baty_san scrie:pret/ calitate/ c4 /136 cai... KUMHOAiurica scrie:pret/ calitate/ c4 /100 cai.....Nankang......!!!!!!![]()
eu am dat pe 17" 225.....240 ron.....sa te vad acum!
baty_san scrie:pret/ calitate/ c4 /136 cai... KUMHOAiurica scrie:pret/ calitate/ c4 /100 cai.....Nankang......!!!!!!![]()
Nu are cum sa fie atat Energy, ori e greseala ori e adaos 100%sorigen scrie:Michelin Pilot Sport Cup 205/55 r16 sunt ~ 530 de lei, in timp ce Michelin Energy E3A sunt 590 lei..
Da, nu zic ca nu rezista, insa este un soc, dei vorbim de dinamica, si nu statica. Sarcina se aplica dinamic si efectul este mult mai mare decat in cazul unei sarcini statice. Eu consider ca multe aruncari din astea nu ii fac bine. Poate, daca am timp, o sa fac o simulare element finit ca sa vedem.chainsaw scrie:adrian_c, un pneu din fata de exemplu, pe langa sute de kilograme ce trebuie sa tina peste el, mai rezista si la forte laterale rezultate din curbe + viteze de 200km + frecush pe loc pe toate suprafetele, da' nu rezista la o ciocnire elastica in care se vorba doar de masa lui, plus lipsa unei jante, fapt ce-i permite sa preia si mai bine socu'?
mai mult am dat eu... co cca 100 leiAiurica scrie:baty_san scrie:pret/ calitate/ c4 /136 cai... KUMHOAiurica scrie:pret/ calitate/ c4 /100 cai.....Nankang......!!!!!!![]()
eu ma dat pe 17" 225.....240 ron.....sa te vad acum!