B-210-KID

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
kwinsy
Numar Inmatriculare: B 210 KID

B-210-KID

Mesaj de kwinsy »

Salut la toata lumea,

In sfarsit pot sa scriu si eu linistit (nu ca pana acum as fi fost nelinistit, da' nu aveam un motiv prea serios) pe acest forum, sa imi prezint si eu bijuteria.
Daca nu va deranjeaza ( vad eu parerile voastre dupa :D ) o sa incerc sa va spun si sa va arat cum am ajuns in sa conduc un C4. De la inceput am avut o slabiciune pentru masinile hatchback.
Cand mi-am luat permisul acum 7 ani am avut deosebita placere sa imi formez "talentul" vro 2-3 ani pe un OLCIT care mergea si nu prea :)). Va arat si o poze cu prima mea masina (imi cer scuze pt prezenta mea in poze ... da m-am chinuit sa gasesc o poza asa veche 12.12.2004).
Imagine
Dupa ce au vazut ai mei ca ma descurc in materie de sofat si ca deja ma ruina atat intretinerea cat si consumul la acel OLCIT li s-a facut mila de mine si tata mi-a cedat masina lui (dupa ce si-a achizitionat alta) un superb TICO. Aceasta masina DAEWOO TICO cu numarul B-87-KID a reprezentat pentru mine foarte mult. Dupa ce am condus-o vro 4 ani fara nici o avarie ( doar o mica zgarietura - am crezut ca e mai mica decat pare si nu a incaput intr-un loc de parcare minuscul) pot spune ca am foarte multe amintiri cu ea..foarte multe locuri vizitate. Am ajuns sa fac turul Romaniei de vro 2 ori cu ea...munte, mare...chiar daca auzeam mereu chestii de genul "nu ti-e frica sa nu te rastorni?". Chiar am prins 145km/h pe drum dinspre munte spre Ploiesti. Am o poza si cu fostul meu "urias".
Imagine
Si uite asa ajungem in zilele astea mai exact prin iunie 2010 cand am hotarat ca e timpul sa renunt la "urias" ( m-am despartit cu greu de el). Astfel dupa mai multe cautari de masini noi, sh, m-am hotarat sa achizitionez "bijuteria". Am achitat-o complet pe data de 28.06.2010 si mi-a fost livrata MARTI 13.07.2010. Masina are acum 200 de km dupa 1 saptaman de mers cu ea (nu am vrut sa merg cu ea cu numere rosii - o fixatie de-a mea - asa ca 1 saptamana a stat in parcare ). Sunt foarte mandru de ea, o admir de fiecare data cand ma urc in ea, cateoadata stau pe geam si ma uit la ea (stiu sunt nebun :D) ... da, chiar sunt fericit ca am o masina deosebita (cu siguranta sunt masini calitativ mai bune, mai fiabile, mai..., mai.. DAR TREBUIE SA RECUNOASTEM CA CITROEN C4 COUPE este o masina deosebita). Acum o sa va arat neste poze cu robotelul meu :
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In weekend am reusit sa ies din mizeria asta de oras (Bucuresti) si l-am scos pe micutz un pic pe DN1 pana la Snagov.

Imagine

Da e sunt, mandru la volan :drive

Imagine

Si ca sa vedeti ca nu glumesc(cu admiratul pe geam), asta e imaginea pe care o vad eu de pe geam de la munca :

Imagine

Si acum sa il prezint:

C4 COUPE VTR 1.6 HDi 16V 110CP

Pachet CONFORT (clima automata, volan imbracat in piele)
Radio CD mp3
Geamuri electrice
Oglinzi electrice + incalzite
Proiectoare de ceata
Computer de bord
Pilot automat + regulator viteza
6 Airbag-uri (sofer,pasager,laterale,cortina)
ABS+EBD+AFU
ESP+ASR
Discuri frana: fata ventilate - spate normale
Roata rezerva de dimensiuni normale

(un mic rezumat al dotarilor - mai sunt si multe altele in special din dotarile standard)

PRET : pret list - 17350 euro (tva inclus)
discount - 5010 euro
pret final - 12340 euro
3 prime casare - 2700 euro
eu am achitat la ei aproximativ 9600 euro(TVA inclus...apropo cel de 19% - am prins ultima zi dar asta e alta poveste :P)

Astept pareri din partea voastra si intrebari...sper sa ne auzim numai cu vesti de bine!

PS: promit sa revin cu poze cu "nebunu" curat....da asta dupa ce nu o sa mai avem clima asta de anglia cu ploi in fiecare zi [-o<
Robotel coupe negru 1,6 diesel 100 calutzi + 10 ponei
Mihay
Supermoderator

Re: B-210-KID

Mesaj de Mihay »

bine ai venit , frumoasa prezentare, sper sa te vedem si pe la intalniri :hi
kwinsy

Mesaj de kwinsy »

Si eu sper sa ne vedem :D .. cat mai curand
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

mama mia ce prezentare!
exemplar! =D>
bine ai venit, sedere cat mai lunga si cat mai placuta!
multi km fara probleme !
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

sa o stapanesti sanatos si zeci de mii de km fara probleme :) , insa culoarea e pretentioasa rau..spun asta ptr ca si a mea este neagra si arata bine doar 30 min dupa ce plec cu ea de la spalatorie :wink:
kwinsy

Mesaj de kwinsy »

Aiurica scrie:mama mia ce prezentare!
exemplar! =D>
bine ai venit, sedere cat mai lunga si cat mai placuta!
multi km fara probleme !
Multumesc .. multumesc ... ma asteptam la astfel de reactii ... da chiar mi-am facut timp special ca sa fac prezentarea si nu avea rost doar sa pun neste poze si sa nu scriu ceva avand in vedere ca sunt nou..la fel ca masina :))
kwinsy

Mesaj de kwinsy »

exdani scrie:sa o stapanesti sanatos si zeci de mii de km fara probleme :) , insa culoarea e pretentioasa rau..spun asta ptr ca si a mea este neagra si arata bine doar 30 min dupa ce plec cu ea de la spalatorie :wink:

Cand am ridicat-o din showroom(era impecabila)...am mers 2 semafoare si dupa a inceput o ploaie torentiala...si de atunci in fiecare zi ploua..deci nu mai imi fac probleme..incerc sa ma obisnuiesc. Si da stiu ca e foarte pretentioasa culoarea ... DA II STA FOARTE BINE IMBRACAT IN NEGRU 8) !!
indricausorin
Numar Inmatriculare: TM 15 WRC

Mesaj de indricausorin »

Felicitari pentru alegere si sa ai noroc de ea !
Cat mai e taxa de prima inmatriculare ?
Ai dus la casat trei masini sa ai cumparat voucherele ?
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

frumoasa prezentare...chiar mi-a placut...asa am inceput si eu cu un oltcit....deci na...te inteleg ::P ...sa o stapanesti sanatos... sa auzim numai de bine...si bineinteles te asteptam la intalnirile clubului sa te cunoastem :hi
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
kwinsy

Mesaj de kwinsy »

indricausorin scrie:Felicitari pentru alegere si sa ai noroc de ea !
Cat mai e taxa de prima inmatriculare ?
Ai dus la casat trei masini sa ai cumparat voucherele ?

Taxa de prima inmatriculare ma dus undeva la 2960 lei...dupa parerea mea foarte, foarte mult pt o masina nou...da asta e tara in care traim...momentan.
Am dus doar o masina la casat, 2 vouchere le-am cumparat cu 2800 lei de la Citroen
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

s-o stapanesti sanatos fara probleme :hi

ps. tico a fost o masina buna si fiabila =D>
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Frumoasa foc masina, deci merita o prezentare pe masura. Sa ai grija de ea si ea de tine :hi
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
kwinsy

Mesaj de kwinsy »

Exosphere scrie:Frumoasa foc masina, deci merita o prezentare pe masura. Sa ai grija de ea si ea de tine :hi
mersi mersi....sa sti ca dupa ce am scris prezentarea...am citit o mare parte din comentariile de la prezentarea ta si am admirat pozele :oops: ... trebuie sa recunosc ca masina ta arata foarte bine si jos palaria ca te ocupi sa o personalizezi! si eu as vrea ... insa momentan am nevoie de niste sponsori :)))!!! multa bafta incontinuare
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ai grija ca Florin e gay,
daca ti se pare ca comportamentul lui este ciudat sa il reclami la sectiunea special creata!
problema e ca o sa te intalnesti cu el cand o sa dai banii pt cotizatia pe anul 2010!

ps: rog toti membrii care nu au facut-o sa se intalneasca cu Florin si sa achizitionam acel stand de verificare tehnica a masinii!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

glumeste si aiurica...nu sunt gay....dar asta cu cotizatia trebuie achitata cat mai repede, ca usor usor se termina si luna iulie si trebuie sa fac inchiderea de luna ::P

ps: momentan cu standul, practic am mai avea nevoie doar de cotizatia lui kwinsy si il luam :ok :ok :ok
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”