zgomot in momentul accelerarii

adi_c4_2007

zgomot in momentul accelerarii

Mesaj de adi_c4_2007 »

In momentul in care fac cuplu (ambreiaj acceleratie) sau schimb vitezele cand masina este rece se aude ca un fluierat scurt si puternic. Acelasi zgomot se aude cand masina este in viteza (I, II sau III) si iau piciorul de pe acceleratie si accelerez din nou.
Are cineva un raspuns ca sa pot sa-i ard pe bulangii de la service la garantie? Merci
C4 1,6 16v din 2007 Constanta
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Cred ca cel mai bine ar fi sa ne intalnim intr-o zi, sa-ti vad un pic masina si s-o ascult...ca la ce problemoaie am avut eu cu a mea, stiu destule despre zgomtele astea ciudate.Dar tare mi-e sa nu fie ceva la ambielaj...

Sa auzim de bine!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
sebi

Mesaj de sebi »

:D cate batai de cap mi-a dat si mie asta. daca nu rezolvi problema repede o sa se auda din ce in ce mai tare. o sa se uite lumea pe strada dupa tine exact ca dupa o dacie care merge pe ultimu drum. la inceput cand am fost la service mi-au zis ca e normal... bla bla. dupa ce m-am interesat si eu aici am aflat care e problema, m-am dus la citroen si le-am explicat si acuma dupa o luna inca mai astept sa vina piesa.
este vorba de un con care face legatura dintre evacuarea care iese din motor si esapamentul de sub masina.
te sfatuiesc sa rezolvi cat mai repede ca o sa fie din ce in ce mai puternic si nu numa in treptele I II si III. si in treapta a V-a la 100 km/h se aude la mine acuma. e un cosmar cand plec de pe loc.
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Este vorba despre o garnitura de la evacuare, care lasa sa scartaie, suiere ceva pe dedesupt...
Dupa ce se incalzeste masina, nu se mai aude zgomotul ;)

Masina nu e defecta, se poate face, dar dureaza prea mult! Eu unul m-am obisnuit cu treaba asta..

O sa te obisnuiesti si tu :P
Ovidiu
El_Rey
Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i
Numar Inmatriculare: BXX5EBI

Mesaj de Ovidiu »

Chestia asta cu obisnuitul nu e bine...
Ai dat niste bani pe o masina noua ... mai multi sau mai putini, nu conteaza chiar deloc... vreau ca masina aia sa nu scoata nici un zgomot in afara celor normale. Sa puna mana cei de la service si sa remedieze aceste probleme , si in plus de asta nu vad de ce ar dura asa mult schimbarea unei piese. Daca nu fac treaba bine si iar se aude , iar ma duc si tot asa. Nu te obisnui sa mergi cu o masina noua care scartaie ca un carucior de butelii!!! E de datoria lor sa rezolve problema! Acum fiecare doarme cum isi asterne...
AUDI A6 2.0TDI 177cp
VW Polo tossa blue 1.4 85cp
Kia Pro Cee'd negru 1.4 109cp

Imagine
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

La cate modificari am eu pe masina, mi-e frica sa ma duc si la revizie! :lol:

Tre sa dau jos pragurile, sa scot cd-ul din ea.. O adevarata nebunie!
Asta pentru ca nu mai am garantie la suspensie - din cauza jantelor - si nu vreau sa raman fara ea si la partea electrica!
sebi

Mesaj de sebi »

azi intr-un final am reusit sa-i fac sa-mi spuna ce au de gand. mi-au zis ca piesa va fi schimbata, dar acum nu se poate deoarece importator nu va mai fi ats, ci chiar citroen. au zis sa astept pana se fac aceste schimbari,

adrian... nu stiu cum ai reusit sa te obisnuesti. poate la tine nu e asa grav, dar mie a inceput sa-mi displaca sa plec cu masina... dupa ce se incalzeste motoru m-as plimba toata ziua.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Bre, la mine nu mai face de ceva timp. Cred ca de asta primavara...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

sebi scrie:azi intr-un final am reusit sa-i fac sa-mi spuna ce au de gand. mi-au zis ca piesa va fi schimbata, dar acum nu se poate deoarece importator nu va mai fi ats, ci chiar citroen. au zis sa astept pana se fac aceste schimbari,
Asta este o aberatie!
Adica tu nu beneficiezi de garantie sau de service pana nu se lamureste treaba cu importurile?!?? Come on, let's get serious!!!
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
HaPPy
"PIAR"

