C4 offroad :D

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
bizkit1

C4 offroad :D

Mesaj de bizkit1 »

Dupa 1 saptamana de lucru la masina, dupa ce am strans tot ce se numeste surubel, legat fire, pus pres insonorizant..etc, peste tot , in usi, haion...am zis sa fac testul final :D Nu stiu daca ati auzit de Teghes, este un sat, pe langa care trece Argesul. Pe acolo pe langa faptul ca sunt paduri si locuri bune de scaldat si dat la peste, este si drumul ....care este praf si tandari in tot sensul cuvantului. Am zis sa ma duc cu masina pe acolo sa ne plimbam sa facem un gratar. Eh am fost foarte surprins ca masina nu mai trancanea, desi am dat prin gropi de mi-a sarit si numarul din fata, si mi s-a frecat si bara din spate de pamant, dar nu a patit nimic. Deci nu a a mai scartait nimic, nici geamurile, usile sunt mai tepene. Oricum ne-a zdranganit destul de tare din cauza suspensiilor, dar in rest totul a mers foarte bine. Acum pot sa zic si eu ca sunt mandru de ea :D Aaa, ca sa nu zic pe acum pe drum asfaltat nici nu se mai aude de afara.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
SAMmy
My C4 Rocks!
Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Numar Inmatriculare: VN 29 SAM

Mesaj de SAMmy »

Bun, cand ne intalnim sa-i facem acelasi tratament si lui Tux?!?
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Idem, cand ne aranjezi si pe noi la o sedinta de cosmetica auto?
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

si io ma bag la acest tratament. imi zici cand ar fi disponibilia miscarea.
ca la doua zile dupa ce am fost cu niste greieri la geamuri in service au reaparut...banuiam asta din munca prestata anterior... :( ...
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Si eu...?....?.....? :oops:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”