In sfarsit pot sa scriu si eu linistit (nu ca pana acum as fi fost nelinistit, da' nu aveam un motiv prea serios) pe acest forum, sa imi prezint si eu bijuteria.
Daca nu va deranjeaza ( vad eu parerile voastre dupa
Cand mi-am luat permisul acum 7 ani am avut deosebita placere sa imi formez "talentul" vro 2-3 ani pe un OLCIT care mergea si nu prea

Dupa ce au vazut ai mei ca ma descurc in materie de sofat si ca deja ma ruina atat intretinerea cat si consumul la acel OLCIT li s-a facut mila de mine si tata mi-a cedat masina lui (dupa ce si-a achizitionat alta) un superb TICO. Aceasta masina DAEWOO TICO cu numarul B-87-KID a reprezentat pentru mine foarte mult. Dupa ce am condus-o vro 4 ani fara nici o avarie ( doar o mica zgarietura - am crezut ca e mai mica decat pare si nu a incaput intr-un loc de parcare minuscul) pot spune ca am foarte multe amintiri cu ea..foarte multe locuri vizitate. Am ajuns sa fac turul Romaniei de vro 2 ori cu ea...munte, mare...chiar daca auzeam mereu chestii de genul "nu ti-e frica sa nu te rastorni?". Chiar am prins 145km/h pe drum dinspre munte spre Ploiesti. Am o poza si cu fostul meu "urias".

Si uite asa ajungem in zilele astea mai exact prin iunie 2010 cand am hotarat ca e timpul sa renunt la "urias" ( m-am despartit cu greu de el). Astfel dupa mai multe cautari de masini noi, sh, m-am hotarat sa achizitionez "bijuteria". Am achitat-o complet pe data de 28.06.2010 si mi-a fost livrata MARTI 13.07.2010. Masina are acum 200 de km dupa 1 saptaman de mers cu ea (nu am vrut sa merg cu ea cu numere rosii - o fixatie de-a mea - asa ca 1 saptamana a stat in parcare ). Sunt foarte mandru de ea, o admir de fiecare data cand ma urc in ea, cateoadata stau pe geam si ma uit la ea (stiu sunt nebun

In weekend am reusit sa ies din mizeria asta de oras (Bucuresti) si l-am scos pe micutz un pic pe DN1 pana la Snagov.

Da e sunt, mandru la volan

Si ca sa vedeti ca nu glumesc(cu admiratul pe geam), asta e imaginea pe care o vad eu de pe geam de la munca :

Si acum sa il prezint:
C4 COUPE VTR 1.6 HDi 16V 110CP
Pachet CONFORT (clima automata, volan imbracat in piele)
Radio CD mp3
Geamuri electrice
Oglinzi electrice + incalzite
Proiectoare de ceata
Computer de bord
Pilot automat + regulator viteza
6 Airbag-uri (sofer,pasager,laterale,cortina)
ABS+EBD+AFU
ESP+ASR
Discuri frana: fata ventilate - spate normale
Roata rezerva de dimensiuni normale
(un mic rezumat al dotarilor - mai sunt si multe altele in special din dotarile standard)
PRET : pret list - 17350 euro (tva inclus)
discount - 5010 euro
pret final - 12340 euro
3 prime casare - 2700 euro
eu am achitat la ei aproximativ 9600 euro(TVA inclus...apropo cel de 19% - am prins ultima zi dar asta e alta poveste
Astept pareri din partea voastra si intrebari...sper sa ne auzim numai cu vesti de bine!
PS: promit sa revin cu poze cu "nebunu" curat....da asta dupa ce nu o sa mai avem clima asta de anglia cu ploi in fiecare zi