...acest post nu este un pamflet
Ce ai face daca ai gasi 100 000 euro
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Re: Ce ai face daca ai gasi 100 000 euro
100 k eu?
... cum au venit asa s-ar si duce, pfoaiaiaii...ar urma niste zile de petrecere cum nici Hugh Hefner la conacul lui nu a vazut!
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- Mihay
- Supermoderator
Art. 216. - Însusirea bunului gasit
Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al sau, se pedepseste cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda.
Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si însusirea pe nedrept a unui bun mobil ce apartine altuia, ajuns din eroare în posesia faptuitorului.
deci daca tu nu gasesti proprietarul banilor sau daca ai dubii asupra identitatii acestuia sau a faptului ca el chiar e proprietarul de drept atunci ar fi bine sa-i duci la politie, ipotetic vorbind. poate e si o metoda mai simpla de a evita si alte probleme viitoare specifice romaniei , gen tu ii dau altuia si te alegi cu dosar penal pentru insusire.
Fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut, sau de a dispune de acel bun ca de al sau, se pedepseste cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda.
Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si însusirea pe nedrept a unui bun mobil ce apartine altuia, ajuns din eroare în posesia faptuitorului.
deci daca tu nu gasesti proprietarul banilor sau daca ai dubii asupra identitatii acestuia sau a faptului ca el chiar e proprietarul de drept atunci ar fi bine sa-i duci la politie, ipotetic vorbind. poate e si o metoda mai simpla de a evita si alte probleme viitoare specifice romaniei , gen tu ii dau altuia si te alegi cu dosar penal pentru insusire.
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Art. 666 - Însusirea bunului gasit
Fapta de a preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut constituie o mare tampenie din partea dvs.
Bucurati-va de banii altora! cum si statul se bucura de banii nostrii luna de luna si nu ne ofera MACAR drumuri bune.
Nu's vremuri de gesturi d-astea.. cel putin asa vad eu situatia. Daca mi-a picat din cer o sacosa cu bani de ce sa o duc la politie si sa nu ma bucur de banii aia picati din cer? Asa sansa n-as rata-o niciodata.
Fapta de a preda în termen de 10 zile un bun gasit autoritatilor sau celui care l-a pierdut constituie o mare tampenie din partea dvs.
Bucurati-va de banii altora! cum si statul se bucura de banii nostrii luna de luna si nu ne ofera MACAR drumuri bune.
Nu's vremuri de gesturi d-astea.. cel putin asa vad eu situatia. Daca mi-a picat din cer o sacosa cu bani de ce sa o duc la politie si sa nu ma bucur de banii aia picati din cer? Asa sansa n-as rata-o niciodata.
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
M-as uita in stanga si apoi in dreapta...sa nu ma vada cineva, apoi as lua banii si as fugi cu ei acasa, as depune cate 2-3 mii pe luna la o banca intr-un cont.. sau mi-as lua 4 C4-uri... si m-as plimba cu ele.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Pfaaaaa... 4 C4-uri ?
Eu zic ca daca ai avea 100.000 de euro nu ti-ai lua nici macar unu !!! Sau poate un By Leob asa sa-l tii daca esti pasionat.
Dar cu 4 C4 prea o scalzi

Eu zic ca daca ai avea 100.000 de euro nu ti-ai lua nici macar unu !!! Sau poate un By Leob asa sa-l tii daca esti pasionat.
Dar cu 4 C4 prea o scalzi
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
pai... sacosa cu banet se poate da nevestei/mamei/tatalui.. etc ptr ca si ei imi pot spune ca au pierdut suma si... gata.Mihay scrie:Art. 216. - Însusirea bunului gasit
.....
cand eram mic am dus si eu (de fraier) un portofel gasit, numai cu bani in el, fara alte acte la... militie.... si...oha. cand m-am interesat dupa vreo 6 luni... mi-au zis ca habar nu au despre ce este vb
doar daca langa bani este si un act ceva in care sa poti da de proprietar ..... se schimba treaba si atunci se procedeaza cum am zis mai sus: suni la un post de radio si ii dedici proprietarului o melodie
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Gibonski_wnb
m-as bucura ca sunt bogat pentru 10 minute dupa care sunt cele mai mari sanse sa ii predau politiei.....
e mai mult un wild guess
...pana nu o sa fii in postura asta n ai de unde sa stii cum reactionezi...in fata unui gentoi care ''ar avea grija'' de urmatorii tai ani -e posibil cei mai ''drepti'' sa se strambe si invers...
e mai mult un wild guess
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Sa vezi ce bine compensez eu din Fuji a 2-a zi dupa ce am gasit banii...wonka scrie:Daca gasiti 100K ganditi-va ca intotdeauna exista o lege a compensatiei,care va poate lovi si pe voi,si de obicei cam tot ce-i de haram de haram se duce.
Sincer va zic ca nu as returna nici un ban...
Si cine a pierdut o geanta cu 100.000E inseamana ca nu prea i-a fost capul la banii respectivi...asa ca se poate lipsii de ei...
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
De acord
Asta ziceam si eu...
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
-
mugurel
- Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.
eu mi-am pusdemult problemele astea. cu 100000 as achita datoria si as inchide service-ul! cu 1000000, mi-am dat seama ca nu ajung. un c4 wrc fara roti si benzina. deja te incurci.
la 5000000 ar fi ok. dar parca ar mai trebui 5. ca sa ai si pentru ceva vacante.
si uite asa suntem noi romanii, vrem din ce in ce mai mult fiin'ca n'ajunge!
hayde sa ne trezim la realitatea zilnica punct net si sa vedem ca ne-ar durea spatele k sa te apleci sa ridici banii si nu iti mai ajung de spitale! deci mai bine ii lasi acolo pt k numa' necazuri ti-aduc!
sic!
la 5000000 ar fi ok. dar parca ar mai trebui 5. ca sa ai si pentru ceva vacante.
si uite asa suntem noi romanii, vrem din ce in ce mai mult fiin'ca n'ajunge!
hayde sa ne trezim la realitatea zilnica punct net si sa vedem ca ne-ar durea spatele k sa te apleci sa ridici banii si nu iti mai ajung de spitale! deci mai bine ii lasi acolo pt k numa' necazuri ti-aduc!
sic!
DS3 1,6HDi 92CP
- razak
- Numar Inmatriculare: B 99 BSB
Pei si nu merita 3 luni la bulau pt 100.000 euro? Ai avea salariu 33.333 euro pe luna sau dai 10.000 din ei afara si iei amenda de 2500 ron sau cat ti-or daMihay scrie:Art. 216. - Însusirea bunului gasit
Banii de recuperat ... nu mai sunt, sa te dea in judecata ... si vorba altcuiva de aici Fidji Anybody?
-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
as avea 10 zile la dispozitie sa ma gandesc cum sa-i cheltui. daca in 10 zile nu-mi vine nici o idee ii predau la politie 
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Ca tot nu o sa am norocul asta,deci se subintelege ca i-as pastra
,nu o sa dau un raspuns viabil asa ca i-as da pe curve,asta pentru ca sint patriot si sa contribui la cresterea PIB
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland