Sfat punctual alegere pneuri de vara

Discutii despre orice legat de masini
Închis
adrian_c
Numar Inmatriculare: 710-B_D

Sfat punctual alegere pneuri de vara

Mesaj de adrian_c »

Salutare,

Se apropie primavara si trebuie sa trec la pneuri de vara. Masina a venit echipata cu pneuri de vara, insa in toamna le-am vandut (la un prieten) si am pus de iarna (cumparand tot de la prietenul in cauza).

Am fost la Citroen, mi-am comandat 4 jante de tabla (208 € TVA inclus toate 4) si acum sunt in cautari si nu ma hotarasc ce sa cumpar. Problema este ca mi-am fixat niste modele si vreau sa fie unul din cele prezentate mai jos.

Precizez ca merg destul de mult (aprox. 30 de mii pe an), pe toate tipurile de drumuri si destul de mult pe ploaie.

1. Michelin (ca orice posesor de C4 este prima optiune). Aici am doua modele : Energy Saver si Primacy HP.

Imagine Imagine

2. Bridgestone. Am ales Turanza ER300.

Imagine

3. Goodyear. M-am orientat catre Excellence, insa nu mi-ar displacea nici EfficientGrip.

Imagine Imagine

4. Pirelli. De la ei imi place Cinturato P7 si P7.

Imagine Imagine

Cam astia ar fi marii producatori (Dunlop si Continental nu vreau). Preturile la cele de mai sus variaza intre 100 si 110 € bucata.

Am mai gasit si Fulda Carat Progresso (foto) care are un pret interesant (aprox. 80 €).

Imagine

Aveti ceva experiente placute/neplacute cu aceste pneuri ? Ce recomandati ? Alegerea mea nu este in functie de pret, ci de calitatea/performanta pneului.

Multumesc !
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Sfat punctual alegere pneuri de vara

Mesaj de commandorsteel »

jantele le-ai luat pe 15" sau pe 16"? de unde mai exact?
mie vineri mi-a zis papleaca de la ats de la piese ca o janta de tabla pe 15" este vreo 320 lei #-o
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
adrian_c
Numar Inmatriculare: 710-B_D

Re: Sfat punctual alegere pneuri de vara

Mesaj de adrian_c »

Jantele le-am luat de la Citroen Belgia pe 16" (pentru pneuri 205/55 R16). Am intrebat si in Romania la Citroen (ca am crezut ca sunt mai ieftine) si erau tot atat (parca 9 mil toate 4).

Echipa Tehnica : te rog sa continui aici : viewtopic.php?f=46&t=2618&start=165" onclick="window.open(this.href);return false; si sa folosesti functia "CAUTARE" inainte de deschiderea unui topic nou
1.6HDI 110 CP cu volant bi-masa
Închis

Înapoi la “Discutii diverse”