A dat Dumnezeu, dupa 3 luni si jumatate de la comanda sa pot sa scriu aici cum ca am luat-o...
Dupa ce m-au lungit o luna fata de termenul initial de livrare, baietii au fost fair-play si au stiut cum sa se revanseze la sfarsit.
Deci...., masina este
Kia Pro_Cee'd 1.6 GSL 6MT 126cp - culoare Pheonix Silver,
Nivel de echipare Best + cateva optiuni cum ar fi: pachetul de piele pe volan schimbator si cotiera, schimbator si frana mana cu insertii cromate, spatiu depozitare sub podea portbagaj + plasa portbagaj, bluetooth + cablu conectare ipod, jante aliaj 16"
Cutia cu 6 rapoarte este foarte silentioasa si precisa la schimbatul treptelor, de asemenea masina mi se pare foarte bine izolata fonic, la 100km/h in treapta 6 nu se aude motorul, de loc...
Directia este full electrica si nu are treaba cu vreo pompa servo, pe loc merge extrem de usor aceasta intarindu-se in raport cu viteza masinii.
Jantele cu care a venit masina au fost o surpriza placuta, este un model complet nou de jante, masina mea fiind in primul lot cu acest tip de jante.
Momentan n-am decat 70km la bord cu ea, o sa mai revin cu impresii pe parcurs...
acum sunt intr-o stare euforica..., am facut cateva poze dar nu se intelege mare lucru pt ca e noapte.
O sa mai revin cu impresii dar sa fac ceva kilometrii cu ea.
Daca a meritat 3 luni jumate de asteptare ? DA !