"Pacate" in ale condusului

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Re: "Pacate" in ale condusului

Mesaj de Juliu »

Aplicat astazi principiul "propriul medicament".

Am avut drum catre Ploiesti, pe DN1, printr-un sat, ma trezesc cu flashuri in spate de la un Audi A4 1.8, cu doi pusti de liceu in masina.

Cai in plus, da, insa nu prea avea unde sa lea bice decat daca survola celelalte masini din fata.
Singur in masina, benzina buna, retrogradat a 3-a sa folosesc cei 122 de catari, si tin-te dupa el, si da-i flashuri, si da-i claxoane. S-a crucit omul. Cel din dreapta se chircise in scaun.

Am ajuns la Ploiesti cu un zambet pana la urechi.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

medicamentul meu pt cei cu claxoane este in portbagaj...cativa watti :mrgreen:
si parca mi`as dori si un buton pe care sa apas si sa iasa fum d`ala negru si gros in urma mea... si atunci , maresc un pic volumul , actionez butonul pt fum si poti sa dai flashuri si claxoane pana te plictisesti :lol: :lol: :lol:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

vedeti ca se sta cu panda fix (as in cu cateva zeci de metri inainte) inainte de iesirea pe a2. pe mine m-a oprit exact sub semnu' pe care scria "A2" (deci unde aveam voie cu 139, legal, maxim), ptr 79km/h.

II URASC. dar nu pe ei, cat mecanismu' dezvoltat de stat ca sa-si ia bani. nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns sa se puna panda in locuri atat de revoltatoare ptr ca nu mai sunt bani la buget.
au dat CA IMBECILII atatia bani pe masini de politie care mai de care mai sofisticate, si acum suferim TOT NOI ptr ca probabil i-a luat cineva la intrebari. oricum ai privi orice tentativa de-a face dreptate in tara asta, "mana grea a legii" tot in ceafa cetatenilor de rand se opreste. de-a dreptu' scarbos.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Juliu scrie:Aplicat astazi principiul "propriul medicament".

Am avut drum catre Ploiesti, pe DN1, printr-un sat, ma trezesc cu flashuri in spate de la un Audi A4 1.8, cu doi pusti de liceu in masina.

Cai in plus, da, insa nu prea avea unde sa lea bice decat daca survola celelalte masini din fata.
Singur in masina, benzina buna, retrogradat a 3-a sa folosesc cei 122 de catari, si tin-te dupa el, si da-i flashuri, si da-i claxoane. S-a crucit omul. Cel din dreapta se chircise in scaun.

Am ajuns la Ploiesti cu un zambet pana la urechi.
aceeasi faza: eram cu dodge-ul, un x5 flashuri, scarturi, il las sa ma depaseasca doua lungimi si o calc de a scartait langa el, se crucea, prostul nu stia ce si cum, nu intelegea ce are masina lui :ok
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Juliu

Mesaj de Juliu »

Masina asta a ta, Dodge Caravan, arata croita pentru familia matusii Frosza. Numai buna de momeala.

La 197 de cai putere, si cuplu peste masura, cred ca ar trebuie sa iti instalezi o camera video in spate sa ne amuzam si noi de manelisti un pic.

Apropo ca fapt divers vad tot mai multa lume care:
merge regulamentar
depaseste prin dreapta cu semnalizare (este periculos si contraindicat dar aleg metoda fara sa clipesc)
se pune in spate si actioneaza semnalizatorul stanga. Nu se atinge de flashuri

Asa da, palaria jos.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai tot mai multi au mers pe afara si au vazut ca si in Bulgaria chiar pe autostrada daca uiti sa te dai la o parte baga omul semnal de depasire pana se plictiseste el sau tu. Insa cu depasitul pe dreapta e periculos rau de tot, mai ales daca o calci la pamant.

Da, e mortal, manelistii nu prea au habar de masinile americane plus ca pe spate nu e niciun logo, nimic, nu are capacitatea cilindrica scrisa decat pe motor.... asa ca distractie.
Asta cu camera cred ca e o idee buna, chiar o sa bag la un moment dat sa ma amuz de catre un prost. Insa vreau sa spun ca atunci cand merg cu dodge-ul nu prea o mai calc, merg chiar foarte aproape de legal, nu mai are acelasi farmec ca pe c4 de ex. Din moment ce ai ditamai motorul, dar si trei copii acasa nu prea iti mai pasa, si preferi sa savurezi drumul pana dai de primul taran
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Juliu scrie:Apropo ca fapt divers vad tot mai multa lume care:
merge regulamentar
depaseste prin dreapta cu semnalizare (este periculos si contraindicat dar aleg metoda fara sa clipesc)
se pune in spate si actioneaza semnalizatorul stanga.
Depasirea prin dreapta si mersul regulamentar nu prea au cum sa coexiste in aceeasi constructie.
Doar pe la romani sau alte state bananiere de prin imprejurimi se intimpla ca oamenii sa doarma pe banda 2 din 2, pentru ca pe 1 de obicei intilnesti carute, biciclisti, betivi, denivelari si chestii iesite din cimp, marcaje inutile si fara sens care te gonesc temporar de pe acea banda, samd, si mergi pe 2 din instinct iar cind ajung pe drumuri bune oamenii pur si simplu uita sa se educe.
Asta este... :roll: , partea proasta e ca nici nu se dau unii, ca ei merg "regulamentar" penetra-le-as natia in apendice fix printre urechi, regulamentar prin partea stinga a botului cu semnal de depasire pus! :evil:
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Juliu

Mesaj de Juliu »

Mituc, sa explic punctul meu de vedere:

Eu spre exemplu sunt foarte atent la cine si ce circula in jurul si spatele meu. Chiar cred ca am o problema.
Dar imi place sa vad, sa analizez toti partenerii de trafic.
Ala semnalizeaza si cand depaseste un biciclist, bravo lui, ala are masina super curata si ingrijita, ala sta de 20 km in fundul meu etc. toate prostiile

Si intr-o sala, cand sunt ma uit la lume, nu butonez absent la mobil sau laptop.

Fiind atent, nu retin si nu incurc pe nimeni. Dar de ce dai nene cand vezi ca nu am unde sa ma duc sau ocolesc (cu semnalizare) biciclisti, copii, betivi etc.
Este o diferenta intre adormiti pe sosea care chiar merita un claxon si persoane cu frustrari si probleme de comportament, mentalitate si atitudine.

Cei din urma sunt problema, in codul meu de etica.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ma refeream strict la situatia cind banda 1 e libera si totusi oamenii merg pe 2 si nici nu se dau. Aia care dau flashuri in nestire si nu se uita decit la bara ta spate carei incurca sint o alta specie de animale cu insusiri diferite de primii. De fapt o parte sint fosti membri ai primei categorii care au evoluat de la 1.4mpi 65cp la 1.9tdi-frateh cu o suta douaj'de cai sa moara dujmanii lui petru papuc!!
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Juliu

Mesaj de Juliu »

Excelent formulat.

Apropo, vazusem un status bun de pus de adolescenti la Messenger, dar destul de interesant:
Nu te lua la harta cu prostii, altfel lumea nu mai poate face diferenta.

Cam asta ar fi de spus despre speciile de bizoni.

Apropo, am o amenda de platit de pe DN1, m-a prins cu 89 in zona de 70. Sa-i fentez sau sa fiu corect si sa platesc?
Sunt cam stramorat cu banii deci aleg un sfat sincer nu onest.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Daca nu platesti se duce la impozit, si o data si-o data tot o sa-i dai.
Exista vreo metoda de fentat ?
Ca eu am vreo 1000 de lei la impozit pe radare...
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

nu uita ca fiind dator la stat nici nu poti vinde nimic ce-i pe numele tau (si evident trecut la impozit - o casa, o masina, etc)
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de Juliu »

Ma gandeam la un prieten din strainatate daca stiti la ce ma refer, am primit scrisoare dar:

1. suntem off-topic
2. se supara Bogdan si restul moderatorilor pe mine. Scopul existentei comunitatii noastre este nobil.

Subiect incheiat.

Revenind la topic, ce "pacate" ati mai comis in trafic?
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Nu stiu daca se incadreaza la "pacate", dar o trec aici, referindu-ma si la ce se spunea mai devreme despre semnal stanga, pe banda 2.
Duminica, venind dinspre Piatra Neamt, nu mai tin minte exact pe unde eram, parca pana sa ajung la Buzau ... ies din localitate, si incep sa ii dau. La un moment dat, ajung in spatele unui Logan alb, care mergea pe banda 2 cu 75 max 80. Ma apropii, nu foarte tare, dar suficient, pun semnal stanga, si astept, desi puteam sa depasesc LEGAL pe banda 3 (aveam linie intrerupta). Dupa cateva sute de metri, isi da seama si blonda de la volanul Loganului, se da pe dreapta - vorbea la telefon. Ii zic nevestii: asta era de filmat, sau macar sa simulezi ca o filmezi cu telefonul.
Mentiune: Loganul alb, era de.... ati ghicit: Politie Rutiera. Si blonda, singura in masina.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Mesaj de wonka jr. »

atentie, ca acea europeana de care vorbesti are 2 benzi, una pentru fiecare sens, si nu 4 cum foarte multa lume crede ( am mai auzit si versiuni cum ca ar fi autostrada). chestia aia din dreapta delimitata prin marcaj discontinuu e un fel de banda de urgenta, nicidecum banda de circulatie pentru ca efectiv nu incape decat jumate de masina pe ea.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”