OCAZIE vand c4 coupe 1.6i VTR

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
Ripperbgd
Numar Inmatriculare: B-75-XRS

OCAZIE vand c4 coupe 1.6i VTR

Mesaj de Ripperbgd »

VAND C4 Coupe 1.6i VTR, 13.400 km sau predau leasing ; achizitionat de la reprezentanta din Timisoara in decembrie 2007 pe persoana juridica. Masina este impecabila tinand cont ca are doar un an de rulaj, culoare neagra, tapiserie gri, dublu climatronic, inchidere centralizata, 2 blocuri de comenzi pe volan, ABS, EBD, AFU, geamuri atermice. Pretul de vanzare este de 10.000 Euro negociabil iar daca se opteaza pentru predarea de leasing eu vreau 5000 euro si cumparatorul mai ramane sa plateasca 180 euro pe luna rata( inclusiv casco) pentru o perioada de inca 4 ani fara valoare reziduala. Daca mai aveti nevoie de detalii referitoare la masina pentru ca probabil sunt dotari pe care involuntar le-am omis va stau la dispozitie la nr. de tel 0746241893- Bogdan Stanciuc
Ripperbgd

poze

Mesaj de Ripperbgd »

Imagine Imagine

Imagine Imagine
vladut_v

Re: OCAZIE vand c4 coupe 1.6i VTR

Mesaj de vladut_v »

Referitor la dotarea cu geamuri atermice. Pe C4 2007 poate exista ca optional:

1. Parbriz multistrat atermic si izolat fonic (insonorizant) la vremea respectiva venea intr-un pachet "Pack Vizibilitate" si care continea senzor de ploaie/lumini, oglina retrovizoare interna electrocroma si parbrizul asta atermic.

si / sau

2. Geamuri laterale multistrat sau laminate. E vorba de 2 foi de geam, rezultand o grosime mai mare a geamului si implicit o rezistenta atat fonica cat si antiefractie. La vremea respectiva, dotarea era optionala cu ajungea undeva la 240 EURO. In moemntul de fata, pe noul C4 exista intrun pachet "Antifurt" care mai contine si alarma din fabrica.

Bafta la vanzare ! Masina e noua la KM astia !
C4 1.6i 16V Berlina
Ripperbgd

....sry

Mesaj de Ripperbgd »

Mersi mult pentru precizari. Cred ca ai dreptate, nu incerc sa induc in eroare cu privire la dotarile masinii e posibil sa fi interpretat eu gresit! Imi cer scuze! Am luat masina la oferta aceea de la sfarsitul lui 2007. Nu am adaugat nimic in plus fata de optiunile ce veneau gata instalate!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

In oferta de la dealer si la a mea scria geamuri atermice.

AVERTISMENT pt off topic !!! :evil:
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Ripperbgd

Mesaj de Ripperbgd »

PRET NOU - 9700 EURO NEGOCIABIL
Ripperbgd

Mesaj de Ripperbgd »

Up 8500 tot NEGOCIABIL
RazvanJ
Numar Inmatriculare: AB-77-JUR

Mesaj de RazvanJ »

Mai este valabil topicul? Daca da, care ar fii oferta actualizata?
Ripperbgd

Mesaj de Ripperbgd »

Vad ca nu merge cu pret cerut de mine si ma gandesc ca cei care doresc sa cumpere masina ar trebui sa stie valoarea ei! Actualizarile necesare sunt referitoare la kilometri si anume masina are 26000km a iesit din garantie si sunt deschis la negocieri mai mult decat oricand pentru ca e deja vremea sa o schimb cu altceva! Astept intrebari si stau la dispozitia oricarei persoane interesate! Tinand cont ca e vorba de a incheia o afacere ma astept ca ambele parti sa aiba de castigat!
bcalexandru

Mesaj de bcalexandru »

Salut,
Mai este valabil anuntul?
Ripperbgd

Mesaj de Ripperbgd »

Salut tuturor! Anuntul inca e valabil! As prefera sa imi trimiteti PM toti cei care sunteti interesati! Multumesc! Pretul e de 7500 euro negociabil pentru vanzare si pentru preluare de leasing 2500 euro plus valoarea contractuala ramasa.
meercha
Numar Inmatriculare: B-110-VTR

Mesaj de meercha »

Salut

Mai este de actualitate?
Citroen C4 Coupe VTR 1.6i 16V 110 cp
viewtopic.php?f=19&t=5818" onclick="window.open(this.href);return false;
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”