Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Mesaj de mituc »

Ah... mergi la dealer si comanda un kit de reparatie zgirieturi, touch-up paint kit sau cum se cheama. Fusta probabil ti-a sarit din clips. Am patit acelasi lucru acum vreun an cind am ramas spinzurat de nas.
Cit despre julitura de sub spoiler.. am si eu una reparata tot cu touch-up. Iti recomand acelasi lucru, nu are sens sa revopsesti. ++la tine fiind alb e si mai simplu, ai putea sa iti faci si spray dar nu e recomandat pentru ca nu ai precizie si-ti matuiesti vopseaua pe zone mult mai intinse decit cele afectate de fapt.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

am uitat sa bag si eu un eveniment la mine.
acum o saptamana a cazut un motociclist pe masina mea.
stateam la semafor la plaza romania, primul pe banda din mijloc si la un moment dat aud zgomotul acela inconfundabil, :( ...ma uit in retrovizoare. nimic. toate masinile erau in pozitia pe care o vazusem cu doar 3-5 secunde inainte.
ma dau jos din masina si vad in spate dreapta, o motocicleta pravalita si cu un tip care se chinuia sa se ridice. lasand detaliile la o parte.
omul mergea printre benzile 1 si 2 si a lovit o masina de scoala de soferi (era paralel cu mine pe banda 1) si a ricosat in roata spate a mea. la cat de distrus ma simteam inainte atat de incantat am fost ulterior...
in masina de scoala era o fata la volan. imi pare rau pt ea ca probabil a cam socat-o evenimentul. sa faci accident in timp ce stai pe loc :lol: ..i know, not funny...

PS: hartii din alea de intelegere amiabila care stiti pe unde se gasesc. nu sa ma duc la politie undeva ca nu am timp de asa ceva. ci daca sunt raspandite prin diverse locatii.
nu am nevoie, dar e bine sa ai in masina sa ceva. eu la servici vad destui care se "pupa" pe autostrada si opresc la noi in fata sa nu incurce traficul
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

hartii de constatare amiabila iei de la asiguratorul tau. nu gasesti la xeroxul de la colt asa ceva.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

defapt TREBUIA sa primesti de la asiguratorul tau.
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

de care. de rca sau de casco?
ca sunt diferiti...rca nu e important pt mine :mrgreen: asa ca cel mai ieftin a primit banii

alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

formularul pt constatarea amiabila trebuie sa`l primesti cand inchei polita rca...
pt casco n`ai nici o treaba cu amiabilitatea :lol:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

eu am primit si la RCA (BCR) si la CASCO (Tiriac)
Tomita
cre8or

Mesaj de Tomita »

http://www.automarket.ro/blog/mirica/sa ... riumfator/
stiu ca este veche, dar din intamplare am dat peste ea.
inca o confirmare pt citroen c4 si siguranta. dovedita in realitate ::P

roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

In primu rand LA MULTI ANI,as avea ceva sa va spun care pe mine personal m-a uimit! in data de 31 decembrie in drum spre valcea in localitatea Bujoreni unde drumul se imparte pe 2 benzi in acelasi sens iar celalalt sens o singura banda, eram in spatele unui logan care se baga pe banda 2 de mers depasind un alt autovehicul toate bune si frumoase pana cand loganu din fata mea se baga pe banda 1 iar eu amenintat din spate de un volswagen cu farurile angel ice aproape lipit de mn,am semnalizat sa intru pe banda 1, m-a depasit am revenit pe banda 2 pt ca se ingusta benzile cand in fata mea loganu la randul lui intra pe banda 2 iar vw evitandu-l intra pe contrasens si se izbeste frontal de un mercedes mergand regulamentar.m-am oprit sa vad daca toata lumea e teafara!din mercedes iese un tip plin de sange la gura amortit de impact avand si 2 pasageri unul nevatamat iar celalalt din dreapta soferului aproape mort nepurtand centura care s-a lovit cu capul de parbriz neavand airbaguri ramanand lesinata.am sunat la 112 si in acelasi timp m-am opus soferului si celuilalt scotand victima din masina.am crezut ca are fractura la gat si am zis mai bn sa asteptam pana vine salvarea decat sa agravam starea victimei dupa care mai vin si niste localnici facand acelasi gest.si am ramas la concluzia ca ajutand ii putem face mult mai mult rau persoanei daca nu stim masurile de prim ajutor>asa am terminat anul ramanad socat de ceea ce vazusem.a venit descarcerarea si i-au pus gulerul si toate cele.ast intrebari si raspunsuri, va multumesc :|
gri 1.6,16V benzina,110ponei
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

