Cabluri + Soft OBD

Chiptuning, filtre, evacuari, admisii,suspensii etc
Scrie răspuns
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Cabluri + Soft OBD

Mesaj de silvius »

Salut,
stie careva unde gasesc si eu cablu pentru legatura OBD - laptop plus soft de diagnoza? THKX :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Cauta pe la rusi, serios vorbind stiu pe cineva care gasise acolo si la pret fff bun. Mai multe detalii nu iti pot da pentru ca persoana a fost destul de rezervata...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
silvius

Mesaj de silvius »

merci, dar nu e nimic ilegal, nu am nevoie decat de acces la parametrii directi.
Am gasit ceva prin ro, la preturi ok, insa nu pentru citroen, ci pentru renault :(
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu sint 100% sigur, insa tu trebuie sa gasesti doar soft sa citesti chip-ul de ECU care e in rablele noastre. Mufa OBD e standard cam la toate masinile, iar ECU-ul e un Bosch nus' de care cam in toate cazurile (intereseaza-te sa vezi exact ce ECU ai).

Daca gasesti te rog lasa-mi si mie un PM cu sursa si preturile, ca vreau si eu sa ma apuc sa dezansamblez softul de pe ECU, si o imagine RAW a ceea ce am eu nu am reusit sa obtin deocamdata.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius

Mesaj de silvius »

eh o sa mai incerc o sursa sa vad ce si cum.
Eu vreau sa vad anumiti indicatori inainte si dupa niste modificari. Nu inteleg de ce e asa de greu ca pana la urma nu e mare branza sa conectezi laptopul la masina.... daca gasesc ceva iti spun ce si cum sa iti iei sau dai o fuga pana la mine si vezi si tu ... eu sunt chitit pe chestia asta si ma enerveaza la culme sa nu gasesc
Chestia e ca poti vedea clar si de ex. impactul benzinei pe care il folosesti, si orice chestie de genul :twisted:
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Exista deja o persoana care are tot C4 care face exact lucrul asta, are un laptop si isi modifica ecu cum doreste, nu ma intrebati ce si cum, ca si eu incerc sa aflu, momentan este mit.....poate devine legenda...
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Aveti grija...chipurile alea nu sunt facute sa fie scrise si rescrise la nesfarsit, au o limita destul de mica.
Aveti grija pentru ca daca se arde o sa va arda si mai rau la buzunar.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Va cam mananca pe voi.. :lol:
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Nu cred chestia cu rescrierea dintr-un simplu motiv, este un calculator aproape ca oricare altul. Atata timp cat ceea ce faci nu se indeparteaza prea mult de original, cred ca este k.
Imagine

silvius

Mesaj de silvius »

o secunda, am spus eu ca rescriu ceva? eu unul vreau pentru diagnoza, nu stau sa scriu nicaieri. Daca vreau sa shimb air/fuel ratio si chestii de gen exista device-uri ca doar nu o sa stau cu lapul dupa mine :)
In alta ordine de idei cablul nu mai e o problema, acum softul e ala cu problema. Nu va asteptati sa veniti la mine sa facem schimbari prin ecu pentru ca imi iau de diagnoza. Si ala e super interesant, poti afla impactul asupra masinii a fiecarei modificari aduse, citesti toti senzorii.... ok, iti activezi diferite meniuri (la c4 nu stiu daca merge, la vw merge)
Eu unul am nevoie de el sa vad de ex. diferenta intre un filtru stock si unul race, sa vad diferenta intre omv si shell :), insa cel mai important sa verific anumiti parametrii la un interval de timp, sa vad ce se depreciaza si de ce, daca mai am o problema gen sonda lambda sa pun lapul si sa imi arate din prima ce si cum :) (mai ales cand sunt in calatorii si primul ats este la nu'sh cate sute de km)
In ecu poti sa scri cat ai chef, memoriile din generatia celor de la c4 au alte performante decat unele fabricate in 2000. Nu ai cum sa le busesti, my God, totusi nu mai suntem in vremurile in care scriai pe un card foto de vreo 100 de ori si dupa care il arunci :wink:

PS. si daca vreau sa imi instalez solitaire pe calculatorul masinii ce o fi asa de rau la drumurile noastre? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Parca am fi timpiti toti. Se gasesc pe eBay.
Durerea e ca nu stiu ce anume sa caut care sa fiu sigur ca-mi citeste ECU-ul meu de pe 1.6i. Dar vad eu...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
silvius

Mesaj de silvius »

atentie: nu e ca un windows piratat care si ala merge de vai de mama lui! E o jucarie care pe langa citit mai si iti scrie cate ceva.....
Scrie răspuns

Înapoi la “Performance Tuning”