C4 VoBo

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

sebi scrie:si capacele? de alea sunt mai interesat. in brasov nu au. am dat email la bucuresti da nu mi-au raspuns. macar de pret sunt interesat ca vin in buc sa le iau daca au.
dar sa terminam cu off topicu ca aici isi prezinta omu masina :)
Cauta la capacele, sunt de c6 si costa toate 4 cam 140 lei. daca iti iei de c4 sunt 90 lei bucata....tu decizi, diferenta este ca cele de c4 sunt argintate in totalitate
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
sebi

Mesaj de sebi »

chiar azi am sunat :)
am intrebat de capace de c6 care se potrivesc la c4. mi-au zis ca 90 lei cele de culoarea jentii si 92.5 lei o culoare mai inchisa (mai frumoasa presupun). bucata bineinteles. cele care le are vobo sunt de c4? nu sunt alea de c6 de care am intrebat? :oops:
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

nope...vobo are capace de VTS. sigur!
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Vobo
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 Hdi, 2007
Numar Inmatriculare: B05BVO

Mesaj de Vobo »

Capacele sunt de VTS
B - 05 BVO - VTR 1.6 HDI 110 CP Noir Obsidien
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

V-am zis :D:D:D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”