Accident de dat la stiri

Accidente de toate felurile...
Scrie răspuns
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Re: Accident de dat la stiri

Mesaj de citizenx »

Mi-am reparat masina pe casco si am facut regres pe RCA-ul vinovatului si nu am platit nimic in plus anulurmator. Si am luat si bonusul. CASCO la Omniasig.
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

repara-l pe CASCO-ul tau DOAR daca ai probleme cu RCA-ul celui care te-a pupat in fund.

Nu are rost sa te complici altfel.

Valoarea CASCO nu are treaba cu numarul de accidente... Valoarea acestuia este stabilit altfel. Doar pt RCA ai bonus si molus si moluste si din astea :)

NASOL, stiu cum e printr-un accident DAR dupa un timp ai sa intelegi ca cel mai important este ca esti intreg... da-l incolo de fiare.

PS. Freaca-l pe ala cu RCA-ul care tea pupat sa mearga cu documentele la asiguratorul lui de RCA. Si el trebuie sa mearga nu doar tu. scrie pe prostia aia de constatare pe care l-ati completat amandoi.
B A W

Mesaj de B A W »

Salut, imi pare rau pentru cele ce ti s-au intamplat, aceeasi situatie a patit si un prieten de-al meu acum 1 an sau 2...

Din pacate vestea pentru tine nu este chiar foarte buna in cazul in care vrei sa-ti repari masina pe asigurarea CASCO cu regres deoarece socieatatea de asigurari Groupama chiar daca isi recupereaza contravaloarea daunei de la vinovat se considera dauna si practic ramai cu istoric in sistemul societatii. Cand vei reinnoi polita de asigurare la expirare calculul va fi majorat in functie de rata daunei care presupun ca va fi foarte mare!!!
C4 VTR, 500 ponei :)
Insurance Broker : 0744.814.185
ImagineImagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

asta este o hiba a sistemului, astfel ca ei sa castige. ar trebui cautat in lege pt ca nu e normal.
ei se bazeaza pe faptul ca tu te grabesti, si sa folosesti casco tau.
PS: nu s-ar putea sa te folosesti de casco aluia, daca rca merge greu?
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

:ok pe casco repari doar masina ta
uscristian
Zburatorul
Marca si model masina: 1.6i

Mesaj de uscristian »

Cateva poze...

Imagine Imagine Imagine Imagine

plus poza de mai jos care ma sperie. nu stiu ce reprezinta acea bucata de fier din dreapta tobei dar e indoita bine si sper sa nu se indrepte la ciocan.

Imagine

Astazi am vrut initial sa merg la Astra. Eram hotarat sa intreb de casco cu regres la ei. Pana la urma nu am mai ajuns la Astra. Am dat cateva telefoane la Groupama, le-am explicat ce mi s-a intamplat si le-am spus ca vreau sa ma folosesc de CASCO cu regres.
Initial mi-au cerut sa ma prezint cu masina la unul din centrele lor pentru stabilirea daunelor. Masina fiind adusa pe platforma am fost programat, maine, la un agent care-o sa vina la fata locului.

Desi aseara dupa ce-am dat-o jos de pe platforma nu mi-a mai aparut acea eroare, imi este teama s-o mai misc. Nu m-as fi complicat cu casco daca n-as fi fost speriat de seriozitatea firmei Astra. Contractul meu e facut pe 5 ani si nu cred ca include nicio reducere in cazuri fara accident. In plus, nu doar masina mea a fost implicata, iar daunele celei care s-a infipt in fundul robotelului sunt probabil duble in comparatie cu ale mele. Vinovat a iesit cel care a intrat in cea din spatele meu care la randul ei a intrat in mine desi tare am impresia ca primul am fost lovit eu.

@joeadrianblack. Nu inteleg ce treaba mai am eu cu ala vinovat. Am autorizatie de reparatie, proces verbal si copie dupa rca-ului lui. Ce nu stiu este daca mai trebuie sa ajung si pe la astra din moment ce am vorbit pentru casco cu regres. Banuiesc ca nu.

Multumesc Mihai si Florin pentru discutia de azi dimineata si tuturor celor care-mi sunt alaturi.

:cheers

LE: @baw nu stiu care-i treaba cu reinnoirea pentru ca polita de asigurare imi expira cand imi expira si contractul de leasing. Am o rata stabilitata deja pe toti anii si ma gandesc ca asta ar fi exclus chiar si o reducere in cazul fara accident.
B A W

Mesaj de B A W »

Nu am stiut ca este multianuala polita de asigurare.
In acest caz nu vei fi afectat pana la terminarea contractului de leasing, respectiv de asigurare!
C4 VTR, 500 ponei :)
Insurance Broker : 0744.814.185
ImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

pai... daca te intelegi bine cu aia de la groupama si au decontare directa cu service-ul... nici nu mai sta pe ganduri
mai ales ca si eu am auzit ca cei de la astra platesc greu reparatia
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

la cum arat nici nu zici ca este grav accidentul. bari putin crapate si indoite. mare scofala n-ar fi, dar de accea vreua sa vad ce zice constatarea tehnica.
PS: ala de la asigurari tre sa fie cam bun mecanic sa stie efectiv totul ce se schimba. eu stiu la mine, ca intre ce a gasit agentul de la asigurari si ce a fost de fapt era diferenta mare si cu lamuriri a trebuit incheiata treaba...sunt multe componenete care figureaza in programul respectiv in diverse sectiuni, chiar daca sunt in unul langa celalalt (adica componenta de sasiu sau de alte functii)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Cristian, ne-ai speriat degeaba, parca are un pic freza sifonata, atat, linisteste-te.

Da, si eu am rata fixa la Casco, pe toata durata contractului de leasing.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
uscristian
Zburatorul

Mesaj de uscristian »

cine stie ce-i pe sub ea sau sub capota. impactul a fost destul de puternic.
un pic sifonata dar sa vezi cate piese voi avea schimbate si cum va arata factura
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Asa se aude la orice tamponare, si este o "vibratie" inconfundabila care te ingheata, chit ca este vorba de un far indoit sau mai mult.

Cred ca bucata care atarna este doar un scut. Chill down mate.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
mrx
Numar Inmatriculare: B-09-ZKL

Mesaj de mrx »

uscristian scrie: plus poza de mai jos care ma sperie. nu stiu ce reprezinta acea bucata de fier din dreapta tobei dar e indoita bine si sper sa nu se indrepte la ciocan.

Imagine
Piesa respectiva... ii spune scut termic, si daca e indoit/rupt se poate schimba in totalitate. Stiu asta pentru ca si eu am avut un mic accident, am trecut pe dn1 peste un bolovan si mi-a cam rupt tot ce se numeste scut pe sub masina. S-a reparat la service (altul decat citroen), adica s-a inlocuit, desi era doar indoit.

Sper sa iti rezolvi repede toata dauna. Bafta.
C4 berlina, 1.6i, 122 BHP, "blue velvet"
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Daca te referi la piesa indicata cu verde e un scut termic si se indreapta cu mina. E f subtire, dar daca insisti poti sa il ceri sa ti-l schimbe.
Ai alta problema mai importanta. E indoita si fusta. Uitati-va sus incercuit cu rosu. Si pe mine cind m-a lovit din spate mi-a indoit-o si cei de la Citroen Cluj mi-au indreptat-o cu o presa; nu a fost nevoie de ciocan.
Imagine
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
uscristian
Zburatorul

Mesaj de uscristian »

Nu am observat ca sunt doua piese diferite, scut termic si fusta. M-am referit in mod special la aceasta fusta. Nu se poate schimba? Am mai atasat o poza cu indoitura...

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”