pun la bataie si rotile mele pe 15" originale si cu capace impecabile, daca e cineva care vrea roti de rezerva.
SAMmy - banuiesc ca deja ti-ai cumparat gume de iarna pt alea stock...
Vand capace jante aliaj 16" Citroen C4
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
shomoyoque
-
victorya.sp
Re: Vand capace jante aliaj 16" Citroen C4
vreau eu capace... unde e un nr de tel pe care sa sun?
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Vand capace jante aliaj 16" Citroen C4
daca acorzi putina atentite posturilor de mai sus , vei observa ca se vindeau jantele si capacele in 2007 , deci sunt mari sanse sa nu mai fie valabil anuntul