Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Re: Accidente, potentiale sau reale, povestiri

Mesaj de Tomita »

o spun sincer, cu mana pe inima, vocea ta nu se potriveste la cum scrii. no offence i hope!
PS: ce fain se tureaza motorul ala de racheta. ma mir cum de nu ai accelerat sa ii iei fata sa nu se bage peste tine...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

si aia ce a zis?
nu se prea aude in inregistrare.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Cateva vorbe si de la mine:
- mituc este un finut, cine il cunoaste personal o stie prea bine. cu sau fara accent, dar luand in considerare si accentul, este "de vis"
- oricat de performanta ar fi camera, NU este proba valida in NICI o tara. Probe valide sunt doar cele inregistrate cu mijloace omologate (de ex camera de pe masina radar).
- o astfel de inregistrare poate constitui proba (anexa) numai insotita de o proba legala.
- referindu-ne la "saraca" doamna, numai de bine, ii prevad un viitor luminos, intr-un copac de pe marginea stanga a soselei.
Cu scuzele de rigoare pentru OFF
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Deese: s-a plins ca n-as fi semnalizat, nici eu n-am inteles prea bine ca nu poti intelege oamenii care vorbesc cu gura plina.

Bogdan98: merci :)

Tomita: pai in scris mi-as pune in valoare accentul daca as avea cum :twisted: , insa dupa cum vezi eu nici macar diacritice nu folosesc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

C4 vs. pieton pe trecere
http://www.bzi.ro/socant-ucis-pe-trecer ... deo-193350" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc

Mesaj de mituc »

Ala-i C5!

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

Nu m-am uitat la poze. In articol scrie de C4 :)
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Victor Ciulei incerca sa traverseze in zona intersectiei de la fosta statie ITP Canta, cand un Citroen C5 de culoare alba, cu numarul de inmatriculare BC 01 AGG,
#-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
mituc

Mesaj de mituc »

Au corectat dupa, ca si-au luat seva bucuriei intre urechi de la "cititorii fideli".

joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

@offtopic

@mituc cand apare un mesaj nou de la tine... prima data ma uit la matze dc mai vin... cum iau curba (drifting) si de-abia dupa aceea citesc mesajul :)
mituc

Mesaj de mituc »

epic cat AWD drift :twisted:

navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

mda ... din nou scap la mustata ... e incredibil unde poate duce inconstienta unora
locatie: loc. Negreni (iesire spre Albota) E547 Slatina - Pitesti ora 18.30 (aprox) (deja seara dupa noua ora)
eram deja in afara localitatii, curba la stanga si in rampa ... pe contrasens una bucata tractor cu discuri atasate (venea omu de la camp) ... in spatele lui una bucata masina (cred ca era un bmw alb - nu mi-a permis timpul sa remarc marca, era si noapte) se baga in depasire il vad pe prost in fata mea (cred ca aveam undeva la 100, 100 si ceva) ma sui pe frana si trag usor de volan dreapta - masina s-a comportat binisor cred, se aud ceva scartaituri, simt ABS-ul ca toate visele, inima s-a oprit sa mai bata pt cateva clipe, in final reusesc sa evit impactul si sa ma opresc undeva pe margine ... in momentul in care masina depasea tractorul observ cu coada ochiului si niste scantei (cred ca s-a atins cu partea dreapta de discul tractorului) ... moment in care inima incepea sa-si reia activitatea mai vad o masina care incerca acelasi lucru inteligent ca primul ... numai ca acum am avut noroc cu discul tractorului care i-a schimbat traiectoria iar mie mi-a salvat poate viata ... mai exact nu stiu ce s-a intamplat ... ori a incercat si el sa depaseaca si a realizat ca nu e momentul potrivit si la repliere a intrat in disc, ori pur si simplu nu a vazut discul si a intrat in el ... desi dupa pozitie era calare pe axul drumului ... care era o LINIE CONTINUA ... am coborat, m-am asigurat ca toata lumea e teafara ... am sunat la 112 pt ca era tot drumul blocat ... una bucata masina in mijlocul drumului + DISCUL tractorului care s-a desprins in momentul impactului ... ce pot sa spun ... multumesc lui Dumnezeu ca cineva acolo sus are sigur grija de mine (zilele astea am sa trec pe la biserica sa aprind o lumanare [-o< ) ...
cei din masina din cate am vazut erau imbracati in doliu ... ca veaneau de la o inmormantare, ca avusesera un astfel de eveniment de curand ... nu stiu ... dar cert e ca viata asta se poate schimba intr-o secunda ...
in fine lumea usor usor a inceput sa se strecoare binisor si sa se repuna asa incet in miscare ... pe sensul celalalt prima masina era tot un C4, coupe B (cred) 200 VTS ... daca e din club (imi suna cunoscut rau nr.) poate ne da detalii cum s-a vazut din spate
ah , stati ca nu ajunsesem acasa ... cam pe la ora 20.00 la intrare in Bucuresti, vis-a-vis de Carrefour carambol in toata regula ... cred (ca n-am stat ca casc gura) ca erau vreo 7-8 masini .. dintre care una in flacari ... tocmai ce se intamplase (30 sec max 1 min) pt ca nu se facuse coada si inca nu ajunsesera masinile de interventie ... iar pe iuliu maniu cam prin zona apusului - gorjului (mi-a spus sotia ... eu deja eram exagerat de atent la drum) era o masina pe spatiul verde care separa sensurile de mers ...
deci .. ce pot sa spun ... am avut un drum greu #-o
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

vai.. azi mi-am lovit-o si eu pentru prima oara :cry:

la o denivelare nu eram atent, uitasem ca dintr-odata e asfalt inalt si am urcat cu spoilerul pe el... am zgariat toata marginea de vopsea (s-a dus calumea, pana la negru) si plasticul care intra pe sub spoiler in stanga a iesit si sta aiurea...

oare cat ma costa o operatie sa o fac , ca sa nu apelez la casco..
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
mituc

Mesaj de mituc »

Daca e doar spoilerul fa-o pe cheltuiala ta. O revopsire integrala ar trebui sa fie vreo 400RON la autocrom (sau, vezi la serv union). Daca o faci pe casco anul viitor vei plati cu cel putin inca 400RON mai mult.
Eu alaltaieri am frecat fundul masinii de pamint la o bordura dintr-asta de 12-13cm (pe care am luat-o oblic, altfel dadeam in ea ca-n zid cu garda mea de 10-11 cm) de cum au asfaltat astia si nu apucasera sa niveleze.

Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Mesaj de Victor.VR »

Daca ma uit la masina din fata, vad doar plasticul ala care intra pe sub spoiler si ar sta prins intr-un surub putin atarnat, iar abia daca ma aplec vad julitura. Teoretic n-ar trebui o revopsire totala, ci doar acolo, corect? In mod normal cred ca ar trebui sa coste vreo 200 de ron, in orice caz as iesi mai ieftin decat cu fransiza platita si ratele pe anul viitor.

PS. Ce gascan sunt :cry:
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”