o mica mare problema
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
funfunontheautobahn
o mica mare problema
Salut sunt nou printre voi am cumparat de curand un c4 coupe hdi 110 hp enterprises, si vin cu o mare rugaminte.
Masina este din Franta, bancheta din spate a fost pusa ulterior, singura problema este ca nu are centuri. Pe mine personal nu ma deranjeaza, cu pasageri in spate merg 1 data poate de 2 ori pe an, dar cei de la RAR au avut ceva de obiectat.
Pe aceasta cale va solicit ajutorul vostru, as avea nevoie pt 2 ore de o bancheta de c4 cu tot cu centrui sa pot sa trec RARul.
Am incercat sa adaptez niste centuri la ea dar nu am reusit.
Eu sunt din Bucuresti,
numarul meu este 0730512514
Multumesc anticipat
Ionut
Masina este din Franta, bancheta din spate a fost pusa ulterior, singura problema este ca nu are centuri. Pe mine personal nu ma deranjeaza, cu pasageri in spate merg 1 data poate de 2 ori pe an, dar cei de la RAR au avut ceva de obiectat.
Pe aceasta cale va solicit ajutorul vostru, as avea nevoie pt 2 ore de o bancheta de c4 cu tot cu centrui sa pot sa trec RARul.
Am incercat sa adaptez niste centuri la ea dar nu am reusit.
Eu sunt din Bucuresti,
numarul meu este 0730512514
Multumesc anticipat
Ionut
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Re: o mica mare problema
Bine ai venit pe forum, speram sa se rezolve si sa te bucuri ca majoritatea dintre noi de masina asta.
Nu vreau sa fiu rautacios dar solicitarea ta e putin mai greu de indeplinit pentru ca:
1. E destul de complicat sa ceri cuiva sa demonteze o buna bucata de masina, mai ales componente care tin de siguranta pasagerilor, fara ca macar sa-l cunosti.
2. Ar fi o operatiune care implica destul de mult timp: demontat, montat, demontat si montat inapoi.
Sfatul meu (plin de buna-vointa) ar fi sa te interesezi putin pe forum aici: viewtopic.php?f=95&t=5055&st=0&sk=t&sd= ... &start=195" onclick="window.open(this.href);return false; si vezi daca te poate ajuta cu centurile, eventual operatiunea de montare, si de ce nu pe Google la dezmembrari sa cauti centuri de coupe.
Sper sa rezolvi problema si sa apuci apoi sa ne si prezinti masina apoi.

Nu vreau sa fiu rautacios dar solicitarea ta e putin mai greu de indeplinit pentru ca:
1. E destul de complicat sa ceri cuiva sa demonteze o buna bucata de masina, mai ales componente care tin de siguranta pasagerilor, fara ca macar sa-l cunosti.
2. Ar fi o operatiune care implica destul de mult timp: demontat, montat, demontat si montat inapoi.
Sfatul meu (plin de buna-vointa) ar fi sa te interesezi putin pe forum aici: viewtopic.php?f=95&t=5055&st=0&sk=t&sd= ... &start=195" onclick="window.open(this.href);return false; si vezi daca te poate ajuta cu centurile, eventual operatiunea de montare, si de ce nu pe Google la dezmembrari sa cauti centuri de coupe.
Sper sa rezolvi problema si sa apuci apoi sa ne si prezinti masina apoi.
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
-
funfunontheautobahn
In romania ajung in medie in jur de 150 de c4 din franta pe luna, toate autoutilitare, cei de la dezmembrari cutreiera toata europa pentru a satisface cererea , iti spun sigur ca nu o sa gasesti nicaieri o bancheta de c4 , cum nu o sa gasesti nici o roata de rezerva de c4 (am cautat 3 saptamani)
E greu sa gasesc centuri pt bancheta pe care o am pentru ca nu este de c4(nu stiu de la ce masina este) si nu am nici chestiile alea in care se baga centurile.Cei de la RAR sunt familiari cu aceasta problema si se uita cu atentie la orice detaliu.
