Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Sant super incantat de masina si vreau sa o prezint!
C4 1.6 HDI 92 cp varianta de finisare Ambiance. E cumparata SH la 100000 km din afara si acum am 158000. Am reusit sa ating un consum de doar 4.1% pe ultimii 20000km in trafic mixt urban, autostrada si oras.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
S-o stapanesti sanatos ! Se circula lejer, sa inteleg, prin nordul tarii ? Te invidiez pentru consumul asta ! Este cel afisat de BC sau este consumul "la pompa" ? Poate sa difere putin, dar oricum este consum de "Prius electric" ! Varianta de finisare amintita de tine se gaseste in grupul german VAG. Frantuzoaicelor le spune altfel ...
Bine ai venit in club!
nu e un consum surpriza, se poate ! Trebuie doar sa insisti!
Nivelul de echipare ambiance este cat se poate de frantzuzesc! C4 Picasso la un moment avea aceasta echipare. Acum o regasiti la dacia
autostrada, deci si drumuri prin strainatate, unde e altfel fata de jungla de aici.
cei din bucuresti oricum nu au ce sa se gandeasca la comparative.
cei din tara poate, sa zicem sa spere la astfel de valori.
numai bine si spor in continuare.
te mai asteptam pe la noi si prin alte rubrici