Am trecut prin ceva asemanator. Bucuria de pe chipul nefericitului devenit fericit din nou e unul dintre rarele lucruri cu care le poti intilni in viata si sa-ti inmoaie scheletul pina se face serbet de trandafiri.
100% ii dau inapoi, sper doar sa nu am neplacerea sa dau de vreun manelist care sa ma si injure (ca am patit si asta).
Ce ai face daca ai gasi 100 000 euro
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Ce ai face daca ai gasi 100 000 euro
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
citizenx
- Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
- Numar Inmatriculare: IS-25-PAI
Prin octombrie m-am dus sa imi iau ceva de mancare si la intoarcere mergea in fata mea un cuplu. Tipa si-a scos batista si au cazut, fara sa observe, cred ca vreo 300-400 lei. I-am ridicat si am alergat dupa tipa sa ii dau inapoi. A facut o fatza... Dar nici macar un multumesc nu a spus.
Daca as gasi 100.000 euro... I-as lua fara discutie. Cine nu este in stare sa aiba grija de atatia bani, nu ii merita.
Daca as gasi 100.000 euro... I-as lua fara discutie. Cine nu este in stare sa aiba grija de atatia bani, nu ii merita.
- Mr_kokaa
- Maniac
- Numar Inmatriculare: TSE
usor vin , usor se duc
eu i-am pierdut pe astia
ma duc la munca !
eu i-am pierdut pe astia
ma duc la munca !
viewtopic.php?f=80&t=2102&start=0&st=0& ... foto+video" onclick="window.open(this.href);return false;