Am avut o pauza destul de lunga..cam o luna si ceva... acum am revenit pe acest forum.
In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru diversele "iesiri" pe care le-am manifestat mai inainte si sa va asigur de toata consideratia si respectul.
Multumesc pe aceasta cale adminilor si moderatorilor....pt...inca o sansa..
*
In tot acest timp am avut diverse "probleme" cu C4:
1.cea mai tare a fost cu FAP. M-am intrecut intr-o noapte cu un tip cu un Megane, toate bune. Ajuns acasa, ceva imi mirosea urat (a incins): ma uit pe la motor, peste tot..nimic.. ma uit pe sub masina si vad un segment din circuitul de evacuare a gazelor (cel cu guler perforat) ..ROSU INCADESCENT. Wow,zic, catalizatorul...m-am gandit initial ca mi-a infundat cineva partial teava de esapament si s-a incins catalizaorul...
M-am speriat f.tare, am oprit motorul, ma uit din nou: tot rosu incadescent. Dupa jumatate de minut tot rosu incadescent. Dupa un minut..se inegrea. A-2-a zi, chemat am sunat la ATS, mi-au zis ca s-ar putea sa fie grav, s-au oferit sa-mi trimita ei o platforma, am refuzat. Am sunat la Prestige, mi-au sugerat sa vin cu masina asa, ca nu pare prea grav, dar oricum.
Ca sa fiu sigur, am chemat o platforma (de pe net am gasit), am cocotzat C4-ul acolo si am mers la Prestige. Initial mi=au zis ca s-ar putea sa fie fisurat FAP-ul (tipul de la receptie). Mecanicul, langa care am si stat de altfel, mi-a zis ca este procesul normal de autocuratare a FAP. La 4-500 Km se elibereaza cate o picatura de lichid dintr-un rezervor de 3 L de dedesupt (care se completeaza la 80k Km) si se produce o incingere a FAP pana la 700*C (cel putin asa explica mecanicul respectiv); acest fenomen fiind ABSOLUT NORMAL la dieselurile cu FAP.
Nestiinta m-a costat o plimbare cu platforma pana la service (110 lei).
E bine de stiut...
2. geamul electric de la sofer continua sa faca figuri...cand merge, cand nu merge. M-am dus la service, mi-au schimbat butonul geamurilor (desi le-am zis ca nu de acolo) si degeaba, fenomenul se repeta. Acum mi-au zis ca ar putea fi motorasul...ceea ce iar mi-e greu sa cred, dar ma duc sa-l schimb si pe ala.
cam astea...