Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
aproape uitasem sa ma laud si cu o mica schimbare ce se poate lasa cu amenzi pe viitor
priviti si nu ma judecati, am facut asta pt prima data si cu siguranta mai am de invatat.
va tin la curent cu alte modificari pe masura ce mai apar
imi pare rau pt absenta dar am fost plecat si nu am avut net la dispozitie. am facut deja 8000km cu masina si are acum 100000km la bord. pana acum nici un fel de probleme chiar deloc! consumul redus continua sa ma uimeasca.
masina a mai primit un plafon colantat in negru lucios si benzi cu leduri smd sub faruri. arata super! urmeaza si poze, promit. numai bine!
salut tuturor
stiu ca am lipsit cam mult dar a fost motivat
am o problema iar acesta este un loc de unde cu siguranta pot primi sfaturi...
mi-am lovit masina, o intalnire nedorita cu o masina din fata, si am reusit performanta de a indoi capota foarte elegant fara franturi doar curbata suficient sa ai impresia ca ranjeste pe lateral. mi s-a spus ca este din aluminiu si este fff greu de prelucrat/indreptat daca nu imposibil si deci trebuie sa o schimb.
mai stiti pe cineva in situatia mea care a reusit sa o indrepte si eventual unde?
sau daca nu, unde gasesc una noua/second la un pret cat mai redus bineinteles?!
multumesc si astept un raspuns cat mai repede ca m-am saturat sa-mi spuna toti pe strada ca am capota deschisa desi nu e.
numai bine