Poze vor fi ... cand vom ajunge toate acasa pana la primim pe cele oficiale... A castigat fata cu care ma imprietenisem pana sa ajung la mare , cea din Cluj ... [ adica ea :
http://2.bp.blogspot.com/_NboOC6xm5XA/T ... 263%2B.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ] Sincer... ma bucur atat de mult pentru ea si nu zic asta doar sa fie zis, dar era a 3a oara cand incerca ... Vreo 2-3 fete erau foarte sigure ce ele vor fi castigatoarele si erau increzute pe cand tipa modesta... desi are 25 de ani , designer vestimentar , make`up artist , picteaza... In fine.... Ceea ce m-a incantat foarte mult este ca am fost tratate toate egal si foaarte rasfatate.. Inclusiv la concurs ne simteam de parca toate eram castigatoare .. ceea ce practic , am fost , ca week`endul la mare a fost premiul... Razvan si Dani , suuper baieti... Au glumit foarte mult cu noi , au fost sociabili... Stiti ca am scris pe plaja "Cosmopolitan " din corpurile noastre... iar in apa am format un "ZU" si aceste cuvinte au fost fotografiate din avion si vor fi publicate. Imaginile din timpul concursului si un "Making off" al celor 2 momente cosmo si zu probabil ca vor fi difuzate ca un colaj pe Antena 1 .Ieri[sambata] la stirile de la ora 16:00 au aratat putine imagini printre care am aparut eu , castigatoarea si inca o fata , asa fugitiv, mai mult ca un titlu informativ despre ce s-a intamplat acolo ... In luna septembrie vor publica in "Cosmopolitan" imagini cu "Zambetul verii".. Din ce am inteles,vor fi poze cu toate cele 10 castigatoare... Chestia interesata este ca pozele ne-au fost facute ... natural ... Noi ne asteptam sa aiba grija de noi anumiti profesionisti si am fost nemachiate..nearanjate... exact ca pentru o zi de plaja... Majoriatea am fost naturale.Spun majoritatea ca au mai fost si donsoare deja negre de la solar.. fardate..dar faceau parte din rutina lor

Nici nu mai am cuvinte sa va multumesc a mia oara pentru voturi .... si ca mi`ati oferit acest minunat weekend unde am fost atat de rasfatata.... Multumesc inca o data si de indata ce ajung acasa si intru in posesia pozelor , va arat.. :* :* :*