Va salut.
Intentionez sa cumpar un C4 Coupe HDI deoarece imi place design-ul foarte mult iar motorasul HDI de 110 cp e tot ce am nevoie. Banuiesc ca stiti si voi ca piata este plina de asemenea modele aduse din Franta la niste preturi foarte bune iar masinile aparent in stare buna. Toate au aceleasi dotari, (oglinzi/geamuri electrice, cruise control, radio-cd mp3, proiectoare ceata, jante din otel) majoritatea sunt albe (ceea ce ma duce la gandul ca au apartinut firmelor) si km au in jur de 50k-60k.
Intrebarea mea este de unde provin? Cineva care vindea asa ceva mi-a spus ca le cumpara de la licitatii.
Acum am cateva dubii. M-am urcat in una si arata impecabil atat exterior cat si interior. Nu am mers cu ea. Alta am vazut-o pe viu si usa din dreapta nu prea se inchidea la linie cu aripa, la alta capota parca nu se inchidea la linie (ceea ca ma duce la gandul sa nu fi fost avariate puternic, facute pe casco si vandute la romani). Am zis ca toate fiind albe au fost ale firmelor, dar am vazut mai multe culori, deci nu stiu ce sa mai zic despre ele. Va multumesc de ajutor.
Citroen C4 Coupe adus din Franta.
- Mihay
- Supermoderator
Re: Citroen C4 Coupe adus din Franta.
viewforum.php?f=123" onclick="window.open(this.href);return false; pe aici gasesti cam tot ce iti trebuie sa stii . Cele albe fara proiectoare ceata cu nr de franta si Ac manual sunt vers.Entreprise si au marea majoritate 92 cp din acelasi 1.6 hdi . Daca ne dai seria de sasiu iti putem spune cu siguranta daca e sau nu Entreprise
-
Ximona
Buna ziua..si eu sunt interesata de un C4 1,6 diesel...problema este ca majoritatea sunt aduse din Franta si exista posibilitatea sa le fie dati kilometrajul inapoi..unde pot verifica seria de sasiu? VA multumesc
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Majoritatea au km dati inapoi, cele din 2006-2007 cu 50-60mii la bord sunt vrajeli maxime, ele au probabil 150-160mii sau mai mult. Au fost masini pe firma cu scopul de carat marfa, ele din fabrica venind fara canapele spate fiind inregistrate in circulatie ca masini utilitare (dube). Ulterior samsarii (afaceristii) care le cumpara la licitatii de acolo pe 2000-2500 de euro , le monteaza banchete, le dau km inapoi si le pun la vanzare pe piata din Romania ca masini normale, de persoane, trezindu-te la RAR cand te duci sa-i faci carte ca trebuie sa platesti si omologarea ca autoturism de persoane in circulatie.
Oricum, per ansamblu ele nu-s masini rele, s-au dovedid a fi fff fiabile si foarte putini dintre noi, cei care am avut sau inca avem aceste masini am avut probleme grave cu ele.
Personal recomand aceste masini cu conditia sa fie verificate intr-un service Citroen pentru a afla istoria reala a masinii.
Oricum, per ansamblu ele nu-s masini rele, s-au dovedid a fi fff fiabile si foarte putini dintre noi, cei care am avut sau inca avem aceste masini am avut probleme grave cu ele.
Personal recomand aceste masini cu conditia sa fie verificate intr-un service Citroen pentru a afla istoria reala a masinii.
- Mihai.G
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: B-??-DNA
Ma pote lamuri si pe mine care e faza cu versiunea Entreprise?? Adica e ceva rau sau sunt cele folosite pe post de dubeMihay scrie:viewforum.php?f=123 pe aici gasesti cam tot ce iti trebuie sa stii . Cele albe fara proiectoare ceata cu nr de franta si Ac manual sunt vers.Entreprise si au marea majoritate 92 cp din acelasi 1.6 hdi . Daca ne dai seria de sasiu iti putem spune cu siguranta daca e sau nu Entreprise

раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...
Uneori ma intreb daca citesti asta?!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Sint folosite ca masina de catre firme dar cu toate astea au o fiabilitate ... as putea spune ca mai buna ca a celorlalte, luind in calcul si kilometrii. Daca e de bine sau de rau tu decizi.
Eu unul miine mi-as lua din nou un Entreprise bun daca situatia ar impune.
Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Eu unul miine mi-as lua din nou un Entreprise bun daca situatia ar impune.
Sent from my LG-P690 using Tapatalk
- Mihai.G
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: B-??-DNA
Si eu am versiunea Entreprise de mai bine de un an de zile si pot spune ca nu am probleme grave si cand am cumparato vanzatorul mi-a spus ca el personal a fost in Franta sa o cumpere. In 2008 cand a fost adusa in tara masina avea 90.000km din spusele lui si dupa cartea de service si nici pana in prezent la 160.000km nu sau schimbat discurile de frana amortizoarele sau bateria, sunt cele din fabrica. Eu cand am zis sa ma lamureasca cineva care este faza cu modelul Entreprise ma gandeam ca sunt cazane de masini ca au fost muncite ca sa carat cu ele si asa mai departe. A mea cel putin se prezinta foarte ok din toate punctele de vedere atat la interior cat si la exterior.
Vlad ms de lamurire si la cat mai multi km fara incidente
Vlad ms de lamurire si la cat mai multi km fara incidente

раскрутка сайта киев
...:::Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 90 CP-:::...
Uneori ma intreb daca citesti asta?!
-
cioaxer
- Numar Inmatriculare: BC 12 BGD
Si eu daca va dau seria de sasiu puteti sami spunetzi cea fost cu masina?? A mea nare ac manual si are si proiectoare dar oricum as vrea sa vad daca e adevarat ce mia zis omu...
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Scrie-o aici si poate te ajuta careva. Eu de pe mobil nu pot.
Sent from my LG-P690 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P690 using Tapatalk 2