C4-ul lui [DeaMoN]

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Ornamentele de prag cat au fost ? Sunt din aluminiu ? Le aveau pe stoc sa inteleg ?
Aiurea cu parfumul, presupun ca erai pregatit psihic cand ai aflat cat costa kitul din aluminiu, dar pe langa ca o sa-ti rezolve problema ta, chiar da foarte frumos. Doar atentie la montaj :)
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

La montajul kitului de bord nu imi fac probleme ca ii pun pe ei sa faca si stau langa ei.

Ornamentele sunt 197 RON si da, le aveau pe stoc :D:D:D:D

@t.racer: mie mi s-a parut ca s-au dus repede alea originale :? nush, oricum de acum incolo o sa merg numai cu alea: much safer :!:

@muntos: sincer la telefon mi-a zis tipul ca doar chenarul din bord costa 1000 RON. Cand am ajuns in Baneasa mi-a zis ca e de fapt un kit cu mai multe parti, nu il au pe stoc dar vine in max 2 saptamani (dar se pare ca poate veni mai nou si intr-o saptamana de cand s-a infiintat si citroenul in Romania) si costa 849RON :D:D:D asa ca facui si o mica economie de vreo 150RON
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
muntos

Mesaj de muntos »

Nu e 1000 RON, e 840 RON atat cat ti-a zis a doua oara :)
B-333-VTS
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

M-am prins vere :D:D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
muntos

Mesaj de muntos »

Ce vroiam sa zic, e ca n-au fost niciodata 1000RON, deci nu ai facut economie de 150RON asa cum la toti ne place sa credem cand facem tot felul de afaceri :lol:
B-333-VTS
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Asta da, dar senzatia tot a fost misto ca nu a trebuit sa dau toti banii cu care ma dusesem acolo :D

B-50-HZP
muntos

Mesaj de muntos »

Corect :wink: !
B-333-VTS
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Bun, in sfarsit masina mea e intreaga. Am montat ieri si kitul de bord metalizat, insa am avut un dans cu aia de la citroen de pomina.

Povestea incepe asa:
Acum o luna m-am dus sa imi comand kit de bord metalizat. Imi arata tipul de la piese tot kitul cu piesele pe calculator. Imi zice ca trebuie sa fac comanda si ca vin cam in 10 zile. Au venit in 2 saptamani si ceva. Ma pune sa platesc avans jumatate din poveste (450 RON). Ma rog, ii platesc si intr-un final primesc kitul. Ma uit eu in el acasa si imi dau seama ca ce mi-a aratat ala pe calc si ce mi-a dat mie cu concorda...lipseau decorurile de la manere usilor. Il sun pe ala, si imi zice foarte linistit ca alea nu sunt incluse in pret si ca trebuiesc comandate separat. Il fac cu ou si cu otet ca isi bate joc de mine ca mi-a aratat ceva si mi-a dat altceva si zice tipul: "Pai atunci stati ca facem comanda si nu mai trebuie sa veniti sa platiti nimic acum, o sa veniti sa platiti la livrare." BON...uite ce se poate obtine daca vorbesti frumos cu "omu". Si ce mirare am avut can m-a sunat ala si mi-a zis ca piesele au venit exact cand a zis el ca o sa vina. :D

Ma duc eu la programarea mea de la ora 8:30 de ieri. Aveam ceva probleme cu placutele de frana si sa imi monteze kitul de bord. Ma duc la tipul de la receptie ii zic doleantele. Cand ajung la partea cu kitul de bord imi zice sa ma duc la caroserie sa le zic. Adela mititica de ea imi zice ca imi recomanda pe tipul care era in acel moment la caroserie ca e unul din cei mai seriosi si mai de treaba de acolo. In fine, ii zic ca vreau sa imi monteze piesele de la kitul de bord. El zice ca este ok, nicio problema, imediat ce iese de la mecanica se rezolva. Ma suna intr-un tarziu Adela sa imi zica, ca masina e gata sa ma duc sa o iau. Ma duc eu acolo ca o floare, ma ia ala de la receptie ca binenteles trebuiesc schimbate placutele si imi zice ca factura ma asteapta la casa. Zic: "Ce factura?"
-"Pai aveti de platit ceva pentru caroserie". Tipul de la caroserie era afara cu Adela. Ii fac semn Adelei sa il cheme in magazin sa il intreb. Vine ala si il intreb ce factura am de platit, la care el: "Pai aveti 80RON pentru montarea kitului de bord." Cand l-am auzit am zis ca explodez. Nesimtitul nu imi zisese absolut nimic de manopera dimineata cand m-am dus si i-am zis ca vreau sa imi monteze kitul.

Am facut un scandal si am tipat o data: "Sunteti neseriosi!" A venit ala langa mine la casa ca nu stia ce l-a lovit. I-am zis ca e un neserios ca nu mi-a zis din timp ca trebuie sa platesc, mai ales dupa ce am dat 1.100RON pe kkturile alea de foite de aluminiu. Cand a vazut ala ca nu mai are pe unde sa scoata camasa zice: "Bine, atunci lasata ca facem noi o revenire, nu mai aveti nimic de plata."

Si uite asa m-am ales si cu bordul montat gratis. Dar nervii mei au ramas pentru ca in afara de saraca Adela, ATS e plin de INCOMPETENTI!

B-50-HZP
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

man, la partea cu instalarea.... da, se plateste k nu se fce pe garantie. Ori iti montezi tu gratis toate alea, ori pui banul.
Oricum sa stapanesti sanatos noul look :)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Multam silvius.

Stiu ca se plateste, insa atata timp cat ala nu mi-a zis nimic...eu nu sunt obligat sa ghicesc. Si ma repet, mai ales dupa ce am dat 1.100RON. Si nu mi-e de aia 80RON, ca fata de cat am dat sunt o nimica toata, insa este vorba de obraz. E a doua oara cand baietii imi fac figura, si nu mai inghit.

B-50-HZP
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

ok, uite, iti spun eu: orice lucrare la masina, orice instalare, sau chiar daca vrei sa pui lichid de spalare al parbrizului la ei: se plateste daca nu e acoperita manopera de garantie :wink:
Puteai gasi si solutii aftermarket cu care ieseai la mai putini bani evident, insa nu erau produse de citroen, care oricum face accesoriile in alte tari decat FR. Nu pot spune ca nu am bani sau ca sunt zgarcit, insa 1100 de lei pentru chestiile pe care ti le-ai cumparat mi se pare exagerat, cum mi se pare exagerat si pretul la jantele alea de 11 milioane bucata cand niste OZ racing GT costa doar vreo 8 milioane si sunt OZ pe 17"
Astia la citroen sunt dusi rau cand vine vorba de a pune ceva pe masina (in RO sunt aceleasi tarife ca si pe afara in mare) Singurele chestii care merita sa le iei sunt ornamentele de praguri ca deh, trebe sa fie originale si transparantele alea care te costa 7 milioane ca din nou trebe sa se potriveasca in locasurile alea speciale
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

@Deamon pai tu nu stii ca pa lumea asta nu e nimic gratis? :lol:
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Pune si tu te rog niste poze cu kitul de bord.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”