C4 sedan " Moapsa"
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- adrian_grosu09
- torrente
- Numar Inmatriculare: B 95 UDU
- Babe
- Numar Inmatriculare: B 92 LIJ
Re: C4 sedan " Moapsa"
si am mai vazut una neagra
Btw... am fost azi pe la ATS Aviatiei si intr-un sfert de ora m-au ajutat sa-mi schimb becul ars de la pozitie. Printre alte lucruri pe care le doream la masina se afla si reglarea farurilor pentru ca am constatat ca nu se pot regla. Cand am aflat motivul am ras aproape 1 min.
Alte noutati: am fost la baietii de la Zoneprotect pentru un polish si desi nu prea mi-au dat sperante mari, rezultatul a fost foarte tare. Mai jos poze:
Before:

After 1:

After 2:

fan nou C4 
- Mihay
- Supermoderator
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sper ca ai facut un polish fin... pentru o masina atit de noua e cam aiurea sa faci polish, ar trebui dat doar paint sealant si ceara, eventual, dar numai eventual polishat cu ceva foarte fin acolo unde ai zgirieturi superficiale.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Babe
cred ca fost facut fin, baietii de la zoneprotect se pricep 
btw... primul cadou pentru Moapsa a fost un carkit
btw... primul cadou pentru Moapsa a fost un carkit
fan nou C4 
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Bravos!
interes maxim pentru acest sedan.
sa o aduci si la intalniri in club!
interes maxim pentru acest sedan.
sa o aduci si la intalniri in club!
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
- Babe
Vin, vin 
Pe 2 octombrie am avut botez si n-am mai putut ajunge, dar sper sa fiu liber data viitoare!
Pe 2 octombrie am avut botez si n-am mai putut ajunge, dar sper sa fiu liber data viitoare!
fan nou C4