si sa ne strangem multe multe si sa facem alta poza ...sa le dam rushinica la aia de pe astraclub si peugeot
ce ziceti?

Da. Iti vine sa crezi?:)DMX scrie:-calmeaza-te omule , ai auzit de exprimare libera ???
Asta este foarte bine. Ce s-a intimplat pe clubcitroen cu postul despre clubc4 mi se pare exagerat. Probabil firile lor mai conservatoare + lipsa de comunicare intre cei ce au deschis clubc4 (poate era necesar, poate nu, dar e binevenit fara indoiala) au dus la acest tratament. Eu unul nu-i condamn, sper nici voi sa nu o faceti, iar pe viitor sa intelegeti ca libertatea de exprimare (la care te refereai mai devreme) + o discutie civilizata cu argumente coerente are o cu totul alta primire decit un hei-rup-poac-troasc-gata-noi-ne-am-mutat. Ma intelegi?DMX scrie:-vezi ca topicul deschis aici despre clubcitroen NU a fost STERS .....
1. Libertate de exprimare;DMX scrie:-se vede ca am fost si inca suntem o tara de comunisti !!!!
Nimeni nu va contesta niciodata asta. Din nefericire in tara asta libera, asa cum o numesti tu (eu personal ma indoiesc, dar, whatever) lipsa de coerenta e cel mai mare dusman al cetateanului de rind.DMX scrie:-sa se deschida 1 milion de forumuri .... fff bine E O TARA LIBERA , nu conditionezi tu sau altcineva cate forumuri au voie sa fie , iar eu o sa stau pe forumul ala care imi place mai mult !!!
Nu stiu la ce conceptii diferite te referi, dar e posibil sa ai dreptate. Eu nu mi-as lua kalos de exemplu (poate lacetti)DMX scrie:-mituc - avem conceptii diferite sper sa nu te superi pe mine !!!
Hopa!Bogdan scrie:Mituc este ultima oara cand iti zic, te rog sa incetezi cu toate kkturile astea si cu tot circul pe care incerci sa il faci in ultima vreme, incepand de la flameuri si pana la apropouri legate de X-ulescu si/cu chiptuning si mai stiu eu ce. Am tot tacut, am tot tacut, dar vad ca te roade, faza cu chiptuningul si acum mai nou ca exista un alt forum, adica asta clubc4.ro. Prietene nu-ti convine du-te frumos inapoi pe clubcitroen sau pe ce forumuri iti plac tie si cu asta basta.
Scuze dar nu ma pot abtine sa nu raspund la atacurile astea de 3 lei.T.rac3Er scrie:mituc a fost prins la mijloc intre un ciocan si nicovala. nu ii inteleg frustrarea care pare personala. imi pare rau ca se simte ranit, si daca totusi ar putea trece peste acest aspect, sa respire adanc si sa vada ca totusi se cam formeaza o grupare cat de cat unita de posesori c4, de viitor.
Mai incearca ! Hai ca poti !mituc scrie:Scuze dar nu ma pot abtine sa nu raspund la atacurile astea de 3 lei.