CE este un greier ?Si sa nu ziceti ca o insecta ca asta stiu
-
Vobo
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 Hdi, 2007
- Numar Inmatriculare: B05BVO
CE este un greier ?Si sa nu ziceti ca o insecta ca asta stiu
Am inteles ca este un zgomot, dar ce fel de zgomot si cam pe unde apare ? E legat de jante, de bucsarie, planetare, ca nu prea am inteles ? Multumesc si scuzati lipsa de conostinte...
B - 05 BVO - VTR 1.6 HDI 110 CP Noir Obsidien
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
se mai definise pe undeva foarte frumos si artistic (cred ca pe clubcitro)
e o insecta prietenoasa, care este loiala omului. dupa o perioaa de timp (mai mare sau mai mica) isi face cuib in masina stapanului, sa ii tina de urat, sa nu fie nicioada singur (iti dai seama ca daca stai intr-o masina in care nu se aude nimic incepi sa ai manifestari psihotice de singuratate si anxietate
)
asa ca loiala insecta, prietena a omului nu il paraseste la greu. isi cauta loc in orice masina, de la matiz pana la mercedes. binenteles ca un proprietat de mercedes nu prea are animale de casa, si acel greiere nu e binevenit. daca ai grija si bagi masina pe drumuri stricate, greierul va veni mai repede
e o insecta prietenoasa, care este loiala omului. dupa o perioaa de timp (mai mare sau mai mica) isi face cuib in masina stapanului, sa ii tina de urat, sa nu fie nicioada singur (iti dai seama ca daca stai intr-o masina in care nu se aude nimic incepi sa ai manifestari psihotice de singuratate si anxietate
asa ca loiala insecta, prietena a omului nu il paraseste la greu. isi cauta loc in orice masina, de la matiz pana la mercedes. binenteles ca un proprietat de mercedes nu prea are animale de casa, si acel greiere nu e binevenit. daca ai grija si bagi masina pe drumuri stricate, greierul va veni mai repede
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-