Vand ford focus 2001

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
viperblk

Vand ford focus 2001

Mesaj de viperblk »

Marca/Model :ford focus
Caroserie/numar usi :4
Kilometraj : 126000
An de fabricaţie : 2001
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600\euro4
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 7
Alte comentarii : Masina este import germania are 16.000 de km in tara este inmatriculata dotari: 4 airbag ac, volan imbracat in piele, servodirectie, geamuri electrice fata, jante aliaj 15 si jante tabla cu cauciucuri de iarna
Preţ : 4800 sau variante mai ieftine
Numele vânzătorului :ionut
Telefon de contact : 0747042795
poze: http://img91.imageshack.us/slideshow/we" onclick="window.open(this.href);return false; ... c00027.jpg
Ionut
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Re: Vand ford focus 2001

Mesaj de justme »

vezi ca link-ul nu este bun.
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
viperblk

Mesaj de viperblk »

poze: http://img91.imageshack.us/slideshow/we ... c00027.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sper ca merge asta.
Ionut
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

o precizare , tot nu ai scris ce carburant foloseste
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
justme
addicted
Numar Inmatriculare: B-82-HRE

Mesaj de justme »

dupa aspectul motorului si dupa cc, pare a fi benzinar
C4 1.6i, berlin, gri iridis, acum cu sticker...:)!

Eu nu sufar de nebunie...ma bucur de ea in fiecare minut!
viperblk

Mesaj de viperblk »

justme scrie:dupa aspectul motorului si dupa cc, pare a fi benzinar
Masina este benzina nu cred ca au diesel pe 1.6 eu nu prea ma pricep la ford am avut c4 :)
In alta ordine de idei:
Masina are toate hartiile cu ce s-a schimbat la ea si carte service in germania. In romania are doar 10.000 de km nu 16.000 (am inteles eu gresit de la proprietar) si se dovedeste in actele de cumparare din germania. Motivul pentru care cer aceasta suma este ca masina arata si ruleaza absolut impecabil si se poate convinge oricine vrea sa o testeze si sa o cumpere ca nu are nimic de reprosat asupra masinii! Pretul este negociabil iar daca nu se vor jantele de tabla cu cauciucuri de iarna mai scadem 150 de euro din pret. Masina are kit ambreiaj schimbat germania, discuri frana si placute schimbate, toate consumabilile schimbate, curea auxiliare schimbata in tara (cureau de distribuite nu stiu pentru ca nu cunosc germana si sunt foarte multe facturi cu ce s-a schimbat la masina dar se schimba la 160.000 sau 10 ani) masina nu a fost lovita nici o data este perfecta din acest punct de vedere, accept orice test autorizat! PRETUL ESTE NEGOCIABIL SI ACCEPT SI VARIANTE MAI IEFTINE DAR PREFER CASH!
Eu am masina de la un bun prieten care a aduso personal din germania pt el dar i-am dat la schimb un citroen c4 ca ii place mai mult iar eu o dau pt ca vreau sa imi iau altceva, cine vrea poate sa faca actele direct cu el!
Am uitat sa precizez ca are si parbrizul incalzit.
Ionut
viperblk

Mesaj de viperblk »

Hai fratilor ca mai discutam la pret :)) faceti si voi o pomana ca e naspa tare sa mergi cu altceva decat cu c4 :)
Ionut
viperblk

Mesaj de viperblk »

Multumesc se poate inchide am vanduto azi cu 4600 si am ramas :shock: . Acum imi caut c4 :ya ca fara un c4 parca ma simt altfel in spatele oricariu volan
Ionut
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”