Styling pt C4 si nu numai!!!
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Re: Styling pt C4 si nu numai!!!
acuma e si vorba de gusturi...omu a vrut rosu...rosu sa fie
...ideea e...ca este foarte bine realizata lucrarea...ca e verde in picatele sau alb in dungi de zebra e partea a doua...dar ca realizare e brici 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
rosu si negru este o combinatie letala!
nu ai cum sa spui ca rosu nu merge cu negru!
din ce mi-a spus Tony va continua cu stilizarea masinii, asadar nu cred ca da ca nuca in perete!
pt cineva de 60 ani ....da....e putin diferit, insa nu vad problema. A dat putina culoare interiorului...daca continua cu leduri schimbate ( lcd) rosu, iluminat....husse ....ce naiba vedeti asa de nepotrivit?
stiti si voi ca nu le poti face pe toate odata.....atata timp cat esti consecvent ideii tale, iese ceva frumos.
concretizand, acum poate arata putin ciudat( desi arata f bine) insa stiind ce urmeaza....chiar va fi un interior placut!
Veti vedea!
(voi nu v-ati saturat de negru?)
nu ai cum sa spui ca rosu nu merge cu negru!
din ce mi-a spus Tony va continua cu stilizarea masinii, asadar nu cred ca da ca nuca in perete!
pt cineva de 60 ani ....da....e putin diferit, insa nu vad problema. A dat putina culoare interiorului...daca continua cu leduri schimbate ( lcd) rosu, iluminat....husse ....ce naiba vedeti asa de nepotrivit?
stiti si voi ca nu le poti face pe toate odata.....atata timp cat esti consecvent ideii tale, iese ceva frumos.
concretizand, acum poate arata putin ciudat( desi arata f bine) insa stiind ce urmeaza....chiar va fi un interior placut!
Veti vedea!
(voi nu v-ati saturat de negru?)
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
pai la asta ne refeream la felul cum a fost facuta lucrarea , ca sa extins subiectul si pe alte ramuri nu e nici o problema
ca sa impacam pe toata lumea ne-ar trebuii o masina cu vagoane la care fiecare scaun ar fi o culoare diferita ,geamuri stoc la unele,la unele cu folie lumar ,unele cu 3M,altele ionizate culoarea vopselei gen curcubeu daca se poate etc

ca sa impacam pe toata lumea ne-ar trebuii o masina cu vagoane la care fiecare scaun ar fi o culoare diferita ,geamuri stoc la unele,la unele cu folie lumar ,unele cu 3M,altele ionizate culoarea vopselei gen curcubeu daca se poate etc
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
...negru cu elemente rosii la interior va arata foarte bine, un interior total negru pt mine e foarte anost, spor la treaba in continuare
...frumoasa lucrare
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- madalin.radu
- Bibi Jupanu'
- Numar Inmatriculare: B-35-BMA
eu cred ca fiecare isi face masina cum vrea, cum crede ca este frumos, cum crede ca este mai bine pentru el si pentru confortul lui, IN MASINA LUI
va place, nu va place, haideti sa respectam munca acestor baieti si sa nu mai comentam aiurea ca babele in RATB
felicitari Relu si Tony
va place, nu va place, haideti sa respectam munca acestor baieti si sa nu mai comentam aiurea ca babele in RATB
felicitari Relu si Tony
LOCUL 1 / 23.11.08
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
C4 coupe 1.6 16v 110 ponei, VTR negru
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
multumim ca sa zic asa 
o sa mai auziti de noi dar cand voi venii in tara iar , asta ar fi prin 15 iulie
o sa mai auziti de noi dar cand voi venii in tara iar , asta ar fi prin 15 iulie
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
-
mita.roby
- Numar Inmatriculare: B.69.APZ
sall...sunt tare curios cum se dau jos partile alea unde stai cu cotul...am incerkat si habar n.am cum s l scot
..
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
eu nu am dat jos decat cotiera atatmita.roby scrie:sall...sunt tare curios cum se dau jos partile alea unde stai cu cotul...am incerkat si habar n.am cum s l scot..
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
-
mita.roby
k m.am gandit mai bne ..
:D...cne m poate ajuta s p mne cu inlokuit piele crem l schimbator ....si de pus p marginea aia d catifea unde stai cu mana ..de care vrb mai sus.. aaa si cotiera:):) ...si cat ma costa .....aiurica ce zici crezi k ma poti ajuta ?
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
la maneta nu stiu daca se baga dar cu restu sigur te ajuta
PS: nu uita sa specifici berlina sau coupe ca sa stie cat material iti trebuie
PS: nu uita sa specifici berlina sau coupe ca sa stie cat material iti trebuie
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Imi traduci si mie ce-ai scris?mita.roby scrie:k m.am gandit mai bne ..:D...cne m poate ajuta s p mne cu inlokuit piele crem l schimbator ....si de pus p marginea aia d catifea unde stai cu mana ..de care vrb mai sus.. aaa si cotiera:):) ...si cat ma costa .....aiurica ce zici crezi k ma poti ajuta ?
C4
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cand o sa inteleg ce ai scris te contactez!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
eh..emotiile de inceput.
linisteste-te, aduna-ti ideile si formuleaza o fraza din care sa intelegem ceva. eu inteleg ca e criza, dar nu stiu cat te costa in plus sa pui toate literele la un cuvant
linisteste-te, aduna-ti ideile si formuleaza o fraza din care sa intelegem ceva. eu inteleg ca e criza, dar nu stiu cat te costa in plus sa pui toate literele la un cuvant
-
mita.roby
nush ce era asa grew d inteles ..ma rog am vaz ca tony a prins ideea.......ma interesa daca ma ajuta cnva sa.mi puna piele in locul unde sprijini cotul ( partea aia de catifea de pe usi fata-spate) + cotiera
-
mita.roby
aaaa....si am uitat sa specific ..pielea o am eu
:)