Masina ideala de oras

Discutii despre orice va taie capul
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: Masina ideala de oras

Mesaj de B25BUY »

Vehicol de oras (ideal pentru aglomeraii, nu dai la pedale, poti merge pe trotoare, nepoluant):
Imagine

Pentru cei care vor sa duca in continuare aproape 1 tona dupa ei ca sa se deplaseze de ici pana colo.. autoturism de oras ideal (costuri mici, fiabilitate mare, sportivitate buna, manevrabilitate) :
Imagine

pacat ca au scos-o blegii din productie si au inlocuit-o cu un fiasco ca Logan 8)
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Logan fiasco?????? :roll:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Cu riscul de a merge un pic off-topic:
Dupa parerea mea Solenza a fost mai reusita decat Loganul prin pretul bun cu care venea (5.000 EUR), prin aspectul exterior as zice reusit si prin etajarea cutiei mai buna decat la Logan.. :mrgreen:
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

Mihay scrie:de ce nu pui anunt pe clublogan , fac schimb c4 meu cu logan si ofer si diferenta . am vazut ca pe clucitroen ai face schimb cu un c4 berlina, nu cu un logan ....ce te face asta...tu singur ai spus`o :mrgreen:

eu nu caut masina ideala de oras ... iar in buget asa, c4 hdi mi se pare masina ideala overall. insa, daca as fi dat banii mei pe c4 (si nu e cazu'), n-as rezista tentatiei sa-l schimb pe-un logan dizel doar cu a/c si de diferenta sa-mi iau ceva cu tractiune spate, vechi, si minim 6 cilindri.

revenind la logan, si la discutia de mai sus - sa nu uitam ca logan macar foloseste o platforma moderna, cu crumplezones and shit, pe cand solenza are aceeasi caroserie cu nova din 1996. si rugineste.
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Masina de oras? Orice masina mica, cu motor cit mai mic, si chiar pe benzina. Saxo cu 1.1, Ford Ka sau Fiesta, Corsa cu minunatul diesel Fiat de 1.3.
Smart e mult prea gay, si n-ai loc de bagaje (te mai duci la cumparaturi din cind in cind, nu?).

Mie mi-ar place si Mazda Miata. :)
C4
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

B25BUY scrie:Cu riscul de a merge un pic off-topic:
Dupa parerea mea Solenza a fost mai reusita decat Loganul prin pretul bun cu care venea (5.000 EUR), prin aspectul exterior as zice reusit si prin etajarea cutiei mai buna decat la Logan.. :mrgreen:

ultimul off topic promit.

ai uitat sa mentionezi despre siguranta.......care din intamplare sau nu, lipsea cu desavarsire.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

emicald scrie:Masina de oras? Orice masina mica, cu motor cit mai mic, si chiar pe benzina. Saxo cu 1.1, Ford Ka sau Fiesta, Corsa cu minunatul diesel Fiat de 1.3.
Smart e mult prea gay, si n-ai loc de bagaje (te mai duci la cumparaturi din cind in cind, nu?).

Mie mi-ar place si Mazda Miata. :)
ai sa te miri cat intra intr-un smart, mai ales daca stii sa le pui cum trebuie.
demonstreaza-mi mie cum parchezi una din masinile mentionate de tine mai sus, perpendicular la bordura intre 2 masini parcate si fara sa deranjezi traficul???
si cum ai ajuns tu la concluzia ca smartul este gay?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

O intra, cum zici, dar eu m-am uitat pe geam si nu prea am vazut loc. Cit despre parcare sint de principiul ca nu trebuie sa parchezi neaparat la 1 metru de locu' unde ai treaba.
Smart e "gay" ca si iphone, sau alte chestii care sint mai mult "fashion statement"...
C4
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

si la iphone ce mai vezi u gay? am impresia ca u ai o problema :?
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
florinc4
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Sa nu degeneram in altele ::P

O masina de oras este o masina mica care o parchezi oriunde in orice conditii, cu un consum f mic si care ofera ceva spatiu....te duce de la A la B...si se strecoara printre strazi...nu trebuie sa care lazi de capsuni sau mai stiu eu ce...doar strictul necesar...

personal, poate fi offtopic, dar in italia am vazut numai smart-uri si masini care pot fi conduse de pusti de 16 ani, care exista si la noi...si chiar isi faceau datoria pe strazile inguste si cu putine locuri de parcare, ba mai mult exista locuri speciale de parcare pt ele...
eu daca as avea bani acuma...smart mi-as cumpara pt oras :hi
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

gata cu gay`ismele ca o luam razna naibii :mrgreen: au votat altii, Citroen cea mai GAY masina in 2010 , asta e obisnuiti`va :ya Eu presimt ca cineva e f bucuros :ok :ok
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

eu sincer vad matizu' pe gaz masina de oras mai buna ca smartu' - e mai lung, da' e la fel de lat, deci se strecoara foarte bine, consuma infim, e foarte ieftin. smart, fiind jumate de masina, ar fi ok daca pretu' ar fi in consecinta. da' nu prea e ... costa >C4.

sincer, eu daca vreau sa ajung strict de la A la B, singur, fara bagaje, in oras, ma urc pe bicicleta ...

si iphoneu' e gay. am si io :D
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
PowerSteel

emicald scrie:O intra, cum zici, dar eu m-am uitat pe geam si nu prea am vazut loc. Cit despre parcare sint de principiul ca nu trebuie sa parchezi neaparat la 1 metru de locu' unde ai treaba.
Smart e "gay" ca si iphone, sau alte chestii care sint mai mult "fashion statement"...
vad ca tu vb din auzite... sau aruncari de cate un ochi pe geam.
fa un drive-test ceva si apoi iti dai cu parerea.
eu am ales smartul ptr oras ptr ca este cea mai mica masina si o folosesc cu succes la parcari, nu neparat la 1 metru de intrare (de unde ai scos-o pe asta...nu stiu :shock: )
cat despre impresiile tale de guy... mai bine ma abtin :|
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

vad ca se insista pe masini mici de oras:
http://www.promotor.ro/noutati-auto-aut ... 12-5600551
ImagineImagine
Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Pentru oras mi-as lua Smart fara nici o retinere :D ''Norocul'' meu e ca n-am cu ce sa-l iau :mrgreen:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”