cutie portbagaj c4 coupe

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
gokuhdbz1

cutie portbagaj c4 coupe

Mesaj de gokuhdbz1 »

salut,

ma aflu pe ultima suta de metrii in achizitionarea unui c4 coupe si "cea mai mare" problema a mea in acest moment este portbagajul neaincapator. Doresc sa-mi montez o cutie portbagaj pe plafon dar nu am gasit nimic de la thule sau alt producator, iar delaerii de astfel de minunatii ma indruma sa aflu daca se gasesc gaurele pt. suruburi pe plafon. Asa ca am nevoie de ajutor vis-a-vis de aceasta informatie: exista posibilitatea de a monta o cutie portbagaj pe plafon?
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: cutie portbagaj c4 coupe

Mesaj de Bogdan »

Bine ai venit!
Cu siguranta exista, sunt posesori de C4 care au astfel de cutii! Venom386 daca nu ma insel are o astfel de cutie atasata coupeului sau!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

C4-le (si berlina si coupe) are prevazute gauri filetate pentru montarea unor bare transversale, pentru ca bare va trebui sa-ti pui prima data. E foarte posibil ca un C4 prevazut cu pavilion vitrant, sa nu aiba aceste gauri din fabrica, dar se pot face adaptari. Oricum nu este cazul tau, cred.

Asadar vei avea nevoie in primul rand de bare de plafon. Te sfatuiesc sa achizitionezi barele originale din reprezentanta Citroen, se potrivesc cel mai bine. Sunt de aluminiu, cu yale antifurt si sunt adaptate perfect pe dimensiunea plafonului, adcia cea din spate este mai scurta in comparatie cu cea din fata. Ca si productie sunt tot Thule Suedia, dar create special si sub brand Citroen. Pe barele astea vei putea pune o cutie portbagaj, cel mai indicat tot de la Thule, dar nu luata din reprezentanta Citroen ca sunt foarte scumpe aici. CUtiile au sistem de prindere cu suruburi cu talpa T care culiseaza perfect pe barele de aluminiu care deja sunt prevazute cu santuri, sau cu potcoava, adica o piesa care sa cuprina bara pe dedesupt. Cutie alegi de care iti trebuie: lunga, lata, mai mult sau mai putin inalta si aerodinamica.

La un singur aspect sa te uiti: hayonul de coupe deschis la maxim iti va permite o cutie ceva mai scurta (in spate), fata de versiunea berlina a C-ului.
C4 1.6i 16V Berlina
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

dan pasare stiu ca luase de la cineva din club o cutie din asta si si-a montat-o pe masina.... :?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
gokuhdbz1

Mesaj de gokuhdbz1 »

va multumesc pt info, cutie nu reprezinta problema ca asa ceva pot sa gasesc, nu neaparat thule, dar cred ca nu e vb doar de brand ci si de faptul ca sunt chiar cele mai rezistente, prinderea barelor era problema, acu mca stiu ca se poate sunt compelt multumit de achizitia pe care osa o fac si de drumul de 4-5k km p care o sa l fac in vara prin europa
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”