Re: zgomot in momentul accelerarii

Mesaj de HaPPy »

adi_c4_2007 scrie:In momentul in care fac cuplu (ambreiaj acceleratie) sau schimb vitezele cand masina este rece se aude ca un fluierat scurt si puternic. Acelasi zgomot se aude cand masina este in viteza (I, II sau III) si iau piciorul de pe acceleratie si accelerez din nou.
Are cineva un raspuns ca sa pot sa-i ard pe bulangii de la service la garantie? Merci
stai asa, ca luni la ora 3 ma duc eu la ATS pt remedierea exact aceleiasi probleme....
asta dupa ce am fost joi acolo, au vazut-o baietii, si-au dat cu parerea..... asa ca sa va TINETI TARE!!!
va zic luni seara ce si cum :wink:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
sebi

Mesaj de sebi »

cosminnuss scrie:
sebi scrie:azi intr-un final am reusit sa-i fac sa-mi spuna ce au de gand. mi-au zis ca piesa va fi schimbata, dar acum nu se poate deoarece importator nu va mai fi ats, ci chiar citroen. au zis sa astept pana se fac aceste schimbari,
Asta este o aberatie!
Adica tu nu beneficiezi de garantie sau de service pana nu se lamureste treaba cu importurile?!?? Come on, let's get serious!!!
da de ce te iei de mine? :D asa mi-au zis... ca nu pot sa comande piesa pana nu se lamureste treaba. nu am ce sa le fac. cum sa ii conving sa imi aduca piesa?
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Nu inteleg cum poti accepta un asa raspuns :?
Eu le-as da in cap instant
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
sebi

Mesaj de sebi »

cand m-am dus acolo cu problema sa le explic ce trebuie sa faca au zis ca nu pot sa ma creada pe cuvant ca cei de la bucuresti au schimbat pe garantie si am inteles... e normal. au zis ca o sa vorbeasca sa vada daca asa e si ma suna dupaia. dupa 2 sapt nu m-au sunat si i-am sunat eu si la telefon mi-au zis. nu prea am timp sa merg acolo sa "le dau in cap" :D dar in iulie cand o sa pot sa merg o sa vad ce pot sa rezolv.
onacus

Re: zgomot in momentul accelerarii

Mesaj de onacus »

HaPPy scrie:stai asa, ca luni la ora 3 ma duc eu la ATS pt remedierea exact aceleiasi probleme....
asta dupa ce am fost joi acolo, au vazut-o baietii, si-au dat cu parerea..... asa ca sa va TINETI TARE!!!
va zic luni seara ce si cum :wink:
Eh... io cred ca sunt printre primii (sau chiar primul de pe forum :P) care au avut piesa aia schimbata. M-o tinut vreo 2000 de Km. Acum face din nou, chiar si la cald :D. Mi-or facut comanda ca sa se schimbe a 2-a oara :lol: A... si la mine nu se mai aude doar cand schimb viteza, ci si cand ma urc pe borduri sau la denivelari ceva mai mari ;)

Eu personal le-am spus sa comande un stoc mai mare, pentru ca sigur o sa ma mai duc la ei sa se schimbe din nou piesa pana imi expira garantia (adica inca 2 ani jumate). Si in ritmul asta o sa mai ajung ce cel putin 10 ori la ei :lol: :lol: :lol:
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
sebi

Mesaj de sebi »

uite de exemplu asta e inacceptabil. teoretic schimba piesa ca sa nu mai faca zgomote. mie sa-mi schimbe toata evacuarea daca e nevoie. sa comandeuna sport. :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”