1.Bun, ce s-a intamplat cu loganistu' ? Care din cate inteleg se face vinovat de oribilul accident ?
2.Nu-l inteleg pe cel din VW care a ales sa se duca pe contrasens in timp ce venea Mercedesul in loc sa-i fu*a una Loganului sa-l arunce in camp...
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

prima reactie e sa eviti accidentul. omul cu vw poate nu vedea mai departe de bara celui din fata. nu era mai bine daca nu te dadeai? cunosc destule cazuri care sa confirme regula.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Cred ca vina cea mai mare o poarta soferul VW-ului.
Daca respecti limitele de viteza si cineva iti iese in fata fara asigurare, el este 100% vinovat. Cand vrei sa ii maturi pe toti de pe sosea cu flashuri si mergi cu 160 km/h o faci pe barba ta, vei raspunde penal alaturi de ceilalti, daca sunt victime.

Loganul nu i-a franat in fata VW-ului, nici nu a virat stanga in timp ce celelalt era paralel cu el, sa-l impinga pe contrasens. Pur si simplu VW-ul nu a putut frana la timp din cauza vitezei excesive peste limita legii.
Daca Loganul ar fi fost busit din spate si ar fi dovedit ca mergea cu viteza maxima regulamentara, sa vezi ce l-ar mai fi tarat prin procese pe pustanul de la volanul VW-ului.

Flashurile nu sunt permise in codul rutier, sunt mai degraba o conventie neoficiala intre soferi. In momentul cand este depasita viteza maxima, nu poti avea pretentii de la ceilalti, sa raspunda sau nu, esti pe cont propriu.
Daca pustanul VW-ului crede ca altii care merg cu viteza maxima regulamentara sunt vinovati ca n-au vazut flashurile lui de la 140 km/h, uita ca NU este acoperit de lege.

VW-ul este vinovat. Din cauza vitezei mari nu a putut evita alt autoturism ce s-a incadrat regulamentar pe banda sa.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Juliu scrie:VW-ul este vinovat. Din cauza vitezei mari nu a putut evita alt autoturism ce s-a incadrat regulamentar pe banda sa.
O fi e foltvaganar si idiot pentru ca mergea ca un animal prost, dar vinovatia lui se opreste aici. Nu inteleg cum loganul s-a incadrat regulamentar pe banda 2 cind 1 era libera, si a facut asta fara sa se asigure. De aici incolo iar foltvaganul e vinovat dar deja accidentul in sine s-a rezumat la o reactie in urma unui reflex, nu a unei decizii gindite in prealabil (cum a fost de exemplu proasta decizie de a veni animalic din spate, fara sa astepti ca cei din fata sa se replieze, si sa-i depaseasca dupa ce a incetinit si le-a dat ocazia sa-l observe).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

era limita de 50,asa m-am gandit si eu sa intre in fundul loganului dar la viteza care m-a depasit aveam eu 60 a crezut ca avea timp (a avut).dar la viteza vw cel putin 70,cel cu masina logan s-a asigurat nu venea nici o masina si cand sa intre asta tocmai era in spatele lui.sa specific era in curba dar nu cine stie ce.si mercedesu franase 7,8 metrii.se stie zona fiind o zona periculoasa a avut si radar fix dar localnicii iau dat foc.
gri 1.6,16V benzina,110ponei
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

puii mei, eu nu am inteles nimic din ce povestiti voi aici, decat ca a rezultat un accident dintre un vw si un mercedes
in rest... nu inteleg nimic din frazele de mai sus
fara suparare :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”