C4 condus de mine...

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
vladutzuuu

C4 condus de mine...

Mesaj de vladutzuuu »

Desi in momentul de fata nu au fost nici macar facute actele pentru noua mea masinuta, vreau si eu sa va povestesc cum va functiona. Ideea e ca vrea sa imi cumpar un c4 coupe cu varianta de echipare Champion (m-au atras la masina nenumaratele butoane de care dispune :)). S-au dus scumpii mei parinti astazi la dealer sa intocmeasca actele si sa plateasca avansul...io ar trebui sa platesc ratele :roll: :cry: ...

In fine am vorbit cu cei de la dealer si au zis ca imi mai fac o reducere de trei la suta din valoarea masinii :D si ca in 10-12 zile imi dau masina...

Sa vedem acum daca se tin de cuvant sau daca am de asteptat o gramada de timp pana pot sa conduc si io o masina mai dotata decat batrana dacie...Va tin la curent pe parcurs ce evolueaza lucrurile.

EDIT: Scuze ca am uitat de culoare.. am vrut negru sau rosu drac. Da acum sa vedem ce au pe stoc.

Prima problema: Eu vorbisem cu cineva de la un dealer si am crezut ca este ala de pe Cantemir (de la Tineretului) si se pare ca era de la unu de pe Titulescu (nu stiu exact unde). Si acum tre sa o sun pe saraca femeie sa ii spun ca mi-a tinut masina degeaba ca nu o mai ia nimeni.... :violent1:
Ultima oară modificat Vin Iul 06, 2007 3:29 pm de către vladutzuuu, modificat de 2 ori în total.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca masina este pe stoc iti va venii in vreo 10 zile.
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

P.S.: Ce culoare e???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
dumiflo
The Citroen C4 man

Re: C4 condus de mine...

Mesaj de dumiflo »

vladutzuuu scrie:...

Prima problema: Eu vorbisem cu cineva de la un dealer si am crezut ca este ala de pe Cantemir (de la Tineretului) si se pare ca era de la unu de pe Titulescu (nu stiu exact unde). Si acum tre sa o sun pe saraca femeie sa ii spun ca mi-a tinut masina degeaba ca nu o mai ia nimeni.... :violent1:
io unu' nu mai inteleg nimic. :shock: :? :-s
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ... ;)
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Ideea e ca eu vorbisem la telefon cu o tipa. Si am presupus ca e de la sucursala de pe Catemir. Dar s-a dovedit ca nu e de acolo ci de la o sucursala de pe Bulevardul Titulescu. Si tipei cu care am vorbit i-am spus sa imi rezerve masina dar...a trebuit sa o sun sa ii spun ca o iau din alta parte pt ca ai mei s-au dus la Cantemir fiind mai aproape de casa.

In alta ordine de idei au facut actele si acum tre sa duca adeverinta de salariu si dupa aia in doua saptamani imi vine masinuta...deci cam peste 3 saptamani conduc c4 :D Can't wait

P.S. vreau si io sticker ca al vostru cu insemnele clubului 8) (daca ma primiti) :) :D
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Io zic sa nu-l acceptam... :P

Asteptare usoara!!! :)
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

doar ca nu decizi doar tu pentru clubul asta... io il primesc :P

normal ca te primim...... vino si tu la intalnirea de maine, sa te prezinti macar.... chiar si cu batrana dacie.... dupa cum vezi, mai avem membrii fara C4! :wink:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Corect...nu vad niciun motiv pt care sa nu primim si viitorii membrii detinatori de c4 ;)
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

[DeaMoN] scrie:Corect...nu vad niciun motiv pt care sa nu primim si viitorii membrii detinatori de c4 ;)
mersi mai ca esti de acord cu mine.... ma simt deja flatata...
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Placere e de partea mea DaNKutza :D ;)
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

tre' sa ai tu mereu ultimu' cuvant...
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Off: Logik :D

B-50-HZP
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Ma bucur ca pot sa ma alatur voua. In legatura cu intalnirea sorry dar nu am mai intrat pe net si abia acum am citit mesajul. O sa vin negresti dar as preferra sa vin cu masinutza cand o voi primii...sa nu ma fac de ras cu dacia :P
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

stai linistit vladutzu, pacat ca nu ai venit, insa te asteptam negresit la urmatoarea intalnire :D

B-50-HZP
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Voi veni la urmatoarea intalnire dar am o intrebare: Voi va intalniti in fiecare week-end in Piata Constitutiei? La ce ora?
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

nuuuuuu, la piata constitutiei - dar in limbaj clubc4 se zice la casa poporului - ne intalnim oficial odata pe luna.
neoficial, mai punem de cate-o intalnire ad-hoc, seara asa, iar pt asta trebuie sa urmaresti forumul.... ca se anunta acolo ce si cum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”