Bancheta se da jos foarte usor, dureaza circa 15 min, iar eu nu am nevoie de ea decat 2 ore cat sa dau o fuga la RAR si inapoi. Inteleg ca poate cererea mea este un pic deplasata dar sunt disperat si crede-ma ca daca nu epuizam toate alternativele nu ajungeam sa fac asta.Trebuie neaparat sa inmatriculez masina anul asta pt ca taxa pentru ea o sa se tripleze de la 1 ianuarie.
Daca se mai gandeste cineva la o solutie va rog lasati un mesaj aici.
E greu sa gasesc centuri pt bancheta pe care o am pentru ca nu este de c4(nu stiu de la ce masina este) si nu am nici chestiile alea in care se baga centurile.Cei de la RAR sunt familiari cu aceasta problema si se uita cu atentie la orice detaliu.
Bancheta se da jos foarte usor, dureaza circa 15 min, iar eu nu am nevoie de ea decat 2 ore cat sa dau o fuga la RAR si inapoi. Inteleg ca poate cererea mea este un pic deplasata dar sunt disperat si crede-ma ca daca nu epuizam toate alternativele nu ajungeam sa fac asta.Trebuie neaparat sa inmatriculez masina anul asta pt ca taxa pentru ea o sa se tripleze de la 1 ianuarie.
Daca se mai gandeste cineva la o solutie va rog lasati un mesaj aici.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
De ce spui ca apelezi la noi ca fiind ultima solutie?
suntem chiar asa antipatici?
crede-ma nu faceam asta...suna de parca iti calci propia mandrie ...insa pt interesul personal merita.....
suntem chiar asa antipatici?
crede-ma nu faceam asta...suna de parca iti calci propia mandrie ...insa pt interesul personal merita.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Gabi Nedelcu
- Numar Inmatriculare: TL 25 NGI
intereseaza-te de 2 centuri de Logan, sunt identice si ca prindere si ca ce vrei tu, iar de montat e foarte usor, nu trebuie inlocuita bancheta spate, dai jos panourile laterale spate si pe cel de la boxe si gasesti locasul acolo unde sa le prinzi.
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Omu' a zis ca a epuizat toate variantele inainte de a apela aici tocmai de a nu parea o cerere deplsaata sau un tip comod. Nu a zis nicaieri ca noi sintem ultima solutie in sensul rau. Nu a vrut deranj dar alta varianta nu are.funfunontheautobahn scrie:Inteleg ca poate cererea mea este un pic deplasata dar sunt disperat si crede-ma ca daca nu epuizam toate alternativele nu ajungeam sa fac asta.
El nu are bancheta cu cupla aia de la centura. O poate pune aia de Logan, dar nu are de ce o cupla.Gabi Nedelcu scrie:intereseaza-te de 2 centuri de Logan, sunt identice si ca prindere si ca ce vrei tu, iar de montat e foarte usor, nu trebuie inlocuita bancheta spate, dai jos panourile laterale spate si pe cel de la boxe si gasesti locasul acolo unde sa le prinzi.
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Salut. Respectivul avea inca centurile acum 2 saptamani si cerea 50 de euro pe ele. Dar nu stiu daca ar conta ca sunt de la o berlina.andu_nae scrie: Sfatul meu (plin de buna-vointa) ar fi sa te interesezi putin pe forum aici: viewtopic.php?f=95&t=5055&st=0&sk=t&sd= ... &start=195" onclick="window.open(this.href);return false; si vezi daca te poate ajuta cu centurile, eventual operatiunea de montare, si de ce nu pe Google la dezmembrari sa cauti centuri de coupe.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
-
funfunontheautobahn
o cunostinta la rar?
- Gabi Nedelcu
- Numar Inmatriculare: TL 25 NGI
poti pune te rog o poza cu bancheta spate....
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
-
funfunontheautobahn
http://www.flickr.com/photos/10920300@N ... otostream/" onclick="window.open(this.href);return false;
si
http://www.flickr.com/photos/10920300@N ... otostream/" onclick="window.open(this.href);return false;
si