Kia Pro_Cee'd !?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Kia Pro_Cee'd !?
Eu daca as fi in locul tau, as astepta pana in toamna sa vad ce se intampla cu noul C4 ca pret si ce o mai fi pe acolo!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Nu mai e cale de intoarcere, am achitat deja avansul pentru Pro_ceed, si oricum nu mai am rabdare pana in toamna. Sper sa nu imi para rau si sa fiu incantat de noua masina
Ahh... stai, ca pana vine proceed-ul in septembrie este deja toamna
Doamne ajuta
Ahh... stai, ca pana vine proceed-ul in septembrie este deja toamna
Doamne ajuta
- Bogdan
- Fondator
Aaa pai atunci sa o stapanesti sanatos, si te asteptam cu impresii mai ales legate de un versus
.

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Ms
Da, o sa fie un feedback legat de un versus
Da, o sa fie un feedback legat de un versus
- Mihay
- Supermoderator
eu cred ca te-ai grabit putin . zici ca te`ai plictisit de c4 ? stai sa vezi dupa 1 an cu ceed. eu cred ca multi si-au dat seama acum ca ceed e ca in zicala aia cu pomu` laudat . chiar am vreo 2 prieteni cu ceed si nu e treaba chiar asa de roz . au si ei destule probleme si unele SF pe langa ce ai la C4 , da SF rau . reviziile daca retin bine sunt cu vreo 2 milioane mai scumpe decat la citroen...sau m-au mintit prietenii daca gresesc. eu in locul tau cu chef de masina noua, ieftina si cat de cat dotata ma orientam spre noul hyundai i 30... oricum s-o stapanesti sanatos
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Noul hiunday i30 este practic aceeasi masina, doar designul difera...e aceeasi platforma, e in 4 usi si nu vreau si nici nu-mi place cum arata.
Am studiat si costurile reviziilor si sunt mai mult ca ok. Nu stiu la C4 nou cum e cu reviziile dar la xiiid sunt ieftine.
Am studiat si problemele pe clubkia.ro si nu mi s-a parut nimic iesit din comun (SF-uri)... iar in fond am 7 ani garantie (5 ani din bara in bara) + inca 2 pentru motor si cutie.... sooo.... ma cam doare in cot daca pica ceva, ma duc si schimb pe garantie. D-asta am vrut noua, ieftina si daca se poate si goodlooking
Daca vrei o sa pun graficul cu costurile reviziilor si-mi zici o parere
Am studiat si costurile reviziilor si sunt mai mult ca ok. Nu stiu la C4 nou cum e cu reviziile dar la xiiid sunt ieftine.
Am studiat si problemele pe clubkia.ro si nu mi s-a parut nimic iesit din comun (SF-uri)... iar in fond am 7 ani garantie (5 ani din bara in bara) + inca 2 pentru motor si cutie.... sooo.... ma cam doare in cot daca pica ceva, ma duc si schimb pe garantie. D-asta am vrut noua, ieftina si daca se poate si goodlooking
Daca vrei o sa pun graficul cu costurile reviziilor si-mi zici o parere
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
asta cu 7 ani am inteles ca nu e chiar asa.
era un reportaj la tv odata ca de fapt este o poveste asta cu 7 ani.....
nu vreau sa intru in vreo polemica cu vreun reperezntant Kia sau mai stiu eu ce fan ....insa am inteles ca de fapt lucrurile nu stau chiar asa de 7.
nu vreau sa intru in vreo polemica cu vreun reperezntant Kia sau mai stiu eu ce fan ....insa am inteles ca de fapt lucrurile nu stau chiar asa de 7.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Bara de sub masina este bara antiruliu.La golf este separata si nu ofera pe curbe o stabilitate la fel de buna ca la c4 in schimb nu e asa zgomotoasa si ofera un comfort mai bun.
