Ce se gaseste in scrumiera masinii noastre?

Discutii despre orice va taie capul
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

io sunt invers, cred ca am coborat capacul de 2 ori cel mult..arata frumos cu el coborat, dar eu il tin deschis. de asemenea si spatiul de sub displayul central. e deschis si tin ochelarii de soare. in schimb in compartimentele laterale nu am tinut niciodata nimic. am incercat telefonul dar nu a mers, asa ca a cazut ideea
in schimb in compartimentul de sub scaunul pasagerului am tinut o ciocolata milka din octombrie anul trecut :lol: :lol: :lol: cica voiam sa o ofer unei tipe sa o indulcesc .... :lol: am uitat si de mama ei de ciocolata. deja incepuse sa se scofalceasca ambalajul (normal datorita schimarilor de temperatura din habitaclu: cand masina stationa in mediu rece se racea si io incalzeam, si vice-versa)
am luat-o in casa sa o dau la caine. am aruncat-o in congelator.
a doua zi o gasesc in frigider inceputa :lol: :lol: :lol: :lol:
tata inca mai traieste :lol: :lol: :lol: :lol:
deci puteti sa depozitati si mancaruri care nu se altereaza repede in masina. dar acum vara diferentele de temperatura sunt prea mari, chiar si in acel loc mai umbrit.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
daniel

Mesaj de daniel »

de fumat fumez, asa ca am scrum in scrumiera, mucuri nu las si in fiecare seara o golesc nu o las plina ca miroase a doua zi, eu am o mare problema si anume ca de cate ori fumez cu geamul deschis (mereu) fumul ajunge pe bancheta din spate si urasc asta, are cineva o rezolvare?
1,6i 110cp Urban Jungle Noir
B 54 UEK
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Buna intrebare! Any solutions??? :?: :?: :?: :shock: :? :shock: :-s :confused4: :happy6:
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
shomoyoque

Mesaj de shomoyoque »

Pai cam asa e logic sa se intample!
Solutie?
Nu mai fumati!!! :D
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Solutie nu indemn va rog :lol: :D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

Paravant!!!! 180 lei, ma chinui sa imi pun de cand mi-am luat masina :lol: :oops:
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

[DeaMoN] scrie:HaPPy nu mai fi tepoasa, ca si noi facem la fel si tu indemni omenii sa faca la fel in masina ta (ca si mine de altfel) :P
pai da dar nu am declarat nesimtirea..... macar sa mergem pe burta daca tot o facem..... :P :wink:
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
bezz

Mesaj de bezz »

in fata un surub torx care nu-mi amintesc de unde e, bricheta si uneori telecomanda de la radiocd
in spate un bon de kfc si un ambalaj de alpenliebe
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

da.... am si eu un surub pe care l-am gasit pe jos in masina... n-am aflat niciodata de unde e.... da nu sta in scrumiera, ci intre scaune, in locul de pahar :wink:

a, si momentan in scrumiera am niste margele.... cate mi-au mai ramas dintr-o bratara care mi s-a rupt :cry: ....
si pentru restul de margele..... intrebare de baraj: ce v-a cazut din sertarele alea laterale din bord (pt cine le are) care au niste gauri???
mie o parte din margele..... acea parte care nu a mai ajuns in scrumiera :cry:
iar dupa estimarile ATS trebuie sa demontez tot bordul masnii ca sa le recuperez :cry:
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

bezz scrie:in fata un surub torx care nu-mi amintesc de unde e, bricheta si uneori telecomanda de la radiocd
in spate un bon de kfc si un ambalaj de alpenliebe
:wink: deh... pentru cine are radioCD cu telecomanda
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

HaPPy scrie:da.... am si eu un surub pe care l-am gasit pe jos in masina... n-am aflat niciodata de unde e....
si la mine e la fel
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Am gasit si eu surubul ala...vedeti ca e de la patinele scaunelor...dc va duceti la ats nu tre decat sa le aratati surubul ca stiu baietii deja sigur unde ii e locul.

B-50-HZP
bezz

Mesaj de bezz »

hmmm, al meu e alamit cu cap hexagonal si filet de holtzsurub...nu-i de scaun :) .
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Nu mai stiu exact daca asa era...tot ce tin minte este ca si al meu era holtzsurub :D

B-50-HZP
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

nu va impancietati de surubul ala, e de la directie, nimic important, masina poate fi condusa si din tastatura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”