Geamuri Laminate

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
vladut_v

Geamuri Laminate

Mesaj de vladut_v »

Sambata seara, dupa furtunile de peste zi, din toata tara, asteptam prognoza meteo pentru a doua zi. Eram pregatit sa dau o fuga la mare ... cand la stirile de la ProTv se anunta o spargere in lant a mai multor masini "de lux" in parcarea unui hotel de 4 stele din Mamaia. Am ramas destul de surprins cand vedeam masini cu geamul din dreapta-fata spart pentru un amarat de incarcator de antiradar sau pentru ceva maruntis in portiera.

Evident am fost demoralizat complet si n-am mai plecat nicaieri. Dar m-am gandit destul de mult la cat de dobitoc am fost ca nu am ales ca dotare optionala Geamurile Laminate. Aveam doar impresia de protectie acustica (de izolare fonica) si partea cu siguranta am omis-o complet.

Sunt curios daca se pot pune ulterior, avand in vederea grosimea geamului ?

La fel si cu inchiderea supercentralizata. Am fost dejucat de dealer, ca "las' ca punem noi ulterior alarma Maat ca astea originale sunt praf (alarma) iar de supercentralizata, sa nu mai vorbim, e o porcarie !"

Data viitoare aspectele aste le voi lua in calcul cu siguranta. Mai ales la o masina care nu are inchidere cu cheie pe torpedou! La dotarile suplimentare de siguranta chiar ca nici nu ar fi nevoie (geamuri laminate si inchidere supercentralizata) dar totusi trebuie sa sti ce cumperi, macar tu daca dealer-ul, ba.
C4 1.6i 16V Berlina
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pai sincer si mie mi se pare inchiderea super centralizata o porcarie. Geamurile laminate sunt K, dar poti sa iti pui folie care are acelasi rol, chiar si inchisa la culoare.
Vrei siguranta, lasa alarmele clasice, i-ati o alarma cu pager, macar atunci stii si de la un km distanta daca iti suna.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Da dar daca tot vorbesti de siguranta, ia gandeste-te ca geamul laminat e foarte greu (daca nu imposibil) de spart din interior,
ceea ce mi se pare un security issue mai mare... daca te rastorni cu masina si ia foc si tre sa spargi geamu ca sa iesi e cam nasol cu
laminatele astea, in schimb daca te fura careva la mare... CASCO acopera dauna (inclusiv bunurile furate din interior)...

Bine astea sunt cazuri extreme... eu nu imi doresc sa fie cineva vreo-data in vre-una dintre situatiile astea, dar...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Vezi ca foliile solare ofera si ele o oarecare protectie... Cel putin asa se lauda ei

Ed: A zis si shadow...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

-daca e sa ti le sparga ,asta e acuma , o sa-mi iau blindata ????
-neplacut , service ..... constatari ....si alte drumuri inutile
-tara asta te tine "incordat" ....e bine , DE CE sa-ti faci concediul linistit ??
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Sincer are dreptate shadow...daca vrei laminate pune-ti foleie ca e cam lafel. Singurul rol adevarat pe care il au laminatele sunt sa izoleze fonic incinta mai bine (asa se lauda aia in cartea tehnica ca merge bine cu sistemul JBL de pe VTS) :D:D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

OFF:
cam cat dureaza sa inlocuiesti un geam spart???
in cazul meu..... dupa ce am rezolvat in aceeasi zi cu dovada de la politie si a doua zi am deschis dosarul casco, inca 3 saptamani!!!!

si sunt inca cu folia in geam, pt ca niste inteligenti de la porsche au uitat sa sune sa spuna ca a venit geamul dreapta fatza - atentie deci ce marci de masini cumparati!!! concluzia este si ca probabil nu se sparg f multe geamuri de A3 din moment ce nu exista pe stoc!!!

cum am mai zis, cu folia nu sunt de acord.... deci ramane sa testez varianta cu garajul si sa nu ma duc la mare la hoteluri de 4*
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Corect. Un A3 se fura cu totul nu se mai chinuie nimeni sa ii sparga geamul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

[DeaMoN] scrie:Corect. Un A3 se fura cu totul nu se mai chinuie nimeni sa ii sparga geamul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da-ti una peste gura sau musca-ti limba! cum sa se fure cu totul???
uite ca la mine au spart geamul....
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

HaPPy...Doamne fereste sa se intample asa ceva...dar cunosc personal oameni carora le-au fost aduse A8-uri din germania "la mana a doua"...acum repet Doamne fereste sa se intample.

Ideea e in felul urmator: gainarii din Romanica nu se pricep sa fure masini mai noi de 98' ca sistemele de codare a cheilor sunt atat de performante incat nu se merita pentru un A3 sau un C4 sa stea o ora sa decodeze cheia :D:D:D

B-50-HZP
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Anul asta C4 Picasso ( care cred ca are acelasi tip de contact cu a noastra) a batut cu cateva minute ( vreo 5-6) clasa S.
Iar pentru revanzare, hotul trebuie s-o dea cu o cheie, care nu prea este si daca n-ai codul, Citroen iti da alta cheie din parti...etc.etc.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Punct ochit, punct lovit :D bine zis dimabogdan ;)

B-50-HZP
kriss13

Mesaj de kriss13 »

eu am pus si laminate si super centralizata.. sa afiu sigur (decit nimic...)
am vazut geze lacrimogene ca sist de alarma..aia e cam nashpa pt hot :)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Dar dupa ce ajunge hotul la politie...tu mai intri in masina :lol:
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

asta deja e optional shadow :D:D

B-50-HZP
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”