probleme C4 1.6i

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
Scrie răspuns
micione80

probleme C4 1.6i

Mesaj de micione80 »

Va salut pe toti,de curand am devenit posesorul unui c4 coupe 1.6i 120cai,masina achizitionata noua,totul k pana acum cu o mica exceptie la preluarea masinii din showroom o mica defectiune la tapiteria usii din dreapta,am primit asigurari ca se va rezolva pe garantie in maxim 2 saptamani.In seara aceasta mi-a aparut senzorul de motor aprins,si un avertisment legat de sistemul de poluare al masinii,nu mai pot sa o turez peste 1500 de ture.Maine dimineata o voi duce la reprezentanta sper sa nu fie ceva grav,am facut doar 635 de km cu masina.Stie cineva de astfel de probleme?Nu mi se pare normal ca dupa o saptamana sa am deja probleme cu masina,benzina s-a bagat de la OMV si Rompetrol,nu s-a turat peste 3000 de ture,nu am mers cu greutate in masina...Va multumesc!
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Re: probleme C4 1.6i

Mesaj de chainsaw »

foarte probabil maine cand te urci in masina sa nu-ti mai dea nicio eroare.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de micione80 »

problema persista,masina este in service,nu ar fi o problema de soft ci defazoarele de la distributia variabila...sau ceva de genul,astept sa ma sune cei din service....
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

Sa nu te lasi dus cu vorba si tu ca altii...in rest totul se rezolva, mai ales ca e in garantie si noua.
Succes!
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
exdani
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6i
Numar Inmatriculare: B 94 WRR

Mesaj de exdani »

chainsaw scrie:foarte probabil maine cand te urci in masina sa nu-ti mai dea nicio eroare.
nu cred ca este nevoie de astfel de raspunsuri...maine cand te urci in ea poate se transforma in diesel...e aiurea!

Eu in locul tau as face presiuni ptr a iti schimba masina, e aberant ca dupa 600km sa ai asemenea probleme!!! si dealerul sa isi bata joc de banii tai
micione80

Mesaj de micione80 »

Am fost la service se pare ca nu au defazoarele pe stoc o sa stau cu masina in service cam 7 zile pana vin piesele din Franta,mi se va da o masina pentru folosire incepand de luni....
andu_nae
Marca si model masina: Volvo XC70, D5

Mesaj de andu_nae »

de curiozitate:
Ce masina ti-au dat in schimb sa o folosesti? :D :D
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
micione80

Mesaj de micione80 »

maine voi primi masina de schimb....sper....din cate am inteles un C4 in 4 usi....Vineri ar veni defazoarele si mi-ar repara masina.
Mr_kokaa
Maniac
Numar Inmatriculare: TSE

Mesaj de Mr_kokaa »

bay scuze .. da nu ne-am prins din ce oras esti ?
nu de alta da sa stiim ce o sa scrii miine aici despre service.

plecand din start cu ce ai scris , ori e o chestie exagerata de tine (tapiteria) ori e o masina care a fost reparata, sau preluata de pe la un showroom sau leasing.

Eroarea se cheama FAULTY ANTIPOLLUTION si in mare parte se refera la carburant. Cam toti de pe forum au vazut o pe masina lor sau pe a vreunui prieten. Gasesti cateva pagini de citit despre ea aici : viewtopic.php?f=61&t=1249&start=0&st=0& ... IPOLLUTION" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

A lui e cu noul motor de 120 cai si intr-adevar are distributie variabila si e plauzibil sa dea aceasta eroare din cauza zisa de el mai sus.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
micione80

Mesaj de micione80 »

sunt din craiova...masina a fost luata din valcea de la pro motor,acum o am in service la black fox in craiova.Nu am exagerat cu tapiteria pur si simplu la imbinarea dintre textil si plastic este o portiune de 7-8 cm iesita....cat despre defectiunea de la motor este vorba despre un defazor(electrovalva) care nu o au pe stoc si dureaza o saptamana pana vine din franta.momentan mi s-a dat o masina spre utilizare pana cand soseste piesa.
micione80

Mesaj de micione80 »

am luat masina.s-a rezolvat problema cu electrovalva,s-a inlocuit pe garantie.
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”