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
daca ai smart de oras de ce ti-ai luat masina de extraoras cu 2 usi?
nu mai bine ar fi fost ceva cu 4usi? adica deja vorbim de bagaje, pasageri, etc... cand la 2 usi o sa suferi. pasagerii ar trebui sa aiba independenta.
anyway. prea tarziu acum. felicitari pt achizitie si drumuri fara probleme
nu mai bine ar fi fost ceva cu 4usi? adica deja vorbim de bagaje, pasageri, etc... cand la 2 usi o sa suferi. pasagerii ar trebui sa aiba independenta.
anyway. prea tarziu acum. felicitari pt achizitie si drumuri fara probleme
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Cel mai ieftin costa 16500 de euro
@Tomita
Imi plac masinile in 2 usi. Sunt mai sport, mai sexy. Daca nu era proceed-ul nu-mi cumparam de la bun inceput kia. Sunt fan coupe-uri, nu suport masinile in 4 usi. In familie suntem 3 membrii din care unul micut de un an si patru luni care are scaunelul lui bine montat pe bancheta din spate. Nu ma deranjeaza ca trebuie sa ma dau jos sa intre cineva in spate sau sa coboare. Am trecut demult peste acest mic inconvenient in favoarea aspectului masinii.
Deci pentru mine conteaza mult cum arata masina care o am... si daca nu era proceed si era alta, tot in 2/3 usi ar fi fost.
Multumesc pentru urari.
Din ce am inteles de la Dealer, garantia consta in 5 ani din bara in bara, adica orice piesa a masinii care poate constutui defect de fabricatie si / sau defect aparut in urma unei exploatari normale a masinii. Dupa acesti 5 ani mai sunt + 2 ani de garantie la motor si cutie.
L-am intrebat pe dealer : Daca dupa 2-3 ani imi troncane un amortizor se schimba pe garantie?
A zis da, fara nici o problema.
Deci cam asa sta treaba cu garantia. Bineinteles ca esti obligat sa faci orice operatiune de service numai in service-urile agreate Kia cat timp masina este in garantie
, ca peste tot de altfel.
@Tomita
Imi plac masinile in 2 usi. Sunt mai sport, mai sexy. Daca nu era proceed-ul nu-mi cumparam de la bun inceput kia. Sunt fan coupe-uri, nu suport masinile in 4 usi. In familie suntem 3 membrii din care unul micut de un an si patru luni care are scaunelul lui bine montat pe bancheta din spate. Nu ma deranjeaza ca trebuie sa ma dau jos sa intre cineva in spate sau sa coboare. Am trecut demult peste acest mic inconvenient in favoarea aspectului masinii.
Deci pentru mine conteaza mult cum arata masina care o am... si daca nu era proceed si era alta, tot in 2/3 usi ar fi fost.
Multumesc pentru urari.
Nu sunt fan Kia, dar nici Citroen, imi plac masinile frumoase, nu o marca anume.Aiurica scrie:asta cu 7 ani am inteles ca nu e chiar asa.
Din ce am inteles de la Dealer, garantia consta in 5 ani din bara in bara, adica orice piesa a masinii care poate constutui defect de fabricatie si / sau defect aparut in urma unei exploatari normale a masinii. Dupa acesti 5 ani mai sunt + 2 ani de garantie la motor si cutie.
L-am intrebat pe dealer : Daca dupa 2-3 ani imi troncane un amortizor se schimba pe garantie?
A zis da, fara nici o problema.
Deci cam asa sta treaba cu garantia. Bineinteles ca esti obligat sa faci orice operatiune de service numai in service-urile agreate Kia cat timp masina este in garantie
- Bogdan
- Fondator
Eu am auzit pe multi plangadu-se pe clubkia cum ca dupa 2 ani deja stramba din nas dealerii la ambreiaj dus, la amortizoare, la nu stiu ce flanse, la nu stiu ce coloane de directie..
Probabil ca la acelasi lucru s-a referit si Aiurica!
Oricum sa nu ai nevoie mai bine niciodata de garantia aia, ci doar sa fie acolo si sa nu ai nicio problema cu masina
ProCeed este totusi un coupe frumusel si avand in vedere trendul tuturor marcilor in ultima vreme e foarte posibil sa nu mai vedem genul asta de masini!
Probabil ca la acelasi lucru s-a referit si Aiurica!
Oricum sa nu ai nevoie mai bine niciodata de garantia aia, ci doar sa fie acolo si sa nu ai nicio problema cu masina
ProCeed este totusi un coupe frumusel si avand in vedere trendul tuturor marcilor in ultima vreme e foarte posibil sa nu mai vedem genul asta de masini!

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Asa zic si eu, ms frumosBogdan scrie: Oricum sa nu ai nevoie mai bine niciodata de garantia aia, ci doar sa fie acolo si sa nu ai nicio problema cu masina![]()
- bytzak
- KamiKaze
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: B-101-DXE
Sa te bucuri de ea cat mai mult.
Atat am de zis.
Atat am de zis.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX