O sa devin un nou posesor de C4. Din pacate, cred... va fi varianta sedan. O sa intru in posesia masini in perioada 01.09.2010-20.09.2010
Revin cu detalii

Pai cine te forteaza sa-ti cumperi sedan si nu coupe?Babe scrie:Pentru ca am citit diverse drive-test-uri din care reiese ca nu ar fi asa reusit. As fi preferat coupe-ul
Focus-ul Sedan este din 2005 si are motor TDCI de 1.6 si 90 cp. De asemenea are 235.000 km (este masina de la jobul actual). In afara ca de 2 luni nu-i merge aerul conditionat cand este prea cald si dupa 3 vizite in service nu i-au dat de cap, in plus atunci cand merge simt cum masina pierde cel putin jumatate din calutii ramasi.Bogdan scrie:Pai daca nu esti multumit de ford focus Sedan, nu stiu cum te va multumi C4 Sedan! Dar care sunt nemultumirile tale legate de focus Sedan?
Eu am avut ocazia sa merg cu un sedan, varianta exclusive, atat in oras cat si in afara, motorul era 1.6 HDI 110CP, si masina mi-a placut destul de mult, e perfecta pentru drumuri lungi foarte confortabila consuma putin(extraurban).
Porbagajul Focusului e super suficient.commandorsteel scrie:daca nemultumirea ta la focus vine de la capacitatea portbagajului, la c4 sedan ai unul urias
Imi schimb jobul si automat si masina, iar la noul job voi primi un C4 Sedan.catalin4u24 scrie:Pai cine te forteaza sa-ti cumperi sedan si nu coupe?
Da si tu mai multe informatii, nu mai fii asa secretos.
omu este dezamagit si eu i-am punctat avantaje fata de berinla /coupe. in rest este aceasi masina.Babe scrie:Salutare!
O sa devin un nou posesor de C4. Din pacate, cred... va fi varianta sedan. O sa intru in posesia masini in perioada 01.09.2010-20.09.2010
Revin cu detalii