Buna, Exo!
Am citit cu atentie detaliile si am vazut pozele cu robotica ta....sa o stapanesti sanatoasa! Este cu adevarat superba!
Cand vad cat de pasionata esti tu, imi vine sa trisez si sa nu o mai descriu pe Princi a mea!
Dar daca trebuie, trebuie! So....nu are nicio modificare inca....aaa, ba da, i-am pus senzori de parcare

, e 1.6 Hdi cu 92 spre 110 Cp

exista din luna iunie a anului 2006, iar eu o am din septembrie 2009. Fostul ei proprietar a inmatriculat-o in Ro dupa ce a adus-o din Franta, in august 2008. Ea ar spune acum ca are aproape 70 mii km la bord, desi eu m-am indoit constant de asta avand in vedere ca am citit forumul vostru si am vazut cum e cu roboteii adusi din Fr. La reprezentanta, pe tester, mi-au spus ca astia ar fi si km reali si ca au ei nu stiu ce prostie de program cu care ar veadea daca s-a umblat la kilometraj, mi-au aratat ca prin acea diagnoza pe care i-au facut-o ei, pe de-o parte se vedea kilometrajul de la bord si pe de alta parte, actionand un alt buton, vedeai kilometrajul REAL....dar, repet, nu am incredere 100% in testele lor. Cei care s-au urcat in robotica mea si au mers cu ea, mi-au spus ca pare din toate punctele de vedere masina de 70 mii km, atat dupa pedalier, schimbator si volan, cat si dupa sunetul motorolui....dar ramane sa va dati si voi cu parerea cand ne vom intalni face 2 face.
O sa-i fac poze cu un aparat mai ok, pt ca pana acum am poze facute doar cu telefonul si are o tenta de roz-bombon, iar ea chiar nu arata asa
Asa sta in parcarea de la serviciu
Sau uneori asa