APAREM LA TV?
-
Dani
APAREM LA TV?
ok ... salutare in primul rand ca nu am mai scos o vorba de la intalnire si asta nu pt ca nu am vrut ci pt ca nu am avut de unde sa intru pe net, in fine trecem peste si va spun ce idee mi-a venit... am vazut azi promotor si ma uitam cu le prezinta masinile unor fotbalisti, unor boxeuri, masina lui tzantzareanu(care nici nu stia ce motor are pe masina, nu stia nici cu ce sa alimenteze cu benzina sau diesel) si ma gandeam sa le scriem si noi un mail celor de la protv sa le zicem de clubu' nostru, sa facem o intalnire tot cu vreo 30 de masini poate chiar mai mult... sa mai promovam si noi c4... parerea mea e ca avem ce arata si daca aparem pe sticla o sa se stranga ceva masini.... zic eu!
toate ca toate... vreau sa stiu si parerea voastra... sa vad ce zic marii sefi de trib si nu numai!
toate ca toate... vreau sa stiu si parerea voastra... sa vad ce zic marii sefi de trib si nu numai!
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.
C4 Coupe
C4 Coupe
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Dani
nu eu ma gandeam sa trimitem un mail la protv sa le zicem ca avem de gand sa facem o intalnire cu multe masini.. sa vina sa ne filmeze si sa-i fac cu mana lu mama la tv!
a si nu stiu nik de nici o intalnire la citroen sau la vreo alnsare pt ca nu am mai avut net asa ca sunt paralel cu ce ati mai vb voi p'aci!
a si nu stiu nik de nici o intalnire la citroen sau la vreo alnsare pt ca nu am mai avut net asa ca sunt paralel cu ce ati mai vb voi p'aci!
I owe my success to having listened respectfully to the very best advice, and then going away and doing the exact opposite.
C4 Coupe
C4 Coupe
-
Dani
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
o intalnire necesita aprobari, caci altfel eset ilegala. sa anunti o televiziune de a sa ceva, si sa filmeze ii face pe cine stie ce inspectori de la primarie sa se autosesizeze si sa faca belele
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
Dani
n-am inteles nimic... toate ca toate... eu cred ca ar fi super tare sa vina cei de la promotor sa ne faca un pic reclama.. ca lu tzantzareanu nu cred ca i-au facut cei de la primarie necazuri ca i-a luat protvu interviu... !
C4 Coupe
C4 Coupe
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Nu cu promotor se face treaba... Sa vedem ce vor zice cei de la autoforum de la prima tv...
Pai sa vedem ce putem face pentru urmatoarea intalnire din iulie.. Trebuie sa fie ceva senzational sa vina Protv-ul, daca le zicem ca are loc un protest Citroen impotriva lui Tariceanu vin toate televiziunile

Pai sa vedem ce putem face pentru urmatoarea intalnire din iulie.. Trebuie sa fie ceva senzational sa vina Protv-ul, daca le zicem ca are loc un protest Citroen impotriva lui Tariceanu vin toate televiziunile
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
Bogdane, geniala ideea, mai ales k am si eu o problema deja cu ats-ul, mi s-a rupt brelocul ala cadou de la ei si are doar un an juma. Intrucat mi-a fost dat cu masina face parte din grantie, nu ma intereseaza. Daca nu imi iau breloc cu un R8 cu tot cu masina si gata
Prin urmare protestez pe aceasta cale impotriva dlui Tariceanu care mi-a facut cadou un breloc stricat
caldura mare in rest

Prin urmare protestez pe aceasta cale impotriva dlui Tariceanu care mi-a facut cadou un breloc stricat
caldura mare in rest
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
[DeaMoN]
Pentru lansarea citroen cititi in sectiunea "Alti dealeri..."
Cat despre ideea lui Dani, e geniala cat si a lui Bogdan...dar nu numai pt Tariceanu...pentru tot guvernul nostru condus de ala
dace pe cai

Cat despre ideea lui Dani, e geniala cat si a lui Bogdan...dar nu numai pt Tariceanu...pentru tot guvernul nostru condus de ala
dace pe cai
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat 
B-50-HZP
B-50-HZP
- HaPPy
- "PIAR"
ideile sunt intr-adevar bune, dar, in calitate de PIAR va sfatuiesc sa renuntati la ideea cu promotor, dntr-un motiv cat se poate de economic: ei o sa castige o gramada de bani de pe urma emisiunii si noi cu ce ne alegem????? macar sa desemnam vreo afacere de promovat!!! are cineva nevoie???? ca doar asa de reclama pt traiceanu..... 
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
-
bezz
bogdan are dreptate, Autoforum, contactati-i direct, aratati-le niste poze de la intalniri si o prezentare scurta a {r-evolutiei} clubului si o sa apareti pe sticla cat de curand ... pro-teveul e cam ocupat cu accidente/violuri/basescu 
la autoforum veti promova clubul NU DOAR marca in sine, puteti chiar sa le cereti sa se puna accent pe feedback-ul negativ vis a vis de reprezentanta, daca vreti sa-i sanctionati in vreun fel...
la autoforum veti promova clubul NU DOAR marca in sine, puteti chiar sa le cereti sa se puna accent pe feedback-ul negativ vis a vis de reprezentanta, daca vreti sa-i sanctionati in vreun fel...
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
-
[DeaMoN]
-
Dani
eu vreau sa ma imprietenesc cu roxana, sa imi "ia interviu", deci preferabil ar fii protv-ul... cei de la autoforum pe cine au?... pe ala batran cu bube pe fatza?... nu e combinatie!
iar in legatura cu castigurile de pe urma acestui interviu ar fii in viitor... pt ca asa ar creste numele masini... ar fii mai cunoscuta... si o putem vinde mai bine pe viitor...
iar in legatura cu castigurile de pe urma acestui interviu ar fii in viitor... pt ca asa ar creste numele masini... ar fii mai cunoscuta... si o putem vinde mai bine pe viitor...
C4 Coupe
C4 Coupe
-
sebi
sincer nu cred ca ar creste prea mult vanzarile de c4. cine isi ia o masina de 15.000 euro se uita la toate care ar putea sa le ia de banii astia. aia care isi iau masini de peste 30.000 se trezesc dimineata cu o ideea fixa (sau vad la promotor
). un lucru bun ar fi ca ati promova clubul... mai degraba ar creste numarul membrilor dacat numarul posesorilor.