit cu ceva, rog moderatorul sa stearga acest subiect sau cel putin sa il inchida ....vazusem ceva de nemultumiri, sugestii s.a.m.d.......ink odata mii de scuze
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

unde l`ai deschis este o sectiune cu reclamatii,sugestii, nemultumiri la adresa ClubC4.ro iar in posturile tale vorbesti despre service`ul Citroen din Iasi.

1. Facem curatenie si daca ai nemultumiri despre service`ul din Iasi il mutam la sectiunea lor
2. facem curatenie iara si il mutam unde l-ai deschis daca ai vreo nemultumire referitoare la clubc4.ro

sper ca am fost clar :mrgreen:
nikoss_82

Mesaj de nikoss_82 »

dupa cele "mutate si rezolvate" de "seful" nostru Mihay.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..totusi are cineva idee cam cat m'ar ajunge toate operatiunile sus mentionate.. [-o< [-o< [-o< ...asa pt linistea sufletului meu de roman pe criza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Da-le un telefon!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
nikoss_82

Mesaj de nikoss_82 »

am fost personal cand am facut programarea si mi'au sp k o sa ma coste vreo 70 lei diagnoza, iar controlul de rampa , ceva test la amortizoare...nimik......subiectul l'am deschis doar in cazul in care a mai fost cineva pe la ei cu astfel de probleme....oricum multumesc tuturor celor care au inteles miezul problemei :hi :hi :hi :hi
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”