Noul Citroen C4 - Poze oficiale

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: Noul Citroen C4 - Poze oficiale

Mesaj de Tomita »

nu, nu e normal. automata e automata, si manuala e manuala. sistemul asta incolcitzat sa si-l pastreze, imi pare rau sa aud ca folosesc o asemenea prostie. mai era mai demult la masini dubla ambreiere. adica apasai de 2 ori pana sa schimbi treapta. cam asta reprezinta pilotata asta pt o cutie automata cum era dubla ambreiere pt manuala de azi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Mihay scrie:te lamureste Comandorul ia sa vezi :mrgreen:
eu in general merg pe modul automat, din lene sau comoditate.
cateodata mai folosesc si padelele, dar asa cum a spus si bogdan, nu trebuie ridicat piciorul de pe acceleratie cand schimb vitezele.
de fapt mi se pare o prostie sa ridici piciorul de pe acceleratie, deoarece nu este o cutie manuala, ci un gen de cutie automata/semi-automata #-o .
nu stiu sa explic mai tehnic, dar in momentul in care schimbi viteza, automat se activeaza ambreajul si ti-o trece in treapta pe care ai selectat-o. e drept ca nu e o cutie automata in totalitate, deoarece se simte cand schimba viteza (ca un mic lag sau timpul cat ai schimba extrem de rapid viteza la o cutie manuala din treapta 1 in treapta 2)
am incercat si stilul de a ridica putin piciorul de pe acceleratie si sa schimb viteza, dar mareste extrem de mult timpii. cand sunt in depasire si rettrogradez intr-o treapta inferioara si apoi accelerez, va garantez ca nu mai stau sa ridic piciorul de pe acceleratie ptr a schimba intr-o viteza superioara.
in plus, eu nu pot duce niciodata turatia la "rosu" intr-o anumita viteza deoarece cutia sesizeaza imediat si ti-o trece ea automat intr-o treapta superioara.
eu am inteles ca-i zice cutie pilotata, deoarece , in mare masura, ii imprimi cutiei stilul tau de condus, ea-l recunoaste si-ti schimba vitezele in functie de stil.
nu stiu daca m-am facut inteles :mrgreen:
cu mai multe informatii tehnice, cred ca mugurel ar fi mai in masura sa ne zica :hi .
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Gibonski_wnb

Mesaj de Gibonski_wnb »

Pt. cei care au reusit sa vada masina live - in tarile in care s-a lansat ....incercati o poza de detaliu cu cheia...se vede ca e schimbata arata mai slim -- va rog daca aveti posibilitatea sa faceti o asemenea poza :roll:
nu mai am rabdare pana la anu' :D
Spiry
Marca si model masina: C4

Mesaj de Spiry »

Mai multe despre cutia pilotata: http://www.eveman.ro/tehnologie/confort ... tata_mcp6/" onclick="window.open(this.href);return false;
Greu la deal cu boii mici!
C4 1.4 i 90 BP (boii mici de mai sus)
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

:ya :ya
commandorsteel scrie:
Mihay scrie:te lamureste Comandorul ia sa vezi :mrgreen:
eu in general merg pe modul automat, din lene sau comoditate.
cateodata mai folosesc si padelele, dar asa cum a spus si bogdan, nu trebuie ridicat piciorul de pe acceleratie cand schimb vitezele.
de fapt mi se pare o prostie sa ridici piciorul de pe acceleratie, deoarece nu este o cutie manuala, ci un gen de cutie automata/semi-automata #-o .
nu stiu sa explic mai tehnic, dar in momentul in care schimbi viteza, automat se activeaza ambreajul si ti-o trece in treapta pe care ai selectat-o. e drept ca nu e o cutie automata in totalitate, deoarece se simte cand schimba viteza (ca un mic lag sau timpul cat ai schimba extrem de rapid viteza la o cutie manuala din treapta 1 in treapta 2)
am incercat si stilul de a ridica putin piciorul de pe acceleratie si sa schimb viteza, dar mareste extrem de mult timpii. cand sunt in depasire si rettrogradez intr-o treapta inferioara si apoi accelerez, va garantez ca nu mai stau sa ridic piciorul de pe acceleratie ptr a schimba intr-o viteza superioara.
in plus, eu nu pot duce niciodata turatia la "rosu" intr-o anumita viteza deoarece cutia sesizeaza imediat si ti-o trece ea automat intr-o treapta superioara.
eu am inteles ca-i zice cutie pilotata, deoarece , in mare masura, ii imprimi cutiei stilul tau de condus, ea-l recunoaste si-ti schimba vitezele in functie de stil.
nu stiu daca m-am facut inteles :mrgreen:
cu mai multe informatii tehnice, cred ca mugurel ar fi mai in masura sa ne zica :hi .
Multumesc pt ca mi-ai dat cuvantul.
Ce-as putea sa zic? Este exact cum ai descris. Ce conteaza tehnic ce se intampla?
Avantajele sunt ca ai o cutie mecanica cu o intretinere normala si fara pedala de ambreiaj. mie mi se pare geniala ideea. Si eu consider acest tip superior multor hydramate din lume. Doar aia de pe C6 si C5 e clar ceva misto.
Tehnic? Presiuni, actionari, calculatoare? E fara rost discutia. Important este ce vrei de la masina si cat de mult te satisface.
DS3 1,6HDi 92CP
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ehh, discutia plecase de la reportajul facut de unu care zicea ca el , in momentul in care schimba viteza, ridica piciorul de pe acceleratie. #-o
pe chestia asta ziceam sa detaliezi... mai tehnic :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Asa si a aparut noul A6...Acum ghici ghicitoare... :cyclopsani:

Imagine
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

e inevitabil ca anumite linii sa semene cu modele precedente.
dar, c4 nu are led-uri frate. deloc. as lua a6-le anyday, doar pt farurile alea full led. si cate ar putea face, dar stau blocati in traditional.
acum este posibilitatea sa isi dea drumul la libertatea in design
cat costa in plus aceasta cutie pilotata?

Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

cred ca nu e cazul sa insinuam ca Audi a copiat dupa Citroen.....cand stopurile sunt clar Audi Style si in opinia mea si farurile...si a4 a6 ( vechi ) Q-urile, ....toate aveau acesta forma a farurior....
eu cred ca nu e cazul sa afirmam asa ceva...ci mai degraba sa stam frumusel in banca noastra... :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Eu am postat cele doua foto deoarece farurile sunt identice in proportie de 98% ca design.Farurile din imagine nu au nici o legatura cu forma sau stilul lui audi, care pana acum erau dreptunghiuri cu laturi paralele, frumos desenate si acum sunt brusc schimbate radical.Daca e sa vorbim de copiat, putem face o paranteza si pot sa precizez ca audi a facut insipratie mare de la citro deoarece poze cu noul c4 cu farurile astea sunt de vre-o 2 ani pe pe net daca nu mai mult....sau cine stie e acelasi designer :)
Uite poze cu q7 si ai sa intelegi ce vreau sa zic
Imagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Stevey cam are dreptate, haudi a pus forma aia de faruri prima oara pe A1.
Dar nu cred ca poti sa spui ca au "furat" designul celor de la Citroen.
C4
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

eu stiam ca a venit un designer de la Haudi la citroen. de cand cu noul c4. astfel acestia ataca stilul nemtesc. deci si noul c4 se incadreaza in aceleasi idei. poate ca toti designerii nemti gandesc la fel, deci si liniile corespund.
isi schimba si haudi liniile incet-incet. de la a7 sportsback concept putem vedea inspiratia

emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Se vinde deja bine in Franta, cifrele sint optimiste:
http://www.autosblog.fr/post/5589/citro ... pour-la-c4" onclick="window.open(this.href);return false;

Asa uritica, ma si mir ca le place francezilor, cunoscatori de frumos in general.
Sa vedem cind o iesi pe piata si DS4, p-aia chiar sint curios sa o vad pe viu.

La anul se lanseaza si DS5, care a avut deja prezentarea interna, pentru staff. Inainte de Geneva o sa-l vedem si noi (in poze).
C4
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

zilele trecute mi-am bagat picioarele si mainile in noul c4.
plusuri:
- acces muuult mai usor la filtrul de aer, in cazul 1.6 hdi
- calitatea materialelor mai buna
- pozitia la volan ok
- scaune comfortabile
- cotiera reglabila pe inaltime si lungime
- portbagaj vizibil mai mare
- s-a renuntat la sertarasul de pe centrul consolei de tip impinge pana se deschide, acum e ca o usita normala, tragi de ea sa se deschida si impingi sa se inchida
- frana de mana electronica
- frigider destul de incapator in locul schimbatorului de viteza, incap lejer 4x0.5l
minusuri:
- lipsa telescop capota (xsara avea)
- spatiu in spate destul de restrans (mi-am reglat scaunul ca pentru mine, cine ma cunoaste stie ca nu sunt o namila de om, si ma cam loveam cu picioarele de scaunul soferului)
- pret destul de ridicat, vreo 24.000 varianta de echipare de mijloc, motor 1.6 ehdi 112cp bmp6
- roata de rezerva de tip bicicleta

asadar si prin urmare, astept DS4. noul C4 nu prea m-a convins. pana acum DS3 ma satisface mai mult decat noul C4.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

suna ok din ce povestesti tu. pacat doar ca nu e urata (mai bine era urata) ci comuna, ca astrele, golfurile ...
e normal sa fie scumpa (desi la 24.000 iei c5 cu hydractive in rest chel) fiind model nou. in maxim un an cu 15-16 mii iti iei o versiune echipata decent, pe benzina ...

si mie ds3 mi se pare cel mai misto model din gama la momentu' actual - exceptand nave spatiale gen c5 v6 sau c6 ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”