Daca vrei distractie :
- Nisipurile de aur
- Bucuresti-GIurgiu-Russe-Varna-Sf. Constantin - Nisipurile de Aur
- Distanta 283km (drum pe E70 si apoi pe A2 in BG
- Rovigneta de 5 euro la bulgari, detector radar ILEGAL, total 4 radare pe drumul aratat de mine, unul imediat dupa ruse, la iesire, altul e pintr-un satuc, unul pe autostrada cum trecei de OMV si apoi unul intre Sf. COnstantin si Nisipurile de Aur.
- Viteza este afisata pe drum, oricum in localitate mergi cu maxim 60, 70 deja la risc, pe drumurile dintre localitati bagi piciorul, insa nu depasi 120 mai ales ca sunt zone in care se poate lucra, vreo 3-4, insa nu e aglomeratie. Pe autostrada legal e 130, insa nu baga peste 160 in partea a doua a autostrazii unde iti recomand 140
- drumul ruse-varna iti ia cam 2 ore juma
- politia are radar pistol pe laser, de unde raza mica de actiune. Daca mergi intr-o viteza cat de cat ok ai timp sa bagi piciorul in frana (la mine deja iesise politistul cu bastonul de stop, insa pe radar i-a aparut surprinzator 40 la ora

)
- La vama e ok, deobicei bulgarii o fac indiferent ca e la noi sau la ei. Taxa de pod e 230 mii la noi si la intoarcere dai si tu 5 euro dar fara chitanta la bg
- Nu stiu ce hotel vrei, daca vrei ceva langa plaja fara sa chelesti de bani iti recomand hotel Bonita, la doar 3 minute de Admiral (prietenii stiu de ce

)Acolo iti pot da cu demipensiune (amandoua mesele in bufet suedez, dimineata ai cafea si suc gratuit (de la dozator))
uite linkul
http://www.litoralbulgaria.info/vara.ni ... onita.html
- bineinteles ca iti pot si hoteluri de 4 sau 5 stele, insa eu am stat acolo si e ok
- nasol cu plaja 7 leva un sezlong si 5 leva umbrela. Insa daca stai chiar langa mare poti sa te pui pe nisip gratis, dar trebe sa iti rezervi loc ca e plin
- 1 eur = 1,90 BGL (asta la vanzare)
- ai plin de terase, de vizitat Admiral la parterul hotelului e o teresa...... apoi daca vrei poti sa iti lasi banii la cazinoul din Nisipuri
- Preturi: tigari (marlboro, kent, etc) 3,20 BGL, Coca Cola la 2 l in jur de 3 BGL, Burn la sticla de 0,33l 3,5BGL ... daca mai vreti preturi intrebati. Preturile sunt cele de la chioscuri.
Te poti da cu parapanta, cu jetul, banana. Jetul este in jur de 40-50 BGL pentru 15 minute (yamaha)
Astept intrebari de la voi. Pai eu tocmai am venit de acolo... o sa mai plec cateva zile, insa alerg dintr-o statiune in alta de la un hotel la altul toata ziua

Daca vrei odihna iti recomand Sf. Sf. COnstantin si Elena la hotel LTI - Estreya Palace de 4 *, am stat si acolo, e un parc super al hotelului, hotelul are doua piscine, poti intra si acolo gratis, mai are si o plaja mica, insa e plaja. Pentru tarife spune cand vrei ca inca nu sunt pe net.
Estreya Palace este gard in gard cu ce a mai ramas din manastirea Sf. Constantine, e la vreo 5 minute de plaja. Preturile sunt mai mici decat la Nisipuri, totusi esti la aceeasi distanta de varna.
Distanta intre Varna si Sf. COnstantin este de aprox 9km, intre Varna si Nisipuri de aprox 17km
PS. Nu recomand Albena colegilor mei de forum
PS2. Pe autostrada la ei am bagat 160-170 fara probleme, insa nu m-am putut desfasura pentru ca eram cu copilul ... so am bagat, dupa care am mers in 135-140-145