incident in parcare

Accidente de toate felurile...
anne
Numar Inmatriculare: B-62-HGU

Mesaj de anne »

Va anunta ca este super proasta masina la un accident. cu fata. Mi-a lovit un prost cu un audi A4 fata si s-a spart tot plasticul de sub capota, mi-au iesit aparatorile de noroi de sub aripa si capota s-a strambat. Si culmea totul s-a petrecut pe trotuar, a dat cu spatele si el nu are nici pe dracu (doar o zgarietura pe bara din spate).
Nu imi prea mai place masina, nu e rezistenta. :(
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai cand intri intr-un zid sau intr-un copac, ce ai prefera? SA nu se dezmembreze masina si tu sa te faci praf, sau plasticele alea din fata sa absoarba tot socul si tu sa scapi teafara? :)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
anne

Mesaj de anne »

Normal ca la un accident ma astept la orice, dar la o viteza de 10 Km cat avea ala cand a dat cu spatele, nu ma asteptam sa am atatea probleme.
El a mers in marsarier circa 8 m, ce viteza putea sa aiba?
Ce sa mai zic, sper sa nu am niciun accident in trafic cu fata ca masina este varza ca rezistenta.
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Nu e, crede-ma. Am lovit-o si pe dreapta fata si pe stanga fata si cea mai mare avarie a fost ca s-a arcuit capota de la motor pt ca e usoara si e din aluminiu. In rest nimic grav si aveam vreo 40 la ora cand am intrat in ala (am intrat in spatele unei dacii papuc :D )
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
anne

Mesaj de anne »

Auzi cate zile ti-a tinut masina in service?
Eu am lasat-o azi si a zis ca pt ca trebuie vopsita capota noua si bara fata plus montaj piese din plastic s-ar putea sa o iau miercuri.
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

sincer eu nu am reparat-o la citroen ca atunci erau cozi de 2-3 saptamani de asteptat. Dar cam tot asa...o sapt am asteptat
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

sigur avea mai mult. in tr marsarier poti rula si cu 20kmh, fara griji. mai ales daca ala avea 1.9 tdi (motor mai mare, diesel, care urca repede in viteza)
eu si cu bogdan avem experienta cu intreceri la mersul cu spatele, ajunsi la cat, bogdane? 40kmh?! 8)
deci..hm...la 10kmh nu patesti nimic, dar daca sari de 20kmh, cam se schimba situatia
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

anne ai niste conceptii FFFF proaste (scuza-ma ca-ti spun )
-masina e facuta special asa , sa se faca bucati , ptr a absoarbe impactul
-masinile asa se fac mai nou , nu sunt ca vechile dacii ...... cu , care puteai intra in zid si nu se intampla nimica .............VENEA romanul si spunea : uite ce buna si rezistenta masina am
-credeam ca au disparut astfel de conceptii ......
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu am facut masina destul de rau ciufulita.. Armatura, capota, bara, aripa...

Si asta la 30km/h! Si masina e in service.. E aproape gata.. Dusa de marti!
anne

Mesaj de anne »

DMX scrie:anne ai niste conceptii FFFF proaste (scuza-ma ca-ti spun )
-masina e facuta special asa , sa se faca bucati , ptr a absoarbe impactul
-masinile asa se fac mai nou , nu sunt ca vechile dacii ...... cu , care puteai intra in zid si nu se intampla nimica .............VENEA romanul si spunea : uite ce buna si rezistenta masina am
-credeam ca au disparut astfel de conceptii ......
Nu am conceptii proaste, sunt constienta ca masina e buna atunci cand absoarbe impactul iar tu ca sofer etc. nu patesti nimic. Insa, sustin cele de mai devreme si iti spun sincer ca nu este rezistenta. Daca la 10-20Km se face asa nici nu vreau sa ma gandesc ce pateste la viteza mai mare.
Am avut si am condus destule masini ca sa stiu ce vorbesc, oricum asta e ......bine ca nu a fost mai rau. O mai tin 2 ani si imi cumpar altceva.
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

anne scrie: Nu am conceptii proaste, sunt constienta ca masina e buna atunci cand absoarbe impactul iar tu ca sofer etc. nu patesti nimic. Insa, sustin cele de mai devreme si iti spun sincer ca nu este rezistenta. Daca la 10-20Km se face asa nici nu vreau sa ma gandesc ce pateste la viteza mai mare.
Am avut si am condus destule masini ca sa stiu ce vorbesc, oricum asta e ......bine ca nu a fost mai rau. O mai tin 2 ani si imi cumpar altceva.
Sorry ca iti spun si eu....ba ai conceptii gresite.
O masina daca e facuta sa absoarba impactul cat mai bine, nu o sa-l absoarba doar peste 30 km/h, o sa aiba acelasi efect si la 10, 20....
D c crezi ca are atata plastic in ea, capota de aluminiu, se schimba repede si ieftin si absoarbe f bine puterea impactului.

Crezi ca daca la 60km/h se face bucati la un accident frontal, crezi ca sub iteza aia nu o sa pateasca nimic???

Te inseli!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

anne
-gandesti ca mama ... o sa va fac cunostinta :D
-"masca" aia din fata e casabila , daca ii dau un picior mai tare se sparge ..... asa se fac masinile acuma ,intelege si accepta chestia asta ,si e spre binele celor ce se afla in masina
-lasa ca se repara nu-i nici o problema ....vin eu si te iau cu masina si te plimb 8) ,DAR de vineri incolo ca imi ies noile numere si talanul ....pana atunci sta in parcare
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Cine a vazut masina mea bubuita, a observat ca bara fata nu prea avea nimic, dar armatura de pe interior, aia solida, de otel, era super indoita...

Eu zic ca bara de fata este destul de flexibila..
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Hrr, ca deviem in off-topic :P dar daca tot suntem aici zic si eu:

Eu am avut noroc ca in ambele accidente ale mele nu am lovit decat lateral fata si elementul de rezistenta a ramas intact :P :D dar chiar si asa masina nu a avut mari avarii interne ( si nu am dat la 10 km/h ci pe la vreo 40-50) deci masinuta e mai rezistenta pe dinauntru decat poate parea pe dinafara!

B-50-HZP
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

In botul la a mea a dat una cu spatele cu opel vectra, a rezultat o mica zgarietura.
Masina e foarte sensibila pe bot si datorita protectiei pentru pietoni. La un acident puternic, Doamne fereste, plasticul de pe bot se dezintegreaza la propriu, insa daca te uiti mai bine o sa vezi ca ai niste bare de preluare a socului secundar. Alea sunt prinse in rezistenta masinii, practic alea te apara in caz de impact mai puternic. Evident e destul de aiurea ce ai patit, sorry ca toti tinem la masinile noastre, insa nu ai cum sa spui ca e o masina slaba. Avem printre noi 'omul care s-a rasturnat cu c4' :) si uite, traieste, nu are nimic. Acolo se vede cat de buna e sau nu masina. Masina e construita pe principiul structurii de rezistenta si sa se puna tabla groasa care te poate prinde in cazul unui accident complet in masina sa se chinuie descarcerarea nu stiu cate ore sa o desfaca
Oricum imi pare foarte rau de patanie.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”