surubu antifurt praf!!!!
-
bizkit1
surubu antifurt praf!!!!
am facut-o de data asta....am incercat sa scot roata din fata stanga si la surubu ala cu antifurt am dat prea tare cu picioru sa il desfac si s-a dus dracu....s-au rupt santurile alea de pe el si acum nu mai merge sub nicio forma sa il desfac....deci surubu s-a tocit...s-a facut praf.
Poate stiti cum pot sa fac sa scot surubu de acolo....exista vreo solutie??? pls help!
Poate stiti cum pot sa fac sa scot surubu de acolo....exista vreo solutie??? pls help!
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
Re: surubu antifurt praf!!!!
da .. iti trebuie pe cineva sa stie sa minuiasca un flex
trebuie polizat capul surubului si scos cu o cheie reglabila sau fixa + o teava drept parghie
trebuie polizat capul surubului si scos cu o cheie reglabila sau fixa + o teava drept parghie
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bizkit1
si cum polizezi inauntru acolo??? ca deabia ai loc sa bagi un cap de surubelnita. Am citit pe net si am auzit ca la unele vulcanizari au nush ce chei dinamometrice cu presiune prin aer care s-ar putea sa mearga. Off poate mai imi da careva o idee...ca mi-e ca daca fac vreo pana pe roata aia am incurcat`o
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat.
in general forumul este ptr a avea solutii la diverse probleme intalnite de fiecare.
ptr o rezolvare, este de ajuns sa dai o cautare , mai intai de a pune intrebari.
s-a mai discutat problema asta si chiar daca este mai usor sa-ti povesteasca iar fiecare cum i s-a intamplat si modul de rezolvare, nu dureaza mult sa cauti
LE. poate nu ai timp sa cauti, asa ca se mai gasesc fraieri care sa-ti dea "mura-n gura " si sa citesti
poftim: viewtopic.php?f=61&t=1399&st=0&sk=t&sd=a&hilit=antifurt
in general forumul este ptr a avea solutii la diverse probleme intalnite de fiecare.
ptr o rezolvare, este de ajuns sa dai o cautare , mai intai de a pune intrebari.
s-a mai discutat problema asta si chiar daca este mai usor sa-ti povesteasca iar fiecare cum i s-a intamplat si modul de rezolvare, nu dureaza mult sa cauti
LE. poate nu ai timp sa cauti, asa ca se mai gasesc fraieri care sa-ti dea "mura-n gura " si sa citesti
poftim: viewtopic.php?f=61&t=1399&st=0&sk=t&sd=a&hilit=antifurt
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- speedy'91
- Numar Inmatriculare: AG 91 BAU
mergi la un service sa-ti sudeze cu CO2 o piulita,apoi dasfaci cu cheia!
bafta!
bafta!
alfa romeo 156facelift,1.9JTDm,150cp
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
drumurile din Pitesti sunt varza!la fel si 90% din soferi!iar curcanii cu caschetă sunt de la tara sau fac naveta!
- vladut_v
Apoi poti sa renunti la sistemul antifurt. Prezoanele credeam ca sunt OK, pana la experienta ta, insa cheia este cea care iti da batai de cap. De obicei asta se strica. Totusi ca sfat: prezonul antifurt se desface numai cu pistolul pneumatic, altfel risti sa-l distrugi. Cu toate ca manualul masinii parca zice exact contrariul !
Un set de 4 prezoane normale, janta de aluminiu ~47 RON
Un set de 4 prezoane normale, janta de aluminiu ~47 RON
C4 1.6i 16V Berlina
-
adriansofonea
- Numar Inmatriculare: B45DDH
In legatura cu surubul antifurt c4, am patit si eu si m-am dus la Citroen Champion Motor din str.Mitropolit Andrei Saguna din Buc Noi la Laromet si m-a rezolvat in trei minute.tel 021.668.4243. Tot aici se comanda altele originale Citroen
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Mai e service-ul asta? De acolo am luat noi c4 si am facut si revizii tot acolo, dar de vreo 2 ani n-am mai fost , poti sa imi trimiti ceva detalii pe pm despre service ce mai e pe acolo? 
- florinhh
Salut,
mie cei de la ATS nu mi-au mai pus cheia antifurt la locul ei dupa o revizie, mi-am dat seama dupa ~1 an de chestia asta si eram si in alta localitate. Eu am rezolvat-o in felul urmator:
- exista un tip de cheie tubulara care inauntru nu are hexagon, are striatii care intra fortat, prin bataie cu ciocanul pe orice tip de prezon (cu antifurt sau fara).
Se foloseste pistolul pneunmatic pt extragere dupa ce s-au batut cu ciocanul.
uite aici cum arata:
http://www.bgstechnic.com/product.php?prodID=04051" onclick="window.open(this.href);return false;

la mine a mers!
mie cei de la ATS nu mi-au mai pus cheia antifurt la locul ei dupa o revizie, mi-am dat seama dupa ~1 an de chestia asta si eram si in alta localitate. Eu am rezolvat-o in felul urmator:
- exista un tip de cheie tubulara care inauntru nu are hexagon, are striatii care intra fortat, prin bataie cu ciocanul pe orice tip de prezon (cu antifurt sau fara).
Se foloseste pistolul pneunmatic pt extragere dupa ce s-au batut cu ciocanul.
uite aici cum arata:
http://www.bgstechnic.com/product.php?prodID=04051" onclick="window.open(this.href);return false;

la mine a mers!
C4 1.6i 16v 110cp
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
mie mi l-au pizdit cand ramases pe o pana dubla pe fata la un umflator din asta de roti de pe langa mine. cand au pus roata a doua ultima prindere a scapat si nu a mai prins sub nici o forma.
asa ca am mers cu morcovu in fund pana la un alt reparator de roti. din fericire s-a reusit cu pistorul si cu finete in degete sa mi se desfaca acele antifurt. am cumparat 4 buloane de la peugeot cu 11 lei bucata + tva si mi-am vazut de treaba cu antifurtu.
PS: antifurtu era betegit, nu surubul in sine.
asa ca am mers cu morcovu in fund pana la un alt reparator de roti. din fericire s-a reusit cu pistorul si cu finete in degete sa mi se desfaca acele antifurt. am cumparat 4 buloane de la peugeot cu 11 lei bucata + tva si mi-am vazut de treaba cu antifurtu.
PS: antifurtu era betegit, nu surubul in sine.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led