CD original navigatie Citroen
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: CD original navigatie Citroen
La banii aia are si radar, nu ?
Nu ca nu ar merita, dar ..... nu e de mine.
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Pai e cam ce ai tu numai ca e cu ecran color.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Scuzee. Nu m-am uitat atent. Am crezut ca e cu LCD rabatabil, cum e la dvd playerele de masina. 
- Mihay
- Supermoderator
vlad ce ai tu mi se pare ca e RT3 si asta ce am pus eu link e RT4 cu cateva mai multe optiuni, gen bluetooth, hard, si sincer mi`e lene sa caut diferentele 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am gasit cd cu harta Romaniei pt navigatia noastra (stock RS3 si RS4). Il gasiti pe torent. Timisoara merge pina la nivel de strada si numar, Clujul si restul resedintelor de judet la nivel de strada si intersectia cu alta strada (cu numere nu merge), Bucurestiul nu am incercat dar cred ca e la nivel de strada si numar, iar restul tarii doar drumurile principale. De exemplu in Turda unde lucrez nu imi arata decit drumul principal E nu stiu cit
. L-am probat un pic si ma indruma bine. Astept si o sa va mai tin la curent sa vad cum se comporta si in Timisoara sau Cluj si la drum lung. AAhhhh, era sa uit. Am gasit si cd-urile pt restul Europei. Cit de detaliate sint ... nu stiu.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Revin cu detalii despre cd-ul pt navigatia stock editia 2004. E varza, dar varza rau. Ieri merg in Cluj sa ma intilnesc cu fratele lui pgpdesign sa imi iau telescoapele pt haion. Il sun ii cer adresa, bag strada nu o avea in baza de date. Ii cer alta strada apropiata nu o are nici pe aia si tot asa cu inca vreo 4-5 strazi. Ma gindeam ca o fi ceva stradute laturalnice. Ii cer o strada mai importanta si surpriza nu o avea nici pe aia. Pe urma dupa ce plec din Cluj ii dau destinatia si navigatia ma baga pe contrasens. Super fain. Noroc ca am observat si nu am intrat iar navigatia mi-a recalculat traseul. Deci pe editia 2008-2009 as da cei 100 si ceva Euro cit imi cere cei de la Navteq, dar cu conditia sa ma duca in ultimul birlog din ultimul catun din virful muntelui. Altfel stati linistiti si nu va dati banii pe prostiile astea de harti. Daca e moca e ok, altfel luativa un GPS adevarat.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am folosit-o si in Timisoara unde harta cica e detaliata pina la nivel de strada si numar. La fel de dezamagit ca si inainte. Intru pe strada de destinatie si imi spune ca am ajuns, dar numarul selectat era pe la jumatatea bulevardului de vreo 2 km.
Strazi lipsa in harta si in Timisoara. Deci harta e de banii care i-am dat pe ea.
Sa nu mai zic cum citeste strazile.
Cu prima ocazie imi iau un GPS. De asta m-am saturat.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am intrat in posesia noi versiuni pt navi stock. Cica e varianta 2009-2010 dar am uitat sa vad daca pot sa verific versiunea cu RT3. Dupa primele 5 minute nu am observat nimic nou. Aceleasi strazi lipsa in Cluj. Orasul meu natal Beius (Bihor) nici macar nu il are, Sovata la fel. Astea fiind doar niste simple exemple. Deci la fel de jalnica e si aceasta noua versiune ca si cea anterioara.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Revin cu noi pareri. In timp am observat ca a adus mici imbunatatiri la harta. Unde in Timisoara ma baga pe strada si zicea ca am si ajuns la destinatie acum a corectat. Ma duce chiar pina la destinatie. A mai aparut citeva strazi si in celelalte orase, dar tot putine sint. In ritmul asta in 10 ani e detaliata toata Romania. 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
A aparut varianta 2010-2011 pt NaviDrive. Sint curios daca a mai imbunatatit ceva pe la harta Romaniei.
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... onMenu=YES#" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... onMenu=YES#" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am resuit sa achizitionez si aceste ultime cd-uri. Cind le bag in RT3 imi zice ca sint versiunea 2009-2010 second edition.
Diferente in Romania fata de versiunea 2009-2010 first edition nu am vazut (cit am studiat harta in 5 minute). Am uitat sa verific daca e trecuta minunata A3 pe noua versiune.
La unguri am verificat harta doar in orasul Szeged. 51 strazi doar.
Ambele versiuni.
La unguri am verificat harta doar in orasul Szeged. 51 strazi doar.
-
blu3manx
cd-urile cu navigatie 2009-2010 sunt facute la sfarsitul lui 2008 (first edition),2009 second edition...cd-urile cu navigatie 2010-2011 sunt facute la sfarsitul lui 2009(first ed.),acum in 2010 trebuie sa apara second edition,dk nu a aparut deja...........Eu am cd ul cu 2010-2011,si pot sa zic ca e praf ,orasele mici-mijlocii nu le are,si nici toate drumurile nationale,sa nu mai vorbim de cele judetene.....in rest,am verificat bucurestiul si pot sa zic ca e destul de detaliat.....
Citroen C4 1.6 16V VTS
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Blu3manx (sau oricine altcineva), stii cumva ce tari sint pe fiecare cd pt RT3 2010-2011 ?
De exemplu Benelux are hartile pt Belgia, Luxemburg si Olanda. Tot asa m-ar interesa pt urmatoarele cd-uri:
Eastern Europe SOUTH
Grancanaria
NO_EUROPA
NW_EUROPA
SCANDINAVIE
De exemplu Benelux are hartile pt Belgia, Luxemburg si Olanda. Tot asa m-ar interesa pt urmatoarele cd-uri:
Eastern Europe SOUTH
Grancanaria
NO_EUROPA
NW_EUROPA
SCANDINAVIE
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu mai are nimeni harta Romaniei editia 2006 ? Am gasit un program cu care poti adauga camere fixe radar si camere fixe pt rovigneta pe hartile RT3, dar nu stie decit editiile vechi 2006.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Am achizitionat si acea harta a Romaniei editia 2006. O recunoaste programul, mai trebuie sa imi gasesc timp sa imi dau seama cum drac se baga POI-uri si camere pe ea.