Ce benzina/motorina, de unde si cata puneti?
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
alexmotan
Am sa incep cu inceputul... Acum ceva vreme deschideam acest topic pe clubcitroen si eram FAN CONVINS ROMPETROL. Eram din gasca celor impotriva OMV 100. FRATILOR RECUNOSC SOLEMN: AM FOST AROGANT RAU in alegerea facuta. Am fost convins din greu de o persoana "cunoscatoare" care conduce o masina FSI (cea mai sensibila la benzina) si mi-a zis: OMV 100. Merg de 6 luni cu Omv si masina este extraordinara, imi merge ceas, nu e vorba de subiectivitate ci de faptul ca imi urca usor in ture, la relanti NUMAI TREMURA
cum facea cu Rompetrol, este intradevar MULT MULT mai buna
In concluzie toate "este" proaste la Romanica dar intradevar Omv 100 este cu totul altceva si o spun eu un om care am injurat-o EXTREM DE MULT...pana la proba contrarie.
In concluzie toate "este" proaste la Romanica dar intradevar Omv 100 este cu totul altceva si o spun eu un om care am injurat-o EXTREM DE MULT...pana la proba contrarie.
Ultima oară modificat Joi Iun 14, 2007 10:17 pm de către alexmotan, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 VTS Negru
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
- ace117
- WRC
OMV 100
am incercat de toate...
LukOil 98: greseala mea
MOL EVO : seamana ca performante cu OMV 100 dar putzin mai scump si putzin mai rau
EFIX 95 / Rompetrol 98 : nu prea vad diferenta intre cele doua in afara de pret - EFIX este alegerea mea ca raport calitate/pret
vrei perfomante : OMV 100 sau Shell VPower Racing (asta foloseam si in masina de curse - pacat ca nu se mai gaseste)
am incercat de toate...
LukOil 98: greseala mea
MOL EVO : seamana ca performante cu OMV 100 dar putzin mai scump si putzin mai rau
EFIX 95 / Rompetrol 98 : nu prea vad diferenta intre cele doua in afara de pret - EFIX este alegerea mea ca raport calitate/pret
vrei perfomante : OMV 100 sau Shell VPower Racing (asta foloseam si in masina de curse - pacat ca nu se mai gaseste)
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
- silvius
-
[DeaMoN]
- muntos
- Numar Inmatriculare: B-333-VTS
-
[DeaMoN]
- silvius
-
[DeaMoN]
- vladut_v
Am votat altele pentru ca in 17k KM am bagat doar Petrom 99+ Si nu din considerente de fidelitate pentru Petrom, ci mai mult pentru raportul calitate/pret. Am dat si peste 99+ de proasta calitate! In toamna anului trecut, cand am luat masina, asta era singura benzina EURO 4 din reteaua Petrom. De cateva saptamani incoace, 95-ul din Pertom e EURO 4 dar nu m-as risca sa-l folosesc. Atunci mai bine MOL 95 (vezi mai jos).
La PetromV exista si pe atunci OMV 100 dar pretul era mult prea mare. Acum trece de 4 RON/litru. La fel si restul benzinelor de la celalalte compani, preturi mari, cu o mica exceptie, poate, in cazul MOL Tempo Plus 95 care a fost si ramare EURO 4.
Mai jos am upload-at specificatiile benzinelor din Ro, mai putin Rompetrol pentru ca nu binevoiesc sa le faca publice pe site, iar la mail nu raspund !
http://files-upload.com/298390/BENZINE.rar
La PetromV exista si pe atunci OMV 100 dar pretul era mult prea mare. Acum trece de 4 RON/litru. La fel si restul benzinelor de la celalalte compani, preturi mari, cu o mica exceptie, poate, in cazul MOL Tempo Plus 95 care a fost si ramare EURO 4.
Mai jos am upload-at specificatiile benzinelor din Ro, mai putin Rompetrol pentru ca nu binevoiesc sa le faca publice pe site, iar la mail nu raspund !
http://files-upload.com/298390/BENZINE.rar
C4 1.6i 16V Berlina
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
La intrebarea "Ce?" raspunsul este:
In nici un caz OMV sau Petrom(V), doar MOL si Rompetrol Efix...
La intrebarea "Cat?" raspunsul este:
Mult! Doza mea preferata e de 100RON! Okazional, am ajuns la performanta de a consuma 2 doze saptamanal...
In nici un caz OMV sau Petrom(V), doar MOL si Rompetrol Efix...
La intrebarea "Cat?" raspunsul este:
Mult! Doza mea preferata e de 100RON! Okazional, am ajuns la performanta de a consuma 2 doze saptamanal...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
io ma cam fatzai si ajung la 2 plinuri pe luna(fara iesirile din Buc)SAMmy scrie: La intrebarea "Cat?" raspunsul este:
...
Dar din august, se "muta" biroul la 10 min de mers pe jos
ex: '07 Civic 5D, 1.8 M/T Sport - Alabaster Silver
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
['06 C4 Coupe-VTR PLUS 1.6i 16V ] ...RIP
I don't drive fast, I fly low! ...
-
[DeaMoN]
Sfat pentru cei care nu fac plinul la masina timp indelungat:
fratilor, daca nu faceti plinul riscati sa vi se corodeze rezervorul asa ca macar o data la 2 luni faceti-i un plin la masinuta
It saves a lot of headache
fratilor, daca nu faceti plinul riscati sa vi se corodeze rezervorul asa ca macar o data la 2 luni faceti-i un plin la masinuta
It saves a lot of headache
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat 
B-50-HZP
B-50